NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
78
19
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 657
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Ja, hogy ez ilyen egyszerű😁Valaki tud itt nekem segíteni sapka ügyben? Fitted sapkát szeretnék venni de én ehhez a méretezéshez hülye vagyok, nem tudom hogy működik a dolog.Fogj egy szabócentit (mérőszalagot), és mérd le a fejed kerületét (tarkó, homlok), aztán csekkold, melyik gyártónál hányas a méreted: lidzcaps.com/pages/sizing
Valaki esetleg? 😁
adamfaragoo
Nem nagyon tudsz hibázni, minimális rátartást azért hagyj, ne szorítsa ki a vért fejedből a szuperpasszentos 😉
robiroboter
Köszi szépen.
több mint 6 éve
Valaki tud itt nekem segíteni sapka ügyben? Fitted sapkát szeretnék venni de én ehhez a méretezéshez hülye vagyok, nem tudom hogy működik a dolog.Fogj egy szabócentit (mérőszalagot), és mérd le a fejed kerületét (tarkó, homlok), aztán csekkold, melyik gyártónál hányas a méreted: lidzcaps.com/pages/sizing
Valaki esetleg? 😁
adamfaragoo
Nem nagyon tudsz hibázni, minimális rátartást azért hagyj, ne szorítsa ki a vért fejedből a szuperpasszentos 😉
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Valaki tud itt nekem segíteni sapka ügyben? Fitted sapkát szeretnék venni de én ehhez a méretezéshez hülye vagyok, nem tudom hogy működik a dolog.Valaki esetleg? 😁
több mint 6 éve
Hicks-et is aktiváltuk IL-ről, este akár már játszhat az ORioles ellen. Tegnap elég jól nyomta a AAA-ben, 3-3 1 HR 2 double.Chad Green is szépen tért vissza, úgy tűnik jót tett neki az a néhány meccs a AAA-ben, a tavalyi formáját idézte.

több mint 6 éve
Egyre jobb 😂Csakis a Cubs 😛De még Yankees mezben. 😀Nem-nem 😁
Darksun3
adamfaragoo
Matthew99
több mint 6 éve
Csakis a Cubs 😛De még Yankees mezben. 😀Nem-nem 😁
Darksun3
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nem-nem 😁De még Yankees mezben. 😀Starlin CastroKiről?Akkor ha lenne időd nekem készítenél ha szépen kérem? 😀Szoktam ha időm engedi.@lolOh, ilyen aláírásokat készítesz bárkinek? *. * 😀
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo
Darksun3
több mint 6 éve
De még Yankees mezben. 😀Starlin CastroKiről?Akkor ha lenne időd nekem készítenél ha szépen kérem? 😀Szoktam ha időm engedi.@lolOh, ilyen aláírásokat készítesz bárkinek? *. * 😀
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 6 éve
Azta...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Na, ma este nem fogunk kikapni. 💪Azért mert el lett halasztva a meccs 🙄
több mint 6 éve
Starlin CastroKiről?Akkor ha lenne időd nekem készítenél ha szépen kérem? 😀Szoktam ha időm engedi.@lolOh, ilyen aláírásokat készítesz bárkinek? *. * 😀
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
több mint 6 éve
Kiről?Akkor ha lenne időd nekem készítenél ha szépen kérem? 😀Szoktam ha időm engedi.@lolOh, ilyen aláírásokat készítesz bárkinek? *. * 😀
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
adamfaragoo

több mint 6 éve
Akkor ha lenne időd nekem készítenél ha szépen kérem? 😀Szoktam ha időm engedi.@lolOh, ilyen aláírásokat készítesz bárkinek? *. * 😀
Matthew99
adamfaragoo
Matthew99
több mint 6 éve
Legalább annyi jó hír volt a meccs közbe, hogy Harold Ramirezt felhívták a csapatba.
több mint 6 éve
Hála Istennek most sikerült a tegnapi trágyadombot kijavítani. A védekezés ma rendben volt. Bellnek most védekezésben volt nagy játéka. Így a 2 szerzett pont is elég volt a W-hez. 🙂
több mint 6 éve
Finally some good injury news! Didi Gregorius, who has been working his way back from offseason Tommy John surgery, is slated to start extended spring training games. May 20 is the big day. The shortstop said that his arm strength feels normal, and he isn’t experiencing any pain throwing.

több mint 6 éve
Szerintem ő se. Ezért kacsákra vadászik a dobásaival , hogy minél hamarabb rakják ki.nem ertem hogy van meg bent 😀Pablo Lopez geccElképesztő amit leművelt az első inningbe. Párszor ráfrissitettem a streamre mert azt hittem csak álmodok.. de nem :/
lol
adamfaragoo
lol
több mint 6 éve
nem ertem hogy van meg bent 😀Pablo Lopez geccElképesztő amit leművelt az első inningbe. Párszor ráfrissitettem a streamre mert azt hittem csak álmodok.. de nem :/
lol
adamfaragoo
több mint 6 éve
Pablo Lopez geccElképesztő amit leművelt az első inningbe. Párszor ráfrissitettem a streamre mert azt hittem csak álmodok.. de nem :/
lol
több mint 6 éve
@lolwow, koszonom szepen!😊
Matthew99
több mint 6 éve
Pablo Lopez gecc
több mint 6 éve
Én értem, hogy szarok vagyunk még minden finomság, de hogy az első inning e már 8-0ra szopunk, én ilyet még a mesébe se láttam..
Szerkesztette: adamfaragoo