NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
az összes olyan meccs, ahol hamar jön a gól és a két csapat között nincs hatalmas különbség jó lesz a meccsKét és fél perc alatt ez a meccs felülmúlta a teljes francia-belgát.Meg a spanyol meccs kivételével az összes nyolcaddöntőt is szerintem
Kampman
kapitnono
4 hónapja
Mimagyarok izgulo szemmel figyelhetjuk ezt az ujabb Habsburg-Ottomán osszecsapast.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
szinpatikus ez a török csapat... ja ezt nem ideMi a baj már velük?
slowmotion
4 hónapja
szinpatikus ez a török csapat... ja ezt nem ide
4 hónapja
amikor már a nyolcadik percben húzod az időt... az priceless.
4 hónapja
shagi0206
10 943
a holland-román azért nem volt rossz. Bár lehet csak azért, mert a többihez mérten volt valami értékelhető is.Két és fél perc alatt ez a meccs felülmúlta a teljes francia-belgát.Meg a spanyol meccs kivételével az összes nyolcaddöntőt is szerintem
Kampman
kapitnono
4 hónapja
vajon nem az osztrák lábát lőtte el a csávó? és ha igen, akkor az nem tizi?
4 hónapja
Két és fél perc alatt ez a meccs felülmúlta a teljes francia-belgát.Meg a spanyol meccs kivételével az összes nyolcaddöntőt is szerintem
Kampman
4 hónapja
Így néz ki egy focimeccs 😃
4 hónapja
aztakurva, ezt hogy???? fél méterre a gólvonal előtt végig gurul a labda és nem gól
4 hónapja
Kampman
28 326
Két és fél perc alatt ez a meccs felülmúlta a teljes francia-belgát.
4 hónapja
hoppá, így lesz jó a meccs
4 hónapja
Kampman
28 326
Ne már, ezek akarnak.
4 hónapja
Kampman
28 326
Mondjuk ez a spanyol-német reklám. Sokan ezt a döntőt várták. Hát bazdmeg, nyilvánvaló volt 1 meccs után kb. hogy már itt fognak találkozni. Megint megy a parasztvakítás és a hülyének nézés.A svájciak elleni 92. perces német gól miatt jött össze ez az ág, egyébként alakulhatott volna máshogy is.
zacknorb
4 hónapja
Na gyerunk torokok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Grúzia elleni meccs elég sima volt szerintem, portugál meccsel nem tudok vitatkozni valóban gyengék voltak. De én csak arra írtam hogy egy ausztriánál mindenképpen erősebbek szerintem. Mondjuk most nézem hogy Calhanoglu nem játszik, de szerintem így is jobbak lesznek.Mondjuk a törökök is megszenvedtek Georgiával, és a csehek ellen 20 perc után emberelonyben voltak. A portugálok elleni meccshez meg sok közük nem volt.Dehogynem az összeset.Egy ultra gyenge lengyelek elleni győzelem meg egy Hollandok elleni ki ki meccsen győzelem szerintem nem nagy történet. Tekintve hogy Hollandia is max egy erős közepes csapat. A franciák ellen meg úgy alig volt közük a meccshez (0,5xg) hogy a franciákon lászott beleszarnak az egészbe.nemááár, nem láttad eddig a meccseket? 😊Annyira azért nem, bőven jobb játékosai vannak a törököknek. Engem konkrétan meglepne ausztria továbbjutásaIgazából eddig mind a 7 nyolcaddöntőben az esélyesebb ment tovább.Ausztria pedig elég egyértelműnek tűnik.
Az utolsónak viszont nincs egyértelmű esélyese.
Kampman
deyell
kapitnono
NB2
kapitnono
zacknorb
4 hónapja
Mondjuk ez a spanyol-német reklám. Sokan ezt a döntőt várták. Hát bazdmeg, nyilvánvaló volt 1 meccs után kb. hogy már itt fognak találkozni. Megint megy a parasztvakítás és a hülyének nézés.
4 hónapja
Mondjuk a törökök is megszenvedtek Georgiával, és a csehek ellen 20 perc után emberelonyben voltak. A portugálok elleni meccshez meg sok közük nem volt.Dehogynem az összeset.Egy ultra gyenge lengyelek elleni győzelem meg egy Hollandok elleni ki ki meccsen győzelem szerintem nem nagy történet. Tekintve hogy Hollandia is max egy erős közepes csapat. A franciák ellen meg úgy alig volt közük a meccshez (0,5xg) hogy a franciákon lászott beleszarnak az egészbe.nemááár, nem láttad eddig a meccseket? 😊Annyira azért nem, bőven jobb játékosai vannak a törököknek. Engem konkrétan meglepne ausztria továbbjutásaIgazából eddig mind a 7 nyolcaddöntőben az esélyesebb ment tovább.Ausztria pedig elég egyértelműnek tűnik.
Kampman
deyell
kapitnono
NB2
kapitnono
4 hónapja
Rüstü ma lehúzza a rolót ⛔️ 😄
4 hónapja
Dehogynem az összeset.Egy ultra gyenge lengyelek elleni győzelem meg egy Hollandok elleni ki ki meccsen győzelem szerintem nem nagy történet. Tekintve hogy Hollandia is max egy erős közepes csapat. A franciák ellen meg úgy alig volt közük a meccshez (0,5xg) hogy a franciákon lászott beleszarnak az egészbe.nemááár, nem láttad eddig a meccseket? 😊Annyira azért nem, bőven jobb játékosai vannak a törököknek. Engem konkrétan meglepne ausztria továbbjutásaIgazából eddig mind a 7 nyolcaddöntőben az esélyesebb ment tovább.Ausztria pedig elég egyértelműnek tűnik.
Kampman
deyell
kapitnono
NB2
4 hónapja
jaja, '88-89-ben.Az NB1-ben volt egy ilyen kísérlet a nyolcvanas évek végén, gyorsan eltörölték.Nem hiszem, hogy sokakat zavarna, ha minden meccs végén, ami nem dőlt el tizenegyesek döntenének végül.Szurkolók egy része, TV társaságok, játékosok(?)...
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem bőven nagyobb lenne az ellenállás, mint gondolod.
zacknorb
Az MLS-ben is volt rávezetés eleinte.
Kampman
4 hónapja
ennyire nem jó ez a holland válogatottnem, ez már garbage time scoring volt
NB2
4 hónapja
Kampman
28 326
Az NB1-ben volt egy ilyen kísérlet a nyolcvanas évek végén, gyorsan eltörölték.Nem hiszem, hogy sokakat zavarna, ha minden meccs végén, ami nem dőlt el tizenegyesek döntenének végül.Szurkolók egy része, TV társaságok, játékosok(?)...
Őszentsége Sobri Jóska
Szerintem bőven nagyobb lenne az ellenállás, mint gondolod.
zacknorb
Az MLS-ben is volt rávezetés eleinte.