EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
ez az utolsó 10 perc nem volt túl erős..
5 hónapja
Valóban, olyan mintha nem is Stuttgartba lenne a csapat hanem megragadtak Passau határnál.
5 hónapja
Musiala életveszély.
5 hónapja
Utolsó 10 percben közünk nincs a meccshez. Szerintem egymás után nem volt két pontos passzunk...Elfogyott a lendület, nem lehet ennyit hibázni egy német valogatott ellen
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
french
20
Nem oldalról lökte meg, nézd vissza😊Ne gündogan hibja legyen már h orbán lepattan rola miután nekirohan. Most is musialarol.h vágodott leSemmi nem voltTe beteg vagy😆😆😆
Kúrfürst briareos
french
Kúrfürst briareos
5 hónapja
jah h úgyAz alapján h nem hallottam a nevét első fél orábanMiért ne játszana? Akkor ki lenne a helyén. Csak rosszabb opciók vannak.nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Az alapján h nem hallottam a nevét első fél orábanMiért ne játszana? Akkor ki lenne a helyén. Csak rosszabb opciók vannak.nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
Utolsó 10 percben közünk nincs a meccshez. Szerintem egymás után nem volt két pontos passzunk...
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
egyetértek, egy középső védő ne essen már el egy bodychecktőlNe gündogan hibja legyen már h orbán lepattan rola miután nekirohan. Most is musialarol.h vágodott leSemmi nem voltTe beteg vagy😆😆😆
Kúrfürst briareos
french
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Most èrtem haza, ebből nem nagyon látom hogy lesz tőlünk akár egy lőtt gól, nemhogy pontszerzès...🥴Sok helyzetunk volt
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
ő miben jobb a nagy ádinál? ő kb a legbalfaszabb a 4 CM közül.Styles?Miért ne játszana? Akkor ki lenne a helyén. Csak rosszabb opciók vannak.nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
Kúrfürst briareos
Sixo
deyell
5 hónapja
Dárdai is elkezdte a balfaszkodást
5 hónapja
Kampman
28 330
Most èrtem haza, ebből nem nagyon látom hogy lesz tőlünk akár egy lőtt gól, nemhogy pontszerzès...🥴Gólhoz többször is közel voltunk, szóval az benne van.
dande2
5 hónapja
deyell
11 702
Styles?Miért ne játszana? Akkor ki lenne a helyén. Csak rosszabb opciók vannak.nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
Kúrfürst briareos
Sixo
choose life
5 hónapja
Most èrtem haza, ebből nem nagyon látom hogy lesz tőlünk akár egy lőtt gól, nemhogy pontszerzès...🥴Pedig nem vagyunk rosszabbak, mint ők. Sőt ha szerencsénk van...
dande2
5 hónapja
Varga aszitte ő tokody?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Miért ne játszana? Akkor ki lenne a helyén. Csak rosszabb opciók vannak.nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
Kúrfürst briareos
5 hónapja
már volt pár szar passza és elbaszott szerelésenagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Ma ő a magyar Sané sajnos.nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
Kúrfürst briareos
5 hónapja
nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ottÉn azt hittem nem játszik ma
Fontos_Vidra
5 hónapja
Most èrtem haza, ebből nem nagyon látom hogy lesz tőlünk akár egy lőtt gól, nemhogy pontszerzès...🥴
5 hónapja
Ne gündogan hibja legyen már h orbán lepattan rola miután nekirohan. Most is musialarol.h vágodott leSemmi nem voltTe beteg vagy😆😆😆
Kúrfürst briareos
french
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
nagy ádám mondjuk jobb lenne ha nem lenne ott
5 hónapja
Jéé most észrevette a majom a lökéstÉs a gólnál durvább volt 🤣🤣🤣
Matthew99
BEARS BABY!
Sir Alex immortal