NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
182
28
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Aha, itt a titok nyitja. Andujar ütőit használja 😀eu.northjersey.com/story/sports/mlb/yankees/2019/04/28/new-york-yankees-luke-voit-borrowing-miguel-andujar-bats/3601054002/

több mint 6 éve
Na jó, elkezdem: #Voit4MVP 💪Uccsó 10 meccsen valami elképesztő a csávó /Meg azon túl is persze 😀/
38 meccses on-base streak, 28 meccsen 25 RBI, .397-es OBP, .935-ös OPS.
Fizu után rendelem is azt a mezt megfele.
Mikey
10R, 13H, 4HR, 10RBI, .433avg, .528OBP, .867SLG

több mint 6 éve
A tervek szerint ilyen lesz, mert én is az ilyet bírom.| Nagyon rá vagyok kattanva a fehér színre és a világos dolgokra. (Ha arra gondolok amire gondolsz.) 😊 |Na jó, elkezdem: #Voit4MVP 💪Szerintem ha lesz rá időm... És gondolom innen be tudod fejezni a mondatot 😊
Mikey
Matthew99
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
| Nagyon rá vagyok kattanva a fehér színre és a világos dolgokra. (Ha arra gondolok amire gondolsz.) 😊 |Na jó, elkezdem: #Voit4MVP 💪Szerintem ha lesz rá időm... És gondolom innen be tudod fejezni a mondatot 😊
Mikey
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Na jó, elkezdem: #Voit4MVP 💪Szerintem ha lesz rá időm... És gondolom innen be tudod fejezni a mondatot 😊
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Na jó, elkezdem: #Voit4MVP 💪38 meccses on-base streak, 28 meccsen 25 RBI, .397-es OBP, .935-ös OPS.
több mint 6 éve
Végre valami jó is legyen, elvileg Andújar a jövő héten visszetérhet

több mint 6 éve
Nekem az Estrada - Tauchman - Maybin outfield tetszett nagyon.Két rookie, az egyik amúgy infielder és sose játszott outfielden, meg egy veteran, aki két napja érkezett az Indians farmjából.
C'mon...
több mint 6 éve
Igen bocsi az akart lenni, csak már megszoktam hogy itt van DHNL-ben nincs DH, ezért kellett Paxtonnak ütnie a Giants ellen.Igen és azért elég kemény hogy 1 gyözelemre vagyunk jelenleg az első helytől, ami a sok sérülés miatt szép eredmény. Ma este is olyanok játszottak akiről nem is nagyon hallottam még, meg Paxton volt a DH, lol 😀Tény, hogy a gyengébb csapatok jöttek szembe, na de a csapat felét AAA játékos adja. Szóval most kb. semmivel sem gyengébbek. Sőt.Frazier is DL-en. 😀 Ha jól számolom, ő a 15. különböző jenki, aki sérültlistára kerül idén. Apropó, mi ez az újítás, hogy már nem DL-nek írják, hanem IL-nek? Nekem arról mindig az AAA-s International League jut eszembe. 😀Azért azt tegyük hozzá, hogy eddig az utolsó 4-5 helyezett csapattal játszottunk, meg az Astrossal de tényleg szép hogy így is 60%közeli a mérleg ennyi sérülttel.
De W6 streak van, én mondtam már 11-12 sérültnél is hogy nem kell aggódni. 😊
Mikey
kapitnono
Mikey
kapitnono
Nelson87

több mint 6 éve
NL-ben nincs DH, ezért kellett Paxtonnak ütnie a Giants ellen.Igen és azért elég kemény hogy 1 gyözelemre vagyunk jelenleg az első helytől, ami a sok sérülés miatt szép eredmény. Ma este is olyanok játszottak akiről nem is nagyon hallottam még, meg Paxton volt a DH, lol 😀Tény, hogy a gyengébb csapatok jöttek szembe, na de a csapat felét AAA játékos adja. Szóval most kb. semmivel sem gyengébbek. Sőt.Frazier is DL-en. 😀 Ha jól számolom, ő a 15. különböző jenki, aki sérültlistára kerül idén. Apropó, mi ez az újítás, hogy már nem DL-nek írják, hanem IL-nek? Nekem arról mindig az AAA-s International League jut eszembe. 😀Azért azt tegyük hozzá, hogy eddig az utolsó 4-5 helyezett csapattal játszottunk, meg az Astrossal de tényleg szép hogy így is 60%közeli a mérleg ennyi sérülttel.
Mikey
kapitnono
Mikey
kapitnono
több mint 6 éve
Igen és azért elég kemény hogy 1 gyözelemre vagyunk jelenleg az első helytől, ami a sok sérülés miatt szép eredmény. Ma este is olyanok játszottak akiről nem is nagyon hallottam még, meg Paxton volt a DH, lol 😀Tény, hogy a gyengébb csapatok jöttek szembe, na de a csapat felét AAA játékos adja. Szóval most kb. semmivel sem gyengébbek. Sőt.Frazier is DL-en. 😀 Ha jól számolom, ő a 15. különböző jenki, aki sérültlistára kerül idén. Apropó, mi ez az újítás, hogy már nem DL-nek írják, hanem IL-nek? Nekem arról mindig az AAA-s International League jut eszembe. 😀Azért azt tegyük hozzá, hogy eddig az utolsó 4-5 helyezett csapattal játszottunk, meg az Astrossal de tényleg szép hogy így is 60%közeli a mérleg ennyi sérülttel.
Mikey
kapitnono
Mikey

több mint 6 éve
Tény, hogy a gyengébb csapatok jöttek szembe, na de a csapat felét AAA játékos adja. Szóval most kb. semmivel sem gyengébbek. Sőt.Frazier is DL-en. 😀 Ha jól számolom, ő a 15. különböző jenki, aki sérültlistára kerül idén. Apropó, mi ez az újítás, hogy már nem DL-nek írják, hanem IL-nek? Nekem arról mindig az AAA-s International League jut eszembe. 😀Azért azt tegyük hozzá, hogy eddig az utolsó 4-5 helyezett csapattal játszottunk, meg az Astrossal de tényleg szép hogy így is 60%közeli a mérleg ennyi sérülttel.
Mikey
kapitnono
több mint 6 éve
Frazier is DL-en. 😀 Ha jól számolom, ő a 15. különböző jenki, aki sérültlistára kerül idén. Apropó, mi ez az újítás, hogy már nem DL-nek írják, hanem IL-nek? Nekem arról mindig az AAA-s International League jut eszembe. 😀Mert tul sok az erzekeny ember manapsag. Amerika ‘19 😊
Mikey
több mint 6 éve
Frazier is DL-en. 😀 Ha jól számolom, ő a 15. különböző jenki, aki sérültlistára kerül idén. Apropó, mi ez az újítás, hogy már nem DL-nek írják, hanem IL-nek? Nekem arról mindig az AAA-s International League jut eszembe. 😀Azért azt tegyük hozzá, hogy eddig az utolsó 4-5 helyezett csapattal játszottunk, meg az Astrossal de tényleg szép hogy így is 60%közeli a mérleg ennyi sérülttel.
Mikey

több mint 6 éve
Frazier is DL-en. 😀 Ha jól számolom, ő a 15. különböző jenki, aki sérültlistára kerül idén. Apropó, mi ez az újítás, hogy már nem DL-nek írják, hanem IL-nek? Nekem arról mindig az AAA-s International League jut eszembe. 😀De W6 streak van, én mondtam már 11-12 sérültnél is hogy nem kell aggódni. 😊
több mint 6 éve
Jajajajajaj, már megint egy jenkifórum…Azt hittem már megszoktad 😊
…ahol nyafognak, hogy nem minden nap dob nyerőt a gép 😀 😀 😀
(Maradt még egyáltalán valaki a sötét oldalon innen? 😀 )
robiroboter

több mint 6 éve
Jajajajajaj, már megint egy jenkifórum…
…ahol nyafognak, hogy nem minden nap dob nyerőt a gép 😀 😀 😀
(Maradt még egyáltalán valaki a sötét oldalon innen? 😀 )
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Az örömöm miatt elfelejtettem a forrásmegjelölést 😊Frazier is kb két hétre out. Green pedig végre le lett zavarva AAA-ba.Forrás:
Matthew99
www.facebook.com/NewYorkYankeesHungary 😀 😀 😀
Darksun3

több mint 6 éve
Frazier is kb két hétre out. Green pedig végre le lett zavarva AAA-ba.Forrás:
Matthew99
www.facebook.com/NewYorkYankeesHungary 😀 😀 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
Nézd a jó oldalát Sanchez visszatér 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ezen már tényleg csak röhögni tudok. Stantonnak a rehab közben megsérült a válla. Nem tudom milyen edzőknek köszönhető ez a sérüléssorozat, de lehet megválnék tőle, mert elég hihetetlen, hogy ennyire balszerencsések vagyun ilyen téren.bleacherreport.com/articles/2829359-yankees-news-giancarlo-stanton-suffers-shoulder-injury-while-rehabbing-bicep

több mint 6 éve
Frazier is kb két hétre out. Green pedig végre le lett zavarva AAA-ba.Ez elég kemény meccs volt, 5-0 után nem sok esélyt adtam volna magunknak, de szerencsére a srácok rámcáfoltak
Matthew99

több mint 6 éve
Frazier is kb két hétre out. Green pedig végre le lett zavarva AAA-ba.

több mint 6 éve
Voit nagyon él mostMióta New Yorkba került, nagyon él Luuuuuuuke. 💙
kapitnono