NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
77
19
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
na nem akarom elkiabálni, de úgy látszik, hogy a vállsérülés után eddig tartott, amíg Bellinger újra megtalálta az ütőerőt. Ryu meg egyszerűen félelmetes, most fejezte be sorozatban a 31. scoreless inninget,
több mint 6 éve
Újabb W!! Bell 2 HR, Polanco és Reynolds is HR! Soma 7:2-es győzelem!!Let's Go Bucks! 🙂
több mint 6 éve
Jaj nekem, kezdi a Yankees is ezt az openeres f_szságot. Green a szerencsés.Kíváncsi leszek milyen napot fog ki, mert múltkor a Tampa ellen egy inning alatt sem nagyon ment neki.
Mikey
Stantot meg Gregorius elvileg 1-2 héten belül visszatér hét.

több mint 6 éve
Jaj nekem, kezdi a Yankees is ezt az openeres f_szságot. Green a szerencsés.Ahogy a rotacio kinez nem túl meglepo
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Jaj nekem, kezdi a Yankees is ezt az openeres f_szságot. Green a szerencsés.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
És ott az újabb győzelem 😀Lopez nagyon jól dobott ma este.
Ami nem túl jó hír, hogy Alfaro térde megsérült :\
több mint 6 éve
Így.De azért mondtam. Műtötték így idénreMiggy nem dőlt ki így egész évre?Morales kicsit kivágta az első yankee homárját. 😀Az vajon hány yard lehetett, mert elfelejtették kiírni, de 440-450 tuti volt 😀
Első hely. 17 különböző sérülttel. Oké.
Mikey
Urshela nagyot játszik ott a 3-on, nem tudom ,hogy lehetne őt kihagyni ha így játszik, mondjuk Andujar-t megműtötték, szóal ha így tolja idén nem kérdés a helye.
kapitnono
csebielvilegő kiesett
kapitnono
több mint 6 éve
San Diego már másodszorra meg van. 5:3 és W. Lyles nagyon komoly volt. 12 K.
több mint 6 éve
De azért mondtam. Műtötték így idénre elvileg ő kiesettMiggy nem dőlt ki így egész évre?Morales kicsit kivágta az első yankee homárját. 😀Az vajon hány yard lehetett, mert elfelejtették kiírni, de 440-450 tuti volt 😀
Mikey
Urshela nagyot játszik ott a 3-on, nem tudom ,hogy lehetne őt kihagyni ha így játszik, mondjuk Andujar-t megműtötték, szóal ha így tolja idén nem kérdés a helye.
kapitnono
csebi

több mint 6 éve
Miggy nem dőlt ki így egész évre?Morales kicsit kivágta az első yankee homárját. 😀Az vajon hány yard lehetett, mert elfelejtették kiírni, de 440-450 tuti volt 😀
Mikey
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Morales kicsit kivágta az első yankee homárját. 😀Az vajon hány yard lehetett, mert elfelejtették kiírni, de 440-450 tuti volt 😀
Mikey
Szerkesztette: kapitnono

több mint 6 éve
Morales kicsit kivágta az első yankee homárját. 😀Első hely. 17 különböző sérülttel. Oké.
több mint 6 éve
Győztünk, el sem hiszem. Plusz megszereztük a 2(!!) HR-t májusba..😁
több mint 6 éve
Azt mondjuk én sem igazán értem, hogy Liriano miért üldögél. Bőven beférne a rotációba.Nos, tegnap Archer Musgrovera itta magát.... 😊 Sajnos negatív értelemben. Vagy a másik verzió, hogy félúton a stadion felé megállt valami kuplerájban és ott hangolták be a meccsre...blogs.fangraphs.com/for-the-pirates-archer-trade-not-looking-sterling/
Gergőke
robiroboter
Egyébként tegnap a fiúk valamit félrenéztek, mert most 4:3-ra sikerült csak kikapni.
Remélem ma javítunk!!!!
Let's Go Bucks!!!
több mint 6 éve
Pedig milyen sima 4-6-3 dupla játék volt. Vagy gyors érintés és out egyesen.de tavaly még felismertem a játékosokat 😀eh, tavaly már megszoktuk a kabrét:Hát azért ez mindegyiknél szebb.
www.theringer.com/mlb/2018/7/5/17536062/baltimore-orioles-worst-defense-manny-machado-adam-jones
robiroboter
Matthew99
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
de tavaly még felismertem a játékosokat 😀eh, tavaly már megszoktuk a kabrét:Hát azért ez mindegyiknél szebb.
www.theringer.com/mlb/2018/7/5/17536062/baltimore-orioles-worst-defense-manny-machado-adam-jones
robiroboter
Matthew99
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Robi idei kedvenc védekezése:Én meg naival azt hittem tényleg valami fasza védekezés lesz.
Matthew99
több mint 6 éve
eh, tavaly már megszoktuk a kabrét:Hát azért ez mindegyiknél szebb.
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Robi idei kedvenc védekezése:eh, tavaly már megszoktuk a kabrét:
Matthew99
több mint 6 éve
Robi idei kedvenc védekezése:
több mint 6 éve
Az Athletics meg a Rangers nem szarozott ma este. 😀
több mint 6 éve
Nos, tegnap Archer Musgrovera itta magát.... 😊 Sajnos negatív értelemben. Vagy a másik verzió, hogy félúton a stadion felé megállt valami kuplerájban és ott hangolták be a meccsre...blogs.fangraphs.com/for-the-pirates-archer-trade-not-looking-sterling/
Gergőke
több mint 6 éve
Pedig Urena most magához képest elég jó volt. De míg nem tud ütni senki a csapatba addig nincs miről beszélni.
több mint 6 éve
Jól van elnézem🙄Én kérek elnézést 😀Nos, tegnap Archer Musgrovera itta magát.... 😊 Sajnos negatív értelemben. Vagy a másik verzió, hogy félúton a stadion felé megállt valami kuplerájban és ott hangolták be a meccsre...Mi meg nem is nyerünk 🧐😂
Ez megint elég siralmasra sikeredett. Hihetetlen, hogy vagy nyerünk vagy elvernek minket alaposan...na mindegy .
Let's go Bucks!
Gergőke
adamfaragoo
Gergőke