EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Hazai pálya
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
kapják be, meg fogják adni
5 hónapja
csipkelli
4 008
Bazmeg, okosan nézzed VAR
5 hónapja
Nem értem komcsit nem olyan szarok a magyarok most h elő kéne venni a németek evvel a biroval nem mi bezzeg már nyertünk
5 hónapja
Ígyis kell játszania, ő a jövőNegyed óra után kijelenthető, Bolla kezdése jót tett a válogatottnak.akartam írni hogy dárdai is
iktriad
de adott egy förtelmes passzt
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Negyed óra után kijelenthető, Bolla kezdése jót tett a válogatottnak.akartam írni hogy dárdai is
iktriad
de adott egy förtelmes passzt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Igen én is ugy értettemAkkor nem értelek, az a magyaroknak volt meleg.Németekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
Negyed óra után kijelenthető, Bolla kezdése jót tett a válogatottnak.
5 hónapja
Akkor nem értelek, az a magyaroknak volt meleg.Németekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Vissza dislike gombot, pepperidge farm remembersNémetekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
majdnem..
5 hónapja
Németekkel, why?Fuh de meleg voltTe most akkor kivel vagy?
Kúrfürst briareos
Sixo
5 hónapja
Sallai jól védekezik vissza, ez kulcs lesz végig
5 hónapja
Nem azt mondtam h nem lő gólt, hanem h ezt ha ő van Sallai helyett akkor sem lövi beHát akkor nézd meg a spanyol-horvátot, simán bevágta 17től.Ezt még ha az anyja mondaná se hinném elbazd mi kezdés lett volnaMorata berúgta volna csak mondom.
zacknorb
Sixo
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Bolla volt az az agyontetovált amit a bemelegítésnél nem ismertem fel.
5 hónapja
Haverom most küldte a képet, kis üveges unicumot nyalogatjak a nezotéren, jo kis ellenőrzés lehet bemenetelkor 😊Azt vittem volna be kölnbe amit akarok, volt nálam egy oldaltáska kivettem belőle ami benne volt, a 2 rekeszből az egyikbe sandított bele és ok, a motozásnál a lábamat meg sem nézte pl
Stoki
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Mondanám hogy gólkirály lesz, de az öngól leszEzt még ha az anyja mondaná se hinném elbazd mi kezdés lett volnaMorata berúgta volna csak mondom.
zacknorb
Sixo
davemayer
5 hónapja
Hát akkor nézd meg a spanyol-horvátot, simán bevágta 17től.Ezt még ha az anyja mondaná se hinném elbazd mi kezdés lett volnaMorata berúgta volna csak mondom.
zacknorb
Sixo
davemayer
5 hónapja
huhh, azt hittem öngól
5 hónapja
ez a kijövetel még mindig nem megy sajnos..