Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Ott valóban az történt, annyival jobb volt a Lakers a Miaminál, higy elergyázhattak két meccset.Jaja. Volt egy 6-7 inninges jó szériájuk, aztán megint semmi 😊A Dodgers bekezdett 😃A végére kipukkadtak, elfogyott a lendulet, igazán elmehettek volna 45 pontig. 😊
adamfaragoo
Sobri Jóska
A Braves is csak kicsit visszaengedte őket, mint a Lakers a Heat-et.
slowmotion
De baseballban nem lehet egyértelműen jobbnak kikiáltani egy csapatot. 1-2 jól eltalált ütés, és könnyen nyerhet az esélytelenebb is.
több mint 5 éve
Anyám, minden játékos legalább egyszer eljutott az első bázisra egy innung alatt. Volt már ilyen?www.mlb.com/news/biggest-postseason-innings-in-mlb-history
slowmotion
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Jaja. Volt egy 6-7 inninges jó szériájuk, aztán megint semmi 😊A Dodgers bekezdett 😃A végére kipukkadtak, elfogyott a lendulet, igazán elmehettek volna 45 pontig. 😊
adamfaragoo
Sobri Jóska
A Braves is csak kicsit visszaengedte őket, mint a Lakers a Heat-et.
több mint 5 éve
A Dodgers bekezdett 😃A végére kipukkadtak, elfogyott a lendulet, igazán elmehettek volna 45 pontig. 😊
adamfaragoo
több mint 5 éve
Anyám, minden játékos legalább egyszer eljutott az első bázisra egy innung alatt. Volt már ilyen?
több mint 5 éve
A Braves tavaly a Cardinals elleni NLDS 5. meccsen produkált ilyen káprázatos 1. inninget, most már fejlődtek annyit, hogy nem egy ki-ki meccsen omlanak össze rögtön az elején.
több mint 5 éve
Kicsi Seager egy inningen belül másodszor ütött RBI-t... 😮
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
A Dodgers bekezdett 😃
több mint 5 éve
😀😀😀Mark Melancon's postseason: 2 receptions, 826 yards, 1 save. pic.twitter.com/8clDHt8qd4
— Cut4 (@Cut4) October 14, 2020

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Jajj Colont imádtam komolyan. A csávó mintha egy átlagos bbq partira esett volna be 😊Alejandro Kirk és a nagyszerű Bartolo Colon.Szép emberek. 😊Nézz videót Fielderrol vagy Ortizrol még 😊Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Igen, már rátaláltam én is a megfelelő keresőszavakra, csodás sport ez, csodaszép emberekkel. 😊Alejandro Kirk és a nagyszerű Bartolo Colon.Szép emberek. 😊Nézz videót Fielderrol vagy Ortizrol még 😊Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Matthew99
több mint 5 éve
Alejandro Kirk és a nagyszerű Bartolo Colon.Szép emberek. 😊Nézz videót Fielderrol vagy Ortizrol még 😊Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Szép emberek. 😊Nézz videót Fielderrol vagy Ortizrol még 😊Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
Nézz videót Fielderrol vagy Ortizrol még 😊Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Matthew99
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Matthew99
több mint 5 éve
Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.The Rays have a 3-0 lead over the Astros
— 2020 Astros Shame Tour (@AsteriskTour) October 14, 2020
(Via @JiManDancinpic.twitter.com/J5a7Obvtp9

több mint 5 éve
Albies errorja (meg a bullpen depth hiánya) majdnem izgalmassá tette.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Gyün Baez, akkor 0-5-tel fordulunk jó esetbenOptimista vagy. 😊
slowmotion
több mint 5 éve
Nagyon erős ez a Braves, Gonsolin dominálta őket az elején, aztán amikor másodjára próbált végigmenni a lineupon, már felőrölték. Freeman meg olyan klasszis, ami Bellinger csak szeretne lenni.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Gyün Baez, akkor 0-5-tel fordulunk jó esetben
több mint 5 éve
hát nem megmondtam b+?
több mint 5 éve
nem lesz ez így jó. úgy szórjuk két kézzel ezeket a risp-lehetőségeket, mintha nem egál lenne a meccs.ilyenkor szokott jönni a walk-home run kombó, aztán máris mi futunk az eredmény után.