Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
OBSTRUCTION is the act of a fielder who, while not in possession of the ball and not in the act of fielding the ball, impedes the progress of any runner.Rule 2.00 (Obstruction) Comment: If a fielder is about to receive a thrown ball and if the ball is in flight directly toward and near enough to the fielder so he must occupy his position to receive the ball he may be considered “in the act of fielding a ball.” It is entirely up to the judgment of the umpire as to whether a fielder is in the act of fielding a ball. After a fielder has made an attempt to field a ball and missed, he can no longer be in the “act of fielding” the ball. For example: If an infielder dives at a ground ball and the ball passes him and he continues to lie on the ground and delays the progress of the runner, he very likely has obstructed the runner.

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 12 éve
ez nálam bullshit call. ha a futó a vonalon fut tovább nincs ez az egész hercehurca. No meg Salta...abrakadabra is dobhatna pontosabban ugyebár.FucuDe nem volt abban a pozícióban Craig, épp csak bezuhant a hármashoz amikor jött az a rossz dobás, szerintem nem lett volna életszerű.
Talán ha nem emeli meg a vádliját az ütközés előtt, akkor rá lehetne mondani hogy átesett rajta, de így én jogosnak érzem.
szerk: mármint ha Middlebrooks nem emeli a vádliját, mert így élőben is úgy tűnt mintha direkt akarná vele akadályozni.

több mint 12 éve
ez nálam bullshit call. ha a futó a vonalon fut tovább nincs ez az egész hercehurca. No meg Salta...abrakadabra is dobhatna pontosabban ugyebár.
több mint 12 éve
Playoff baseball... elképesztő!

több mint 12 éve
Végre egy igazán jó meccs, erre egy akadályozással lesz vége... ahhhh!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Elég bizarr befejezés volt... de megérdemelte a Cards, jobbak voltak, meg egyébként az obstruction call is jogosnak tűnik.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Cardinals right fielder Carlos Beltran, a native of Puerto Rico, was named tonight as the 43rd winner and fourth Cardinal recipient of the prestigious Roberto Clemente Award.(Y)
TLR Yadiról:
Without Molina, however, TLR insists ’06 or ’11 probably wouldn’t have happened. “The thing I love about this club, they throw whatever Yadi puts down. Watch his trips. This is the greatest catcher in the history of the game. No one has ever been better than this guy. When you see great hitters take fastballs for strike three it’s not an accident. He’s messing with them.”
(L)

több mint 12 éve
Nem is értem ezt a Breslow gyereket minek erőltetjük... Kár ezért a meccsért.GRAFIMert ő a legjobb lefty a bullpenben? Nem rajta múlt egyébként.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Nem is értem ezt a Breslow gyereket minek erőltetjük... Kár ezért a meccsért.
több mint 12 éve
Na a tegnapi hibáink után ma a BoSox hibáira fogható a vereség, és így 1-1, ami el is felejteti gyakorlatilag azt a csúnya első meccset.Wacha teljesítménye így az egész rájátszás során nagyszerű, nagyon sajnáltam mikor feldobta Papira azt a HR changeupot, de a lényeg hogy meglett végül a meccs. Martinez és Rosey szintén sokadszorra nyűgöznek le, és hármójuk átlagéletkora nincs 23!

több mint 12 éve
Hát ez megérdemelt, egyértelmű Red Sox siker volt az első meccsen. Sok Cardinals hiba, Lester végig nagyon jól dolgozott, és 4-5. innigben védelem is megsegítette szépen. Big Papi meg Big Papi😊. Beltran mentés óriási volt, remélem nem komoly a sérülése.
több mint 12 éve
Jellemző... De remélhetőleg csak elővigyázatosság, innen már vele is csak egészen minimális esély lenne a fordításra.Ez a Beltran play volt az első pozitív jel, mert eddig egy intimidált, gatyába kaksizott csapat képét mutatta a Cards. Jó ez a BoSox, de sok mindent nem kellett tenniük ezért az 5 runért.JakehomerEl is vesztettük mára, jön Jay a helyére...Rammer
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ez a Beltran play volt az első pozitív jel, mert eddig egy intimidált, gatyába kaksizott csapat képét mutatta a Cards. Jó ez a BoSox, de sok mindent nem kellett tenniük ezért az 5 runért.JakehomerEl is vesztettük mára, jön Jay a helyére...

több mint 12 éve
Ez a Beltran play volt az első pozitív jel, mert eddig egy intimidált, gatyába kaksizott csapat képét mutatta a Cards. Jó ez a BoSox, de sok mindent nem kellett tenniük ezért az 5 runért.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Itt már a game 2-re kell összeszedni fejben a társaságot, mert ez megalázóan szánalmas teljesítmény.JakehomerHát ez egyelőre siralmas, nem jó Waino ma ez tény, de ha csak a rutin játékokat nem basszuk el nincs ez most...
Beltran zseniális!

több mint 12 éve
Itt már a game 2-re kell összeszedni fejben a társaságot, mert ez megalázóan szánalmas teljesítmény.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ebből most kötelező kimásznunk hogy legalább összeszedjük magunkat fejben...

több mint 12 éve
Wow, nincsenek ott fejben.Choking dogs.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Sok mindenre gondoltam,de hogy egy ilyen errorral szúrja lábon magát a Cards (ezen el is fog menni a game 1), arra nem. Mondjuk Wainwright commandja se volt valami jó az első inningben.JakehomerSzerintem is könnyen lehet hogy elment ezen, a Lester féle leftyk ellen amióta az eszemet tudom bénák vagyunk...
Epic facepalm ez a miscommunication...

több mint 12 éve
Sok mindenre gondoltam,de hogy egy ilyen errorral szúrja lábon magát a Cards (ezen el is fog menni a game 1), arra nem. Mondjuk Wainwright commandja se volt valami jó az első inningben.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Tippeld meg a WS végeredményét szerda éjjelig! Rájátszás-totó befejező kör:Egy meccs híján telibe találtam mindkettő főcsop döntő végeredményét, és csak vacak 7 pontot kapok? Óvok 😊
playball.baseball.hu/2013/10/21/mlb-playoff-toto-utolso-ws-kor/robiroboter
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A Giants mintha kicsit túlárazta volna a Freaket, legalábbis az idei formáját tekintve: +2év/35M$robiroboterA pénz sok, de legalább csak 2 év, ami viszont jó.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
A Giants mintha kicsit túlárazta volna a Freaket, legalábbis az idei formáját tekintve: +2év/35M$
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 12 éve
@Jakehomer: Bryan Price, a dobóedzőtök jó választás Dusty helyére?robiroboterFene tudja, majd jövő ilyenkor megmondom 😀 Az, hogy jó dobóedző, nyilvánvaló, de ebből nem feltétlenül következik az, hogy menedzselni is tud egy csapatot.
Chapmant én is szeretném a rotációban látni, de idén még alapvetően a saját döntése miatt maradt closer szerepben.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Csifu
223
@Jakehomer: Bryan Price, a dobóedzőtök jó választás Dusty helyére?robiroboterBryan Price on Aroldis Chapman: ‘we’ll make that decision as we go forward’
Ha Chapman starter lesz, akkor én semleges szurkolóként örülni fogok a kinevezésnek. 😊