Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 380 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóval Mets- Royals World Series lesz. Azt hiszem bele fogok nézni pár meccsbe,
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 448 — Panthers fan
Yost ezt itt nagyon elbaszta, mi a fenét akart ezzel a szerencsétlen Madsonnal, amikor ott van Davis kipihenten? LCS clincher meccsen beteszed 6 outra, nem kérdés, de legkésőbb esetben Bautista ellen.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Murphy hatmeccses playoff HR streakje rekord. Maddon rendes volt, hogy az utolsó at batjére behozta Rodneyt 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
közben don mattingly kirúgva (suprise mothafucka)
Löfli
Félig meddig örülök, de sajna várható volt.
Ki lehet a legnagyobb esélyes a posztra?
danyly
Itt van pár név:  www.truebluela.com/2015/10/22/9593634/dave-martinez-gabe-kapler-dodgers-manager-candidates-don-mattingly
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Löfli
Félig meddig örülök, de sajna várható volt.
Ki lehet a legnagyobb esélyes a posztra?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Estrada dobott egy gemet a Royals ellen, komoly volt, ahogy dominálta a Royals lineupot. Mondjuk valszeg csak szépségtapasz, mert nehéz elképzelni, hogy az utolsó kettőt elhozzák a K-ből.

A Mets meg leiskolázta a Cubst, semmi esélyt nem adtak, jó látni, hogy legalább az NL-ben még mindig a pitching+defense a nyerő recept 😊
Jakehomer
El kell ismerni, bőven megvertek ebben a 2 kategóriában, megérdemelten jutottak tovább! A két csapatot nézve az 1-1 kimagasló teljesítményt leszámítva (Murphy, Schwarber) a Mets azt hozta amit tud, a Cubs viszont simán alul teljesített. Igaz a Cardinals ellen meg inkább felül. Ebben ennyi volt, így igazságos. Jó kis szezon volt, végre átélhettem milyen mikor a kedvenc csapatod a Playoffban nyer 😊

Már csak a Kansas továbbjutásáért szurkolok, és utána úgy nézhetem a World Seriest, hogy a 2. és 3. általam legkedveltebb csapat közül tökmindegy ki nyer, örülni fogok neki 😊
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 886 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Oh boy 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Estrada dobott egy gemet a Royals ellen, komoly volt, ahogy dominálta a Royals lineupot. Mondjuk valszeg csak szépségtapasz, mert nehéz elképzelni, hogy az utolsó kettőt elhozzák a K-ből.

A Mets meg leiskolázta a Cubst, semmi esélyt nem adtak, jó látni, hogy legalább az NL-ben még mindig a pitching+defense a nyerő recept 😊

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Strikeoutnál winning run? Az se semmi. Érik a Royals - Mets.
több mint 10 éve
Murphy hihetetlen, 5 meccses hr streak a playoffban.
Kezd felértékelődni a Dodgers szoros kiesése 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
8O
 www.newyorker.com/news/sporting-scene/dusty-and-jimi

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
A Jays szurkolók ma a kedvesebbik formájukat hozták. WE WANT CUETO 😊
Kampman
Ezzel még senki nem nyert bajnokságot 😛

Ma Dickey van nagyon csúnyán megrakva.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ehhez a meccshez se volt sok köze a Cubsnak, kedden majd próbálkozhatnak de Grom ellen, hát az se nekik áll.
Jakehomer
Nagyon meglepne ha ezek után a Cubs tovább menne. De ez is szép volt. 4 újonccal a kezdőben senki sem várta. Én kb egy +10 győzelmes szezont tudtam elképzelni ha minden klappol. Bőven jobb az idei szezon mint vártuk.
Shawn84
Persze, óriási bravúr volt ez a menetelés az all star break után, még egy-két év és olyan powerhouse lesz a Cubs ezzel a Rizzo-Bryant-Schwarber-Soler-Russell core-ral, hogy azzal a Cards se fogja tudni tartani a lépést szerintem. Nyilván a rotációt meg kell erősíteni kicsit, különös tekintettel a playoffra, mert az alapszakaszban tulajdonképpen ez a mostani is abszolút jó volt.
Jakehomer
Pénz lesz, kínálat is úgy tudom, és Lester is elég gyenge volt idén. Epstein összerakja ezt az biztos. Már nem kell sok a kirakósból.
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 114
A Jays szurkolók ma a kedvesebbik formájukat hozták. WE WANT CUETO 😊

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
sehol nincs az Astros elleni Cueto. 7 run 3 inning alatt, megint csak pihentek a kanadaiak az első két meccsen.

Szerkesztette: shawnka
több mint 10 éve
Ehhez a meccshez se volt sok köze a Cubsnak, kedden majd próbálkozhatnak de Grom ellen, hát az se nekik áll.
Jakehomer
Nagyon meglepne ha ezek után a Cubs tovább menne. De ez is szép volt. 4 újonccal a kezdőben senki sem várta. Én kb egy +10 győzelmes szezont tudtam elképzelni ha minden klappol. Bőven jobb az idei szezon mint vártuk.
Shawn84
Persze, óriási bravúr volt ez a menetelés az all star break után, még egy-két év és olyan powerhouse lesz a Cubs ezzel a Rizzo-Bryant-Schwarber-Soler-Russell core-ral, hogy azzal a Cards se fogja tudni tartani a lépést szerintem. Nyilván a rotációt meg kell erősíteni kicsit, különös tekintettel a playoffra, mert az alapszakaszban tulajdonképpen ez a mostani is abszolút jó volt.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jakehomer
több mint 10 éve

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Murphy's done it again 😊

Arrieta árnyéka önmagának (vagy ez az igazi arca 😛 )

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
Greinke nem aprózza el. 71 misit a pénztárban hagyni azért nem semmi. Még ha a következő szerződésével simán meg is kapja. Yankees fanok dörzsölik már a tenyerüket?
Shawn84
épp gondolkodtam, hogy rá kellene repülünk ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Greinke nem aprózza el. 71 misit a pénztárban hagyni azért nem semmi. Még ha a következő szerződésével simán meg is kapja. Yankees fanok dörzsölik már a tenyerüket?
több mint 10 éve
Harvey egy hibát leszámítva dominált, kapott run supportot is, meggyőző Mets W. Murphy védekezése az utolsó outnál komoly volt.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Royals ima 😊
Our father who art in our bullpen, Wader be thy name. Your fastball come, they will be done, in Kauffman as it was in Houston. Give us this day your daily 1-2-3, and forgive them for their bad calls, as we have forgiven Cueto. And lead us not into an early off-season, but deliver us to the World Series.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Hát a Blue Jays erre a 7. inningre nem fog boldogan visszaemlékezni 😊