NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
138
19
19:00
New York Jets - New England Patriots
109
14
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
70
12
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
44
16
RedZone week 17
30
7
Tennessee Titans - New Orleans Saints
9
4
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
4
3
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
3
2
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Ez a PO nagyon rövidre sikerült, kurvára csalódott is vagyok eléggé.Ezzel a 9.Inningel meg aztán pláne. A szezonbéli jó ütők is csak vannak. Cody meg 19 dobásból nem bírt kiejteni 2 ütőt…
zsutu
több mint 8 éve
Ez a PO nagyon rövidre sikerült, kurvára csalódott is vagyok eléggé.
több mint 8 éve
Kis színes: A Red Sox kirúgta FarrelltMegnéztem a highlightsot,teljesen ugyanaz a Marlins Man az(Laurence Leavy). 😀
De hogy közben az igazán fontos dolgokról is szót ejtsünk: a Wrigley Fielden egy új Marlins Guy tűnt fel. A narancssárga mez maradt, de ez teljesen nyilvánvalóan egy másik figura.
Kampman
Sőt,holnap láthatjátok az 5. meccsen,DC-ben.
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
Lehet Tomlinnal jobban jártunk volna... Game 5: Kluber kezd. Hátha nem pihente ki magát így ász formában lesz 😀Az Ász forma nem volt meg.
zsutu
több mint 8 éve
Azért az ilyen 1 óránál is hosszabb inningek a rakat reklámszünettel erősen próbára teszik az ember türelmét...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
5-0, a Washingtonnak most jön majd a neheze, hazai pályán végre valahára megnyerni egy NLDS-t.
több mint 8 éve
bekapcsolom a streamet. Grand Slam. kikapcsolom a streamet.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Kis színes: A Red Sox kirúgta FarrelltDe hogy közben az igazán fontos dolgokról is szót ejtsünk: a Wrigley Fielden egy új Marlins Guy tűnt fel. A narancssárga mez maradt, de ez teljesen nyilvánvalóan egy másik figura.
több mint 8 éve
Hogy a picsába üthet Werth(less) második helyen a lineupban??? Dusty full retardban tolja.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Söprés. Most jöhet a visszavágó a Cubs ellen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Lehet Tomlinnal jobban jártunk volna... Game 5: Kluber kezd. Hátha nem pihente ki magát így ász formában lesz 😀Nálunk meg CC azért én meglepődtem azt hittem Gray fog
zsutu
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Lehet Tomlinnal jobban jártunk volna... Game 5: Kluber kezd. Hátha nem pihente ki magát így ász formában lesz 😀
több mint 8 éve
mindegy, a wild card meccs legalább jó volt 😊 meg a szezon is persze

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Errorok ölik meg az Indianst... Más kérdés, hogy Bauer kezdetése is visszaütött, Tito kicsit talán túlgondolkodta ezt.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
jól indul a hétfői mesternégyes, pápá Boston! már csak egy Yankees (és Cubs) búcsú kell a szinte tökéletes PO-hozSzinte tökéletes PO akkor lesz, ha az Astros megnyeri. 😊
baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Egy olyan error, amit Schwarber csinált, mindig megbosszulja magát
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
ez ott dőlt meg, hogy a legutóbbi Red Sox utószezoni inside-the-park HR-nél a Boston lett a bajnok (1916-ban), most ez se segített :pjól indul a hétfői mesternégyes, pápá Boston! már csak egy Yankees (és Cubs) búcsú kell a szinte tökéletes PO-hozennyire ne akarja rosszat az NFL-nek 😉
baggio
twitter.com/patspulpit/status/917500533191176194
ZERO_L
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
jól indul a hétfői mesternégyes, pápá Boston! már csak egy Yankees (és Cubs) búcsú kell a szinte tökéletes PO-hozennyire ne akarja rosszat az NFL-nek 😉
baggio
twitter.com/patspulpit/status/917500533191176194

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
jól indul a hétfői mesternégyes, pápá Boston! már csak egy Yankees (és Cubs) búcsú kell a szinte tökéletes PO-hoz

---
több mint 8 éve
Na, a Red Sox és a Yankees is elkerülte a söprést, nekünk is illene nyerni.