NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
MeszGer86 New England Patriots 14
Reddick micsoda Home-Runt "csapott"!
több mint 8 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Az eddigi kezdődobó-teljesítmények fényében nem kicsit vicces, hogy alig pár napja még minden idők playoffjáról lelkendeztek a szakik.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 446 — Panthers fan
A Nats meg same ol' same ol', kicsit pechesek is (az elso hr sima flyball volt, amit kifùjt a szèl), de hogy ilyen konzisztensen ennyire alulteljesìtsen egy csapat a playoffban, as biztos nem vèletlen.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
It most nagyon kijött, hogy a pitching+defense gyengesège milyen kritikus, mert a lineup hozta magàt.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 107
Hát ez megint nem elég sajnos. Tényleg kicsit félrevezető volt az alapszakasz meccsekből kiindulni, nagyon más súlycsoport még a két csapat. Hazai pályán be kéne húzni a következőt, legalább a söprés elkerüléséért.

több mint 8 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 875 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
amikor élőben nézek Dbacks playoff meccset, Goldy az 1. inningben mindig HR-t üt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 959 — Lucas Scott
Girardi meg nem challengelt és jött is utána a grand slam... ezután nem is érdemeltük meg kb a győzelmet. most vissza Bronxba. háát Tanakának nagyon hoznia kell magát, mert az a párharc sem nekünk áll elvileg.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
A Yankeesnek nincs Archie Bradley-je, nem is tudták tartani a nagy előnyt 😊
Kampman
hohó, nem is számítottam erre, kb leírtam magamban a szelvényemet, amikor a Yankees megszerezte a nyolcadik pontot is
több mint 8 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 875 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A mi meccsünk viszont nagyon csúnyán alakul. Kershaw és Walker sajnos ég és föld. Majd talán a következőn nem dől el a meccs az 1. inningben.
Kampman
remélem Ray hoz végre egy normális kezdést, mert ez eddig kurvagyenge

mondjuk legalább nem kaptunk ki 5 run előnyről 13 inningben, mint egyesek 😛

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
A mi meccsünk viszont nagyon csúnyán alakul. Kershaw és Walker sajnos ég és föld. Majd talán a következőn nem dől el a meccs az 1. inningben.
Kampman
Ha jól néztem Walker 47 pitchnél van 1. inningben, úgy hogy már Kershaw is sorra került ütésben.
A D-backsnek nem ezt a meccset kell megnyerni, (3./4. SP idegenben Kershaw ellen) bár még messze a vége persze.
Aguirre
Most Godley-ra vár a feladat, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen használni a bullpent

több mint 8 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Kampman
Ha jól néztem Walker 47 pitchnél van 1. inningben, úgy hogy már Kershaw is sorra került ütésben.
A D-backsnek nem ezt a meccset kell megnyerni, (3./4. SP idegenben Kershaw ellen) bár még messze a vége persze.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
A Yankeesnek nincs Archie Bradley-je, nem is tudták tartani a nagy előnyt 😊

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
nem biztos, hogy elszállt a szalag, bokában elég sokáig meg tud feszülni anélkül, hogy szakadna.
mondjuk ficamnak szép kis ficam, ezzel pár hétre kiírta magát táppénzre
több mint 8 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Corey lefőtt a kávé...
több mint 8 éve
Kluber túl sokat pihent...

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
A Sabathia közelében lévő mikrofonokat szerintem most lehalkítják egy időre 😊
Kampman
Elég hangos FUCK volt az 😀… EE nél sanszos az a szalag :/
több mint 8 éve
A Sabathia közelében lévő mikrofonokat szerintem most lehalkítják egy időre 😊

több mint 8 éve
Csóri EE, hagyni kellett volna a picsába, hogy felduplázzák. Ami persze a sérülés miatt így is megtörtént, zúgott is a yankees suck 😊 (Visszajátszás alapján amúgy is out volt)

Az meg botrány, hogy a másik meccs még tart, 4 óra

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Elsőnek azt gondoltam lehet a combjával van valami amit előtte dobott le CC... sanszos hogy bokaszalag-szakadás lesz a vége 😕
több mint 8 éve
Éreztem, hogy nem kéne megnézni a lassítást.

több mint 8 éve
Juuuj, de csúnya volt :/ ráadásul double play
több mint 8 éve
Klubert countoltatják keményen... 2014 óta követem rendszeresen a csapatot, de nem emlékszem, hogy valaha csinál-e volna 35+ pitch inninget... bullpenday lesz belőle.
zsutu
Nagyon ütik... Hajnlaban Bauert nem igen szerették…
több mint 8 éve
Klubert countoltatják keményen... 2014 óta követem rendszeresen a csapatot, de nem emlékszem, hogy valaha csinál-e volna 35+ pitch inninget... bullpenday lesz belőle.
több mint 8 éve
Kluber jól bekezdett az első inningbe :/