NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
149
15
19:00
RedZone week 17
71
10
Tennessee Titans - New Orleans Saints
17
6
Las Vegas Raiders - New York Giants
5
4
22:05
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Reddick micsoda Home-Runt "csapott"!
több mint 8 éve
Az eddigi kezdődobó-teljesítmények fényében nem kicsit vicces, hogy alig pár napja még minden idők playoffjáról lelkendeztek a szakik.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 8 éve
A Nats meg same ol' same ol', kicsit pechesek is (az elso hr sima flyball volt, amit kifùjt a szèl), de hogy ilyen konzisztensen ennyire alulteljesìtsen egy csapat a playoffban, as biztos nem vèletlen.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
It most nagyon kijött, hogy a pitching+defense gyengesège milyen kritikus, mert a lineup hozta magàt.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Hát ez megint nem elég sajnos. Tényleg kicsit félrevezető volt az alapszakasz meccsekből kiindulni, nagyon más súlycsoport még a két csapat. Hazai pályán be kéne húzni a következőt, legalább a söprés elkerüléséért.
több mint 8 éve
amikor élőben nézek Dbacks playoff meccset, Goldy az 1. inningben mindig HR-t üt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Girardi meg nem challengelt és jött is utána a grand slam... ezután nem is érdemeltük meg kb a győzelmet. most vissza Bronxba. háát Tanakának nagyon hoznia kell magát, mert az a párharc sem nekünk áll elvileg.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
A Yankeesnek nincs Archie Bradley-je, nem is tudták tartani a nagy előnyt 😊hohó, nem is számítottam erre, kb leírtam magamban a szelvényemet, amikor a Yankees megszerezte a nyolcadik pontot is
Kampman
több mint 8 éve
A mi meccsünk viszont nagyon csúnyán alakul. Kershaw és Walker sajnos ég és föld. Majd talán a következőn nem dől el a meccs az 1. inningben.remélem Ray hoz végre egy normális kezdést, mert ez eddig kurvagyenge
Kampman
mondjuk legalább nem kaptunk ki 5 run előnyről 13 inningben, mint egyesek 😛
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Most Godley-ra vár a feladat, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen használni a bullpentA mi meccsünk viszont nagyon csúnyán alakul. Kershaw és Walker sajnos ég és föld. Majd talán a következőn nem dől el a meccs az 1. inningben.Ha jól néztem Walker 47 pitchnél van 1. inningben, úgy hogy már Kershaw is sorra került ütésben.
Kampman
A D-backsnek nem ezt a meccset kell megnyerni, (3./4. SP idegenben Kershaw ellen) bár még messze a vége persze.
Aguirre
több mint 8 éve
A mi meccsünk viszont nagyon csúnyán alakul. Kershaw és Walker sajnos ég és föld. Majd talán a következőn nem dől el a meccs az 1. inningben.Ha jól néztem Walker 47 pitchnél van 1. inningben, úgy hogy már Kershaw is sorra került ütésben.
Kampman
A D-backsnek nem ezt a meccset kell megnyerni, (3./4. SP idegenben Kershaw ellen) bár még messze a vége persze.
több mint 8 éve
A mi meccsünk viszont nagyon csúnyán alakul. Kershaw és Walker sajnos ég és föld. Majd talán a következőn nem dől el a meccs az 1. inningben.
több mint 8 éve
A Yankeesnek nincs Archie Bradley-je, nem is tudták tartani a nagy előnyt 😊
több mint 8 éve
nem biztos, hogy elszállt a szalag, bokában elég sokáig meg tud feszülni anélkül, hogy szakadna.mondjuk ficamnak szép kis ficam, ezzel pár hétre kiírta magát táppénzre
több mint 8 éve
Corey lefőtt a kávé...
több mint 8 éve
A Sabathia közelében lévő mikrofonokat szerintem most lehalkítják egy időre 😊Elég hangos FUCK volt az 😀… EE nél sanszos az a szalag :/
Kampman
több mint 8 éve
A Sabathia közelében lévő mikrofonokat szerintem most lehalkítják egy időre 😊
több mint 8 éve
Csóri EE, hagyni kellett volna a picsába, hogy felduplázzák. Ami persze a sérülés miatt így is megtörtént, zúgott is a yankees suck 😊 (Visszajátszás alapján amúgy is out volt)Az meg botrány, hogy a másik meccs még tart, 4 óra
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Elsőnek azt gondoltam lehet a combjával van valami amit előtte dobott le CC... sanszos hogy bokaszalag-szakadás lesz a vége 😕
több mint 8 éve
Juuuj, de csúnya volt :/ ráadásul double play
több mint 8 éve
Klubert countoltatják keményen... 2014 óta követem rendszeresen a csapatot, de nem emlékszem, hogy valaha csinál-e volna 35+ pitch inninget... bullpenday lesz belőle.Nagyon ütik... Hajnlaban Bauert nem igen szerették…
zsutu
több mint 8 éve
Klubert countoltatják keményen... 2014 óta követem rendszeresen a csapatot, de nem emlékszem, hogy valaha csinál-e volna 35+ pitch inninget... bullpenday lesz belőle.
több mint 8 éve
Kluber jól bekezdett az első inningbe :/