NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 374 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Musgrove-t nagyon el kéne felejteni,mert ez rohadt gáz volt...17 kapott pont....ebből 11 pont a 2-4 inningben.

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 088
Havas eső Denverben.
Kampman
Bevarázsgombázott az időjárás 😉
robiroboter
De a Rockies rögtön ütött is 2 HR-t, látszik, hogy otthon érzik magukat.

több mint 6 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Havas eső Denverben.
Kampman
Bevarázsgombázott az időjárás 😉

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 088
Havas eső Denverben.

több mint 6 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Egyébként ha valaki érdekel instagrammon inditottam egy Marlins fanoldalt. Minden követést köszönök előre. 😘
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/59903201_1633381573472961_7632988083746310508_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=pn1s-5WqbJIQ7kNvwFiA-0G&_nc_oc=AdmhicnhsGg_tAa7RC0PU85Ula5609lF8CfUZZA6ep-qE5mT2TRcmURCnJDP28t9d-4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AflYyBA-SDqB8I6OI_JfiFdu8witOLIzpAiVL5sDbVhqbw&oe=6950ADA5
Hungarian Marlins Fanpage 🇭🇺⚾ on Instagram: "Ezzel a felállással vágunk neki a széria utolsó meccsének, amit 2-1re vezet a Cubs. #JuntosMiami #OurColors"
6 likes, 0 comments - marlinshun on May 9, 2019: "Ezzel a felállással vágunk neki a széria utolsó meccsének, amit 2-1re vezet a Cubs. #JuntosMiami #OurColors".
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jesszusom, ezeket a mai dobókat honnan kukázták megint. Louisiaga-t kezdő közelébe nem kell engedni, ez már egy jópárszor eldőlt idén, a másik kettő meg....
kapitnono
Jaj.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
Jesszusom, ezeket a mai dobókat honnan kukázták megint. Louisiaga-t kezdő közelébe nem kell engedni, ez már egy jópárszor eldőlt idén, a másik kettő meg....

több mint 6 éve
Na, de ha már lúzer kiscsapatok, gyertek olvasni róluk:  www.facebook.com/pg/szazfa/posts/

"Könnyű nyertes nagycsapat bandwagonerének lenni, de milyen érzés ha a kiscsapatod évről évre elveszít száz meccset? Nagyszerű! Draft pick no.1!"

Marlins, Royals, Orioles, Giants, Reds, stb-drukkerek mind ide! Privátban jelezd, ha betakarnál egy-egy csapatot 😉 (Az Oriolest értelemszerűen viszem 😀 )

edit: bocs ezért a hatalmas "profilképért" (100), a fórummotor pakolja, mosom kezeimet.

Szerkesztette: robiroboter

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
na, akkor eddig Yankees-korszak volt a topicban, most meg jön a Marlins-éra? 😊
slowmotion
Hát nem látod, hogy ez egy és ugyanaz? 😀 Jeter? 😀
robiroboter
sőt, ha azt vesszük, több minden is összeköti a két csapatot, pl Stanton és Mattingly
több mint 6 éve
slowmotion
Hát nem látod, hogy ez egy és ugyanaz? 😀 Jeter? 😀

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
több mint 6 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Meló mellett mostmár csak az esti meccseket nézem, de izgulni már tényleg csak a fantasy miatt szoktam. Attól napra-napra változik az ember hangulata. 😀
Nelson87
Pláne, ha a negyedik helyért is izzadni kell keményen 😀 😀 😀
robiroboter
Erre visszatérünk az alapszakasz végén. 😛
több mint 6 éve
Hát ez megint egy csodás meccsre sikeredett..
adamfaragoo
Ezt a szezont el kell engedni, akárcsak a következőt egynéhényat. Utána talán lesz valami, mert a farm system tele van tehetséges dobókkal. Bár így is megkérdőjelezhető ez az inkompetens vezetőség, amelyik Dietrich-et is elküldte, miközben a legjobb játékosunk lenne.

Idén kár izgulni bármiért is, nekem is az egyetlen örömöm a fantasyben van. 😀
Nelson87
És én tiszta hulye vagyok mert így is minden hajnalt végig virrasztok a meccs miatt 😃
adamfaragoo
Volt egy időszak, amikor én is így tettem(kb. 130 meccset megnéztem egy szezonban), de ez a sok vereség megárt az egészségnek. 😀
Meló mellett mostmár csak az esti meccseket nézem, de izgulni már tényleg csak a fantasy miatt szoktam. Attól napra-napra változik az ember hangulata. 😀
Nelson87
Az én egészségem még bírja szerencsére 😀
Egyébként valaki nem tudja, hogy a MiLB meccsekről szokott lenni ingyenes stream? Próbáltam keresni de még nem sok sikerrel jártam.
több mint 6 éve
Nelson87
Pláne, ha a negyedik helyért is izzadni kell keményen 😀 😀 😀

több mint 6 éve
adamfaragoo
Ezt a szezont el kell engedni, akárcsak a következőt egynéhényat. Utána talán lesz valami, mert a farm system tele van tehetséges dobókkal. Bár így is megkérdőjelezhető ez az inkompetens vezetőség, amelyik Dietrich-et is elküldte, miközben a legjobb játékosunk lenne.

Nelson87
És én tiszta hulye vagyok mert így is minden hajnalt végig virrasztok a meccs miatt 😃
adamfaragoo
Volt egy időszak, amikor én is így tettem(kb. 130 meccset megnéztem egy szezonban), de ez a sok vereség megárt az egészségnek. 😀
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Na én is megérkeztem 😊

Steelers szurkolóként természetesen nem is lehet más csak a Pirates! 😊

Nagyon sajnálom a mai meccset, a végét nagyon elb@sztuk...

Bell és Marte eddig elég jó szezont hoz..remélem Kang és Polanco is fel fog melléjük zárkózni.

több mint 6 éve
adamfaragoo

Nelson87
több mint 6 éve
adamfaragoo

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Sziasztok.
Új vagyok itt a fórumon. Örülök ,hogy ha még kis segitséggel is ,de sikerült ide tévednem, jó lesz végre néha az anyanyalvemen is beszélni a baseballról. 😀
adamfaragoo
Csoda történt! Egy Marlins szurkoló, mint jómagam. 😀
Üdv a fórumon, de javaslom a facebook-os play ball csoportot is, ott még több ember van.

#JuntosMiami #TrustTheProcess #FireMikeHill
Nelson87
Na hát erre én sem számítottam, hogy rajtam kivül fogok találni 😀 😮
Igen, kaptam infót a csoportról, már jelentkeztem. 😀

#JuntosMiami
több mint 6 éve
Sziasztok.
Új vagyok itt a fórumon. Örülök ,hogy ha még kis segitséggel is ,de sikerült ide tévednem, jó lesz végre néha az anyanyalvemen is beszélni a baseballról. 😀
adamfaragoo
Csoda történt! Egy Marlins szurkoló, mint jómagam. 😀
Üdv a fórumon, de javaslom a facebook-os play ball csoportot is, ott még több ember van.

#JuntosMiami #TrustTheProcess #FireMikeHill
több mint 6 éve
Sziasztok.
több mint 6 éve
Bakker asszem lassan kell Urshela meg LeMahieu siget is csinálnom 😊
Matthew99
Csak cseréld le a Luuuuuuuke siget mihamarabb. 😀
Mikey
Megtörtént.
Matthew99
Egyébként csak viccnek szántam. | De ha már, akkor... |

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
Matthew99
Mikey
Megtörtént.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Matthew99