Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
 twitter.com/marlinsminors/status/1316791739743690754
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
A Dodgers bekezdett 😃
adamfaragoo
A végére kipukkadtak, elfogyott a lendulet, igazán elmehettek volna 45 pontig. 😊
Sobri Jóska
Jaja. Volt egy 6-7 inninges jó szériájuk, aztán megint semmi 😊

A Braves is csak kicsit visszaengedte őket, mint a Lakers a Heat-et.
slowmotion
Ott valóban az történt, annyival jobb volt a Lakers a Miaminál, higy elergyázhattak két meccset.
De baseballban nem lehet egyértelműen jobbnak kikiáltani egy csapatot. 1-2 jól eltalált ütés, és könnyen nyerhet az esélytelenebb is.

több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Anyám, minden játékos legalább egyszer eljutott az első bázisra egy innung alatt. Volt már ilyen?
slowmotion
 www.mlb.com/news/biggest-postseason-innings-in-mlb-history

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
A Dodgers bekezdett 😃
adamfaragoo
A végére kipukkadtak, elfogyott a lendulet, igazán elmehettek volna 45 pontig. 😊
Sobri Jóska
Jaja. Volt egy 6-7 inninges jó szériájuk, aztán megint semmi 😊

A Braves is csak kicsit visszaengedte őket, mint a Lakers a Heat-et.
több mint 5 éve
A Dodgers bekezdett 😃
adamfaragoo

több mint 5 éve
Anyám, minden játékos legalább egyszer eljutott az első bázisra egy innung alatt. Volt már ilyen?
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
A Braves tavaly a Cardinals elleni NLDS 5. meccsen produkált ilyen káprázatos 1. inninget, most már fejlődtek annyit, hogy nem egy ki-ki meccsen omlanak össze rögtön az elején.

több mint 5 éve
Kicsi Seager egy inningen belül másodszor ütött RBI-t... 😮

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
A Dodgers bekezdett 😃
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
😀😀😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Sobri kedvence. Bár én se vagyok Rays fan de ha söprés lesz örülni fogok.
Matthew99
És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Sobri Jóska
Nézz videót Fielderrol vagy Ortizrol még 😊
csebi
Szép emberek. 😊
Sobri Jóska
Alejandro Kirk és a nagyszerű Bartolo Colon.
Matthew99
Jajj Colont imádtam komolyan. A csávó mintha egy átlagos bbq partira esett volna be 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Matthew99
És amire a baseball rádöbbentett, látva Choit, Sandovalt és a hozzájuk hasonlóan markáns testfelépítésű játékosokat, hogy tulajdonképpen sportos alkatom van. Csak nem műugrósan sportos, hanem baseballosan.
Sobri Jóska
csebi
Szép emberek. 😊
Sobri Jóska
Matthew99
Igen, már rátaláltam én is a megfelelő keresőszavakra, csodás sport ez, csodaszép emberekkel. 😊

több mint 5 éve
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Szép emberek. 😊
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Szép emberek. 😊

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Matthew99
Sobri Jóska

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Matthew99

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Majdnem sikerült azért elatlantázni 😀

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
Albies errorja (meg a bullpen depth hiánya) majdnem izgalmassá tette.

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Gyün Baez, akkor 0-5-tel fordulunk jó esetben
slowmotion
Optimista vagy. 😊

több mint 5 éve
Nagyon erős ez a Braves, Gonsolin dominálta őket az elején, aztán amikor másodjára próbált végigmenni a lineupon, már felőrölték. Freeman meg olyan klasszis, ami Bellinger csak szeretne lenni.

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Gyün Baez, akkor 0-5-tel fordulunk jó esetben
több mint 5 éve
hát nem megmondtam b+?
több mint 5 éve
Freddie does it again

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
nem lesz ez így jó. úgy szórjuk két kézzel ezeket a risp-lehetőségeket, mintha nem egál lenne a meccs.
ilyenkor szokott jönni a walk-home run kombó, aztán máris mi futunk az eredmény után.