NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Na, kiváncsi leszek kit fogunk választani a drafton az első körben.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tegnap megint sikerül jól tökön szúrni magunkat. Most az egyelítés úszott el úgy, hogya végén az. és 3. bázison is volt emberünk 1 kieső mellett. Erre Bell benyel egy strike outot, utána meg Cabrera is kiesik. Kb. egy normális ütés kellett volna , hogy kiegyenlítsünk.

1:3-al hoztuk a Brewers elleni párharc első körét. Szégyen,mindezt hazai pályáján.

Remélem a Braves ellen sikerül a csorbát kiküszöbölni,bár nem lesz könnyű.

Let's go Bucks!

több mint 6 éve
Hülye darazsak miatt áll a meccs.. :C 😂
több mint 6 éve
Pont most nem tudtam nézni a meccset a lehetetlen szar kezdés miatt 😀 Erre nyertünk.
Utolsó 15 meccsünkből 10-et megnyertünk.
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ez most igencsak fájdalmasan sikerült. Felállunk 5:0-ról. Fordítunk 7:5-re. Aztán fordít 8:7 a Brewersnek. Marte 3R homerjével 10:8 ide, hogy aztán Vázquez hibázzon és 10:10. De még így még volt az esély, mert a 9. inningben Frazier a harmadikon állt, erre Tucker kiesik egy strike outtal. Végül a Brewers a 13. inningben behúzta és nyert 12:10-re. ☹️☹️☹️☹️

Hátha legközelebb sikerül...

Go Bucks! 🙂

Szerkesztette: Gergőke

több mint 6 éve
Na azért..., 😀. Ez már így szép volt. Archer sem volt rossz. Newmannek nagy napja volt. Marte is jó volt, Bell ugyan ma nem ütött HR-t, de jól játszott. Jó lenne ezt a formát tartani.

Go Bucks!!

több mint 6 éve
Nem elég, hogy kikaptunk de még valszeg Walker meg is sérült.
több mint 6 éve
Ez egészen elképesztő milyen szarok tudunk lenni otthon. Nyeljük a 10+-os meccseket sorra. Mostanában Marte is halvány. Bell mellé max Reynolds tud felnőni, meg néha Moran...

Ja és Musgrove meg siralmas volt...

Az a bajom, hogy mostanában 1-1 meccsre összeállnak a dolgok, de azokat nem vagyunk képesek konstansan fenntartani.

Let's go Bucks!!

több mint 6 éve
Szerintem nekünk van a legrosszabb bullpenünk a ligaba...
Valahol meglehet ezt nézni?
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 022 — WHO DAT!!!!
Gregorius lassan játékra kész /kb 2 héten belül / Aztán az jó kérdés lesz hogy fog kinézni a kezdő, mert Torres meg Lemahieut szerintem jelenleg nehéz lesz kihagyni a kezdőből

több mint 6 éve
Azt szeretném kérdezni, hogy amennyiben nem túl nagy kérés valaki tudna nekem csinálni egy Pirates siget, amin Josh Bell és Starling Marte van?

Csupán annyi kérésem lenne még, hogy a mérte az lehetne akkora, hogy beférjen a Shazier- Williams sigem mellé.

Előre is nagyon köszönöm!!!

több mint 6 éve
Azért Big Maple visszatért egy 4 inninges, 0 hites, 7K-s meccsel 😀
kapitnono
A shutout mellett a kedvencek is termeltek, Voit, Torres és LeMahieu is vágott egy-egy HR-t. 💙 #boldogság
Mikey
Ja rögtön az elején a 2 HR nagyot szólt, csak néztem 😀

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
kapitnono
A shutout mellett a kedvencek is termeltek, Voit, Torres és LeMahieu is vágott egy-egy HR-t. 💙 #boldogság

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Na végre... Brault jól tolta. Bell megütötte szezonbeli 18. HR-ját. Végre simán nyertünk a Reds ellen.

Azért az vicces, hogy otthon 10-14 a mérlegünk, míg idegenben 17-13.

A Brewers ellen jó lenne valami normálisat alakítani és kicsit zárkózni rájuk. amúgy most nézem, hogy ugye most 4x egymás után Brewers ,aztán a Braves következik 3x, utána Brewers 3x, majd Braves 4x. Hangyányit meg fogják unni egymást a fiúk 😀

Let's go Bucks!

Szerkesztette: Gergőke

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
Kérném ezt kiemelt hsz-be.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Van mostanában használható stream meccsekhez? Ne adj isten youtoubos, mint NFLnél?
Chargers LT
Redditen vannak nagyon jók.
Mikey
Na ott ritkán jártam eddig, akkor sem tudtam kiigazodni az oldalon, mert ott aztán minden van a világon 😀
Valami általános reddites link van esetleg?
Chargers LT
 www.reddit.com/r/MLBStreams/
Itt mindig az adott meccseket látod majd ilyen külön kis posztba, amelyiket szeretnéd nézni arra rákattintasz és azon belül még feldobja a linkeket, hogy hol tudod nézni.
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Van mostanában használható stream meccsekhez? Ne adj isten youtoubos, mint NFLnél?
Chargers LT
Redditen vannak nagyon jók.
Mikey
Na ott ritkán jártam eddig, akkor sem tudtam kiigazodni az oldalon, mert ott aztán minden van a világon 😀
Valami általános reddites link van esetleg?

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Na csak sikerült negatívba billenteni a mérleget... 3-7 az utolsó 10 meccsen. Tegnap Dietrich 3 HR ütött ellenünk. Nagyon jó lenne egy kicsit összekapni magunkat. Most Bell is egy kicsit halványabb.

Let's go Bucks!!!

több mint 6 éve
Újabb győzelem. Most mindenki azt hozta amire szükség van. 🤘
Harold megint hármat ütött így már .413 az AVGje.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 6 éve
Green kezd ma is. 🤷‍♂️
Mikey
Igen most akartam írni, vajon hány pontot nyelünk be az első inningben? 😀
kapitnono
Boone szerintem csak trollkodik. 😊
Mikey
Mondjuk az elég nagy troll, hogy csóró Green, nem nagyon megy neki mostanában, erre letol egy ilyen 1. inninget és lehozza 😀
kapitnono
Persze, hogy lehozza, hiszen csak opener. Na de Paxton holnap visszatér, végre már.
Mikey
Igen, bár csak 75 dobást kap elvileg. Bár az is jobb mint a semmi

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Green kezd ma is. 🤷‍♂️
Mikey
Igen most akartam írni, vajon hány pontot nyelünk be az első inningben? 😀
kapitnono
Boone szerintem csak trollkodik. 😊
Mikey
Mondjuk az elég nagy troll, hogy csóró Green, nem nagyon megy neki mostanában, erre letol egy ilyen 1. inninget és lehozza 😀
kapitnono
Persze, hogy lehozza, hiszen csak opener. Na de Paxton holnap visszatér, végre már.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Vagy lehet azért rakja be Boone a kezdőbe, mert amikor eddig Green kezdett 3-0 a mérleg 😀
kapitnono
Igaz, hogy majdnem mindig szépen vissza kellett jönni a meccsbe a többieknek.
Matthew99
Azt nem is mondtam hogy miatta nyernénk 😁
kapitnono
Mondjuk most épp hozott egy teljesen tiszta inninget. Én értem is a kezdést, tudja elore h melyik 3 utot kapja meg, belőlük kell felkészülni igazán, és ezzel így vissza nyerheti az önbizalmát.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Vagy lehet azért rakja be Boone a kezdőbe, mert amikor eddig Green kezdett 3-0 a mérleg 😀
kapitnono
Matthew99
Azt nem is mondtam hogy miatta nyernénk 😁

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.