Darts
17 feliratkozó
6 napja
Proxyi
236
Ok.Átgondolom.Agyonvágná, persze. Pricet sem vágta agyon azért most, az öreg meg más kávéház.Tudom, de láttam az öreget sok meccsen, Littler agyonvágná a prime Taylort is.Ez jó nagy faszság azért.De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.Taylornak esélye se lenne.
iktriad
Legfeljebb ha kitalálna valami olyan taktikát, hogy kétpercenként dob el egy nyilat, vagy eldugja Littler egyik nyilát a háromból.
Őszentsége Sobri Jóska
Taylornak is volt ilyen erős tornája (2009 eb), pl. 118-as meccsel.
Proxyi
De ez a Carlsen vs. Fischer, Ali vs. Tyson, stb. viták szintje, ennyiben faszság, jah.
De ha mar felmerült, akkor voksolni lehet. Én Littlerre, te Taylorra, ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapjáraton 105 körüli átlagokkal nyerte a tornákat, 115+os meccsek nem voltak ritkák tőle, vagy. 10-0-ás meccsek, Grand Prixet meg majd 100-as átlaggal nyeregette.
Lehet, hogy nyerne Littler, de hogy agyonvágná? Lol.
Proxyi
Szerk: Átgondoltam. Agyonvágná.
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Átgondolom.Agyonvágná, persze. Pricet sem vágta agyon azért most, az öreg meg más kávéház.Tudom, de láttam az öreget sok meccsen, Littler agyonvágná a prime Taylort is.Ez jó nagy faszság azért.De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.Taylornak esélye se lenne.
iktriad
Legfeljebb ha kitalálna valami olyan taktikát, hogy kétpercenként dob el egy nyilat, vagy eldugja Littler egyik nyilát a háromból.
Őszentsége Sobri Jóska
Proxyi
De ez a Carlsen vs. Fischer, Ali vs. Tyson, stb. viták szintje, ennyiben faszság, jah.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapjáraton 105 körüli átlagokkal nyerte a tornákat, 115+os meccsek nem voltak ritkák tőle, vagy. 10-0-ás meccsek, Grand Prixet meg majd 100-as átlaggal nyeregette.
Proxyi
Szerk: Átgondoltam. Agyonvágná.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Proxyi
236
Agyonvágná, persze. Pricet sem vágta agyon azért most, az öreg meg más kávéház.Tudom, de láttam az öreget sok meccsen, Littler agyonvágná a prime Taylort is.Ez jó nagy faszság azért.De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.Taylornak esélye se lenne.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Proxyi
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Proxyi
6 napja
Tudom, de láttam az öreget sok meccsen, Littler agyonvágná a prime Taylort is.Ez jó nagy faszság azért.De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.Taylornak esélye se lenne.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Proxyi
6 napja
Proxyi
236
Ez jó nagy faszság azért.De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.Taylornak esélye se lenne.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Proxyi
6 napja
Idei major tornák:2017 MVG kifullozta
The (World) Masters: 2026. január 28. – február 1. (Milton Keynes) – Győztes: Luke Littler
UK Open: 2026. március 6–8. (Minehead) – Győztes: Luke Littler
Premier League Darts: 2026. február 5. – május 28. – Győztes: Luke Littler
World Cup of Darts: 2026. június 11–14. (Frankfurt) – Győztesek: Anglia (Luke Littler és Luke Humphries)
World Matchplay: 2026. július 18–26. Győztes: Luke Littler
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Idei major tornák:The (World) Masters: 2026. január 28. – február 1. (Milton Keynes) – Győztes: Luke Littler
UK Open: 2026. március 6–8. (Minehead) – Győztes: Luke Littler
Premier League Darts: 2026. február 5. – május 28. – Győztes: Luke Littler
World Cup of Darts: 2026. június 11–14. (Frankfurt) – Győztesek: Anglia (Luke Littler és Luke Humphries)
World Matchplay: 2026. július 18–26. Győztes: Luke Littler
6 napja
Végülis 9 leget nyert Price, nagyrészét a garbage timeban, de kurva jól játszott, Littler meg ezzel a játékkal verhetetlen.
6 napja
Amúgy ez nem igaz, de érákat összevetni amúgy is értelmetlen.De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.Taylornak esélye se lenne.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: szaba
6 napja
hatodik 100+-os kiszálló 😀😀Mindezt úgy, hogy már akkora előnyt épített ki, hogy mostanra már nem is annyira koncentrált, mint az első 4 etapban volt. Csak úgy ledobálgatja még az utolsó legeket 4-5 kör alatt, akár 148-as kiszállóval.
Löfli
6 napja
hatodik 100+-os kiszálló 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Pricenak 105 feletti átlaga és 45%-os kiszállózasa van. Csak esélye nincs.És már 8 leget nyert.
6 napja
A nyert legek 75%-át 4 körön belül nyeri.Ezt csak 9 nyilasokkal lehet felülmúlni.
6 napja
De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.Taylornak esélye se lenne.
iktriad
6 napja
De megnézném Littlert a prime Phil Taylor ellen.
6 napja
Senki nem vitatta.Littler már csak 4 körösöket dob.Mondtam, hogy Price bucira lesz verve ma.
Én ilyen atomdartsot még soha nem láttam.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
De csak remélni lehet, hogy hátha eljut Price 10 nyert legig, mert ez a darálás egyszerre lenyűgöző és unalmas. Ekkora dominancia már nem tud izgalmas lenni. És itt nem arról van szó, hogy egy kedvenc kifog egy ihletett napot, és drukkolunk neki, hogy tartson ki a végéig, hanem arról, hogy Littler már egy éve is egy nagyságrenddel a mezőny fölé nőtt, és azóta csak fejlődik és egyre lehengerlőbb.
Miközben Price kurva jól tolja, de semmi sansza.
6 napja
Én szeretem az angol abszurdot, de ez már nekem is sok.
6 napja
szerintem azt kéne, hogy Littler alapból a döntőbe jut, több játékosnak lenne sikerélménye

Don't blink!
6 napja
Littler már csak 4 körösöket dob.Mondtam, hogy Price bucira lesz verve ma.
Én ilyen atomdartsot még soha nem láttam.
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Littler már csak 4 körösöket dob.Én ilyen atomdartsot még soha nem láttam.
6 napja
Azért elég egyszerű játék a darts, ha valaki szinte mindig oda tudja dobni a nyilait, ahova akarja.Kibaszott frusztráló lehet Littler ellen játszani.
6 napja
akartam írni a PDC-nek, hogy használhatatlan a felület, állandóan lefagy, rettenetes a stream UX, de nem lehet elküldeni nekik a contact us lapon 😀😀😀

Don't blink!
6 napja
Kurva jó kis meccs volt.férfiaknál is lenyomják egybe, ha csak 6 leget kell nyerni
Fura, hogy a férfiaknál 5 legenként van 3 perc szünet, a nőknél meg egyben letolták a 11 leget.
Dehát teher alatt nő a pálma.
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
6 napja
Kurva jó kis meccs volt.Fura, hogy a férfiaknál 5 legenként van 3 perc szünet, a nőknél meg egyben letolták a 11 leget.
Dehát teher alatt nő a pálma.
6 napja
És Greaves behúzza.