EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Ilyen jatekkal nagy eselyunk lesz a skotok ellen.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.Az meg alapgondolatom volt, hogy Gulának ezt utána fel kellett volna szednie
5 hónapja
Kampman
28 330
french 14 éve regisztrált.Burner regek tuti 😂Én is azt néztem hogy senki nem baszogatja briat, csak ilyen 10 meg 180 kommentes arcokMondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
zacknorb
Kúrfürst briareos
Tuti Sobrié, ő már akkor is itt volt.
5 hónapja
És még te ugatsz a szivárványokra? Van benned némi elnyomott homo frusztráció tesómsz.Vedd is le egyből..Mondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
AlexIScrystal
5 hónapja
Vagy inkább nyald meg a bal herémetneked is a bal?
Kúrfürst briareos
www.youtube.com/watch?v=OrrtIm4UP7c
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Burner regek tuti 😂Én is azt néztem hogy senki nem baszogatja briat, csak ilyen 10 meg 180 kommentes arcokMondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
zacknorb
5 hónapja
french
20
Kamukaz ír a Bria
5 hónapja
szerintem ez lökés volt akkor is..
5 hónapja
Orbán belép elé és nincs akkora kontaktez sajnos semmi
5 hónapja
Én is azt néztem hogy senki nem baszogatja briat, csak ilyen 10 meg 180 kommentes arcokMondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
5 hónapja
Kampman
28 330
Szerintem nem.azért az, h mi 3-mal verjük a skótokat kb esélytelen..A 1-0-es vereség nem feltétlen rossz ma. Utána ha nyerünk 2-0, 3-0-ra bőven jó kártyákkal fogunk játszani.Hat eddig a szerencse nem állt mellénk, de elég a skótok ellen. Sokkal jobban tud most jatszani a csapatCsak félő, hogy akkor már mindegy lesz. Ráadásul a többiek tudják mi kell a továbbjutáshoz.
Heisman nádor
NB2
Heisman nádor
Szesze
Egyébként az még a Matthaus-csapatnak is sikerült, pedig az egy minden szempontból diszfunkcionális csapat volt.
5 hónapja
Ott jön a szerencse 😀azért az, h mi 3-mal verjük a skótokat kb esélytelen..A 1-0-es vereség nem feltétlen rossz ma. Utána ha nyerünk 2-0, 3-0-ra bőven jó kártyákkal fogunk játszani.Hat eddig a szerencse nem állt mellénk, de elég a skótok ellen. Sokkal jobban tud most jatszani a csapatCsak félő, hogy akkor már mindegy lesz. Ráadásul a többiek tudják mi kell a továbbjutáshoz.
Heisman nádor
NB2
Heisman nádor
Szesze
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Vagy inkább nyald meg a bal herémetHúzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
5 hónapja
AlexIScrystal
166
Vedd is le egyből..Mondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
5 hónapja
sztem 70 gól - 30 szabálytalanságHaaaaaaat, 50/50, szerintem benne vanSzivárványos köcsög migráns fattyakat tolni kell nehogy megint kipicsázzuk őketEz a hazai pályáról szól inkább.
AlexIScrystal
A góljukat soha büdös életben nem adták volna meg semleges pályán.
davemayer
zacknorb
5 hónapja
french
20
Bria az troll mindig is az volt
5 hónapja
azért az, h mi 3-mal verjük a skótokat kb esélytelen..A 1-0-es vereség nem feltétlen rossz ma. Utána ha nyerünk 2-0, 3-0-ra bőven jó kártyákkal fogunk játszani.Hat eddig a szerencse nem állt mellénk, de elég a skótok ellen. Sokkal jobban tud most jatszani a csapatCsak félő, hogy akkor már mindegy lesz. Ráadásul a többiek tudják mi kell a továbbjutáshoz.
Heisman nádor
NB2
Heisman nádor
5 hónapja
french
20
Bria az troll
5 hónapja
Mondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
5 hónapja
Kampman
28 330
A legutóbbi két hasonló EB-n az A és a D, majd a B és az E csoportból volt a két kieső harmadik, szóval az, hogy tudni fogják milyen eredmény kell az A csoport harmadikjának a kiejtéséhez, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezt képesek is lesznek hozni.Hat eddig a szerencse nem állt mellénk, de elég a skótok ellen. Sokkal jobban tud most jatszani a csapatCsak félő, hogy akkor már mindegy lesz. Ráadásul a többiek tudják mi kell a továbbjutáshoz.
Heisman nádor
NB2
Egy szlovák-román meccstől véletlenül se várj olyan eredményt, amiből esetleg mi jönnénk ki rosszul.
5 hónapja
french
20
Briareost nem akarjátok bannolni? Troll a csávó😁
5 hónapja
A 1-0-es vereség nem feltétlen rossz ma. Utána ha nyerünk 2-0, 3-0-ra bőven jó kártyákkal fogunk játszani.Hat eddig a szerencse nem állt mellénk, de elég a skótok ellen. Sokkal jobban tud most jatszani a csapatCsak félő, hogy akkor már mindegy lesz. Ráadásul a többiek tudják mi kell a továbbjutáshoz.
Heisman nádor
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
még nem kell lemondani erről a meccsről seFelpörgetik a tempót és lőnek 2t sajnos.
Szesze
Nagelsmann nem hülye, le fogja baszni most őket nagyon a vezetés ellenére.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
AlexIScrystal
166
Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Haaaaaaat, 50/50, szerintem benne vanSzivárványos köcsög migráns fattyakat tolni kell nehogy megint kipicsázzuk őketEz a hazai pályáról szól inkább.
AlexIScrystal
A góljukat soha büdös életben nem adták volna meg semleges pályán.
davemayer