NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
275
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Chad Greent lehet jegelni kellene, múltkor egy 3 run home run, ma egy grand slam. Legalább szép győzelem volt. Voit nagyon él most

több mint 6 éve
A mai napig nem tudtam megemészteni hogy Tatís Jr.-t odaadta Shieldsért a White Sox. 🤦♂️Voit mezed van-e már? 😀
Mikey
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
Nem vicces. Tökre nem vicces 😀twitter.com/Cut4/status/1120549197701427201

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
A mai napig nem tudtam megemészteni hogy Tatís Jr.-t odaadta Shieldsért a White Sox. 🤦♂️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Ezt mindazok figyelmébe, akik szerint Machado csakis a pénzért igazolt Dél-Kaliforniába egy lúzer csapathoz:Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Úgy fogalmazott, hogy túl sokan vannak IL-en inább játszok tovább 😀Csak úgy halkan jegyzem meg, ha valakit meglepne még Frazier is megsérült...De bent tudott maradni, ugye? Térdét beütötte vagy mi volt, de remélhetőleg nem kell IL-re mennie.
kapitnono
Darksun3
Szóval szerintem annyira nem komoly

több mint 6 éve
Bokája bicsaklott meg, de játszott tovább.Csak úgy halkan jegyzem meg, ha valakit meglepne még Frazier is megsérült...De bent tudott maradni, ugye? Térdét beütötte vagy mi volt, de remélhetőleg nem kell IL-re mennie.
kapitnono
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Csak úgy halkan jegyzem meg, ha valakit meglepne még Frazier is megsérült...De bent tudott maradni, ugye? Térdét beütötte vagy mi volt, de remélhetőleg nem kell IL-re mennie.
kapitnono
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
Rám számíthatsz 😉😀Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy pontosítok, de aztán elhessegettem azzal, hogy úgysem köt majd bele senki... 😀 TévedtemGio a hősöm.Bolond-e vagy? Most lépett ki a kisligás szerződéséből 😀
Darksun3
Matthew99
Darksun3

több mint 6 éve
Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy pontosítok, de aztán elhessegettem azzal, hogy úgysem köt majd bele senki... 😀 TévedtemGio a hősöm.Bolond-e vagy? Most lépett ki a kisligás szerződéséből 😀
Darksun3
Matthew99
DS!
több mint 6 éve
Csak úgy halkan jegyzem meg, ha valakit meglepne még Frazier is megsérült...

több mint 6 éve
A végére beértem melóba és tudtam nézni az utolsó másfél inninget 😀Nagyot játszott védelemben nagyon, voltak olyan dobásai hogy majd lefordultam a székből 😀
Gio a hősöm.
Darksun3
Meg persze a végén a 2RBI

több mint 6 éve
Gio a hősöm.Bolond-e vagy? Most lépett ki a kisligás szerződéséből 😀
Darksun3

több mint 6 éve
A végére beértem melóba és tudtam nézni az utolsó másfél inninget 😀Gio a hősöm.
DS!
több mint 6 éve
Gardner nem Laureano. De hogy miért nem haza dobta?Hajam kitéptem amíg végignéztem, de legalább megvan 😀
Matthew99

több mint 6 éve
Gardner nem Laureano. De hogy miért nem haza dobta?

több mint 6 éve
Egy tucat indokom van, amiért nem az. 🤷♂️😅Főleg ha a kecsör Sucre a legjobb dobónk 😀
Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Én mindig szívesen olvasom 😊Írhatnék a White Soxról is, hogy ne legyen Yankees (and Laureano) only a topik, de az a baj, az senkit nem érdekelne. 😀Majdnem sikerült elszórakozni az 5-0 s előnyt 😀már azt hittem, a Dodzsemekről beszélsz, de aztán rájöttem, hogy ez a Jenki topik 😊
Mondjuk sikerült is, de azért Romine tett róla, hogyy csak megnyerjük 😀
kapitnono
slowmotion
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Egy tucat indokom van, amiért nem az. 🤷♂️😅Írhatnék a White Soxról is, hogy ne legyen Yankees (and Laureano) only a topik, de az a baj, az senkit nem érdekelne. 😀Héhahó, a ma kezdődő szériánk meg smafu? 😀
Mikey
www.camdenchat.com/2019/4/22/18509262/orioles-white-sox-series-preview
robiroboter
több mint 6 éve
Írhatnék a White Soxról is, hogy ne legyen Yankees (and Laureano) only a topik, de az a baj, az senkit nem érdekelne. 😀Héhahó, a ma kezdődő szériánk meg smafu? 😀
Mikey
www.camdenchat.com/2019/4/22/18509262/orioles-white-sox-series-preview
több mint 6 éve
Írhatnék a White Soxról is, hogy ne legyen Yankees (and Laureano) only a topik, de az a baj, az senkit nem érdekelne. 😀Majdnem sikerült elszórakozni az 5-0 s előnyt 😀már azt hittem, a Dodzsemekről beszélsz, de aztán rájöttem, hogy ez a Jenki topik 😊
kapitnono
slowmotion
több mint 6 éve
Napi Laureano, most kivételesen nem dobás miatt. 🙂 Bár így is double play lett belőle. 😀Nem mindenki Laureano 😀
www.instagram.com/p/BwiA_uwHnEN/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1aaw7sxsmq549
Mikey
www.mlb.com/video/noah-syndergaard-homers-1-on-a-fly-ball-to-center-field
több mint 6 éve
Majdnem sikerült elszórakozni az 5-0 s előnyt 😀már azt hittem, a Dodzsemekről beszélsz, de aztán rájöttem, hogy ez a Jenki topik 😊
kapitnono
több mint 6 éve
Majdnem sikerült elszórakozni az 5-0 s előnyt 😀Mondjuk sikerült is, de azért Romine tett róla, hogyy csak megnyerjük 😀

több mint 6 éve
Mit takar ez a 10-day IL?10 napos sérültlista. Ha egy játékos rákerül, akkor 10 nap múlva aktiválhatod. Addig meg felhívhatsz valakit a helyére a minor ligákból.
alatriste