NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Szevasztok ! MLB TV előfizetéssel ,az MLB Network-ot is tudom nézni ?
Ray_bp_Lewis
nem, az kábeltévé, de a reddit fórumban vannak streamek:  www.reddit.com/r/MLBStreams/comments/f18b88/mlb_network/

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Szevasztok ! MLB TV előfizetéssel ,az MLB Network-ot is tudom nézni ?
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Igen azt ismerem és tudom, hogy jó. De egyelőre még nem akarok venni PS4et mivel szerintem egy játékért nem igazán megérős, más játék pedig engem nem nagyon hoz lázba. Talán még az NHL 😀
adamfaragoo
Pcre Mlb 2k12 és van hozza egy frissítés ami teljesen átalakítja és 2015os szezonba visz. Én ott most már harmadik csapatombol próbálok bajnokeselyest csinálni a Marlins, Yankees után Phillies épp. Grafika nem nagy élmény de én a játék menet miatt élvezem
csebi
És ezt a frissitést, honnan lehet leszedni?
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Igen azt ismerem és tudom, hogy jó. De egyelőre még nem akarok venni PS4et mivel szerintem egy játékért nem igazán megérős, más játék pedig engem nem nagyon hoz lázba. Talán még az NHL 😀
adamfaragoo
Pcre Mlb 2k12 és van hozza egy frissítés ami teljesen átalakítja és 2015os szezonba visz. Én ott most már harmadik csapatombol próbálok bajnokeselyest csinálni a Marlins, Yankees után Phillies épp. Grafika nem nagy élmény de én a játék menet miatt élvezem

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Severino has been shut down indefinitely.

El sem kezdődött a Spring Training, a rotációból máris ketten maródiak. Persze megy a szokásos porhintés, hogy semmi komoly, szóval olyan két hónapra tippelek.
Mikey
Áh olyan könnyen nem ússzuk meg, majd szeptemberben visszajön, ahol két innig után lesérül és Tommy John lesz a vége 😀
Viccet félretéve, én nagyon sajnálom, elég jó játékos, kár lenne ha ezek a sérülések betennének a karrierjének.

több mint 5 éve
El se hiszem, hogy végre kezdődnek a meccsek és lesz mit nézni 😀
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Severino has been shut down indefinitely.

El sem kezdődött a Spring Training, a rotációból máris ketten maródiak. Persze megy a szokásos porhintés, hogy semmi komoly, szóval olyan két hónapra tippelek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Segítsetek nekem, valaki tud ajánlani valami jó baseballos játékot? Lehetőleg olyat amihez nem kell hiperszuper gép, hogy elfusson de még jó fajta legyen. 😀
Köszi előre.
adamfaragoo
MLB- The Show. Én ezt ismerem és nekem nagyon bejött. Igaz, PS4 kell hozzá, de szerintem megéri. Komoly játékélményt tud adni.

több mint 5 éve
Segítsetek nekem, valaki tud ajánlani valami jó baseballos játékot? Lehetőleg olyat amihez nem kell hiperszuper gép, hogy elfusson de még jó fajta legyen. 😀
Köszi előre.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
😀 😀 😀
 twitter.com/Cut4/status/1230566090389876736

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Na fasza, Severino válla is megsérült....

több mint 5 éve
Szerencsére megbánták:
 www.instagram.com/p/B8xBddKgata/?utm_source=ig_web_copy_link
Matthew99
És akkor nem értik h miért nem hagyjak őket békén. Crane nyilatkozat után újabb gyöngyszem.

Amúgy Manfred két három alapvető dologban hibázott:
1. Elore be ígérte h nem kap egy játékos sem büntetést ha mindent elmondanak. Ezt azért tehette mert nem gondolta volna h maguk a játékosok találták ki ezt, és a manager minimum közömbös volt a rendszerrel szemben
2: fel sem merült benne h elveszi a bajnoki cimet
3: annyi esze nem volt h leuljon a Cranenel h mki bűn bocsánatot gyakorol, és befogja a pofajat.

Amúgy kintiek mondjak h ilyen nem fordult elő h nyilvánosan ilyen stílusban beszéljenek játékosok más jatekosokrol mint pl Bellinger, Markarkis, Judge, Trout.
csebi
Első ponthoz adalék:
Kiderült h a játékosok szakszervezete kérte és kötelezte a ligát h elore mentességet kapjanak a a játékosok bmien büntetés alól különben nem mondtak volna semmit. Mindezt 3% ember védelméért a 97%kal szemben. Sok sikert az elnöknek ezek után az újra választáshoz, biztosan sikeres lesz ... itt azért Manfred keze eléggé meg volt kötve

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Amúgy kintiek mondjak h ilyen nem fordult elő h nyilvánosan ilyen stílusban beszéljenek játékosok más jatekosokrol mint pl Bellinger, Markarkis, Judge, Trout.
csebi
Ez pont azért van mert úgy érzik, hogy olcsón megúszták (bajnokok maradtak), mellette meg még pofáznak is és nem húzzák meg magukat.
Matthew99
Meg azért amikor kirobbant az egész botrány akkor elvileg több Astros játékos írt más csapatban levő jatekosnak akivel jobban van hogy nem csaltak. El tudom képzelni h Altuve irt mondjuk Judgenak (elvileg ok spanok voltak).

Amúgy már vannak memek is: pl a fejed mikor Astros utokent az első inningben mész ütni és az ellenfélnel már vki melegit a bullpenben 😊

több mint 5 éve
csebi
Ez pont azért van mert úgy érzik, hogy olcsón megúszták (bajnokok maradtak), mellette meg még pofáznak is és nem húzzák meg magukat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Szerencsére megbánták:
 www.instagram.com/p/B8xBddKgata/?utm_source=ig_web_copy_link
Matthew99
És akkor nem értik h miért nem hagyjak őket békén. Crane nyilatkozat után újabb gyöngyszem.

Amúgy Manfred két három alapvető dologban hibázott:
1. Elore be ígérte h nem kap egy játékos sem büntetést ha mindent elmondanak. Ezt azért tehette mert nem gondolta volna h maguk a játékosok találták ki ezt, és a manager minimum közömbös volt a rendszerrel szemben
2: fel sem merült benne h elveszi a bajnoki cimet
3: annyi esze nem volt h leuljon a Cranenel h mki bűn bocsánatot gyakorol, és befogja a pofajat.

több mint 5 éve
Szerencsére megbánták:
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/84884224_1341325862720457_8039442607949659141_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=5VsC9mExN1AQ7kNvwH5K_E_&_nc_oc=Adn9-nOfOi0JLAdF7bYS7-eT3PuTfjQuVcIP330TpKD5MKp8ETcQRcZJHuXnrKWJ2o4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfmP_OMWx_uWSF6oOZnsxz-Xn0DK_YD-3k5GzpAuUBcUAg&oe=6954FBD7
Sports Illustrated on Instagram: "Josh Reddick thinks the Astros have “too many good players” to not succeed this season (link in bio)"
16K likes, 783 comments - sportsillustrated on February 19, 2020: "Josh Reddick thinks the Astros have “too many good players” to not succeed this season (link in bio)".

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Manfrednek igen kellemetlen hetei vannak. Először az ítélet az Astros ellen, most ez a nyilatkozat a World Series trófeáról, meg hogy miért is nem vette el a WS-t a csalóktól... 🤦‍♂️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 073

slowmotion
Sokat elmond az AL Central rivalizálások alacsony színvonaláról, hogy Michiganben a legutáltabb csapat egy másik ligában van, akivel 3 évente játszanak 😀

több mint 5 éve
Kezdődik. Judge fájdalmat érzett a vállában, ezért kihagyta az ütőedzést...

több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 846 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
és még
 twitter.com/Chandler_Rome/status/1229446604173848576
slowmotion
Amúgy ez a trash canes dolog kifogyhatatlan vicc lesz 😊
csebi
 twitter.com/audruhhhh/status/1228362572635701248

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
és még
slowmotion
Amúgy ez a trash canes dolog kifogyhatatlan vicc lesz 😊

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
és még
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Mikre nem lehet fogadni 😁

twitter.com/br_betting/status/1229541915420348416/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1229541915420348416&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fnew-york-yankees
kapitnono
20 HBP és 5 verekedés után úgyis kiad a liga egy közleményt, hogy be lehet fejezni a bolondozást.
Matthew99
kicsit kicsúszik tök véletlenül a labda, aztán máris az ütőjátékos oldalában van