EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Jéé most észrevette a majom a lökést
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
ha felépült akkor őAkkor mar inkabb Stylesmondjuk jah, ő megint olyan mintha a pályán se lenne.. jöhet majd Kleinheisler a szünetbennagy ádám sztem nmeigazából az egész csapatTöri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
Kerkez amúgy nagyon jól kezdett
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
davemayer
5 hónapja
Akkor mar inkabb Stylesmondjuk jah, ő megint olyan mintha a pályán se lenne.. jöhet majd Kleinheisler a szünetbennagy ádám sztem nmeigazából az egész csapatTöri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
mondjuk jah, ő megint olyan mintha a pályán se lenne.. jöhet majd Kleinheisler a szünetbennagy ádám sztem nmeigazából az egész csapatTöri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Szesze
Negritis, a vajda
5 hónapja
nagy ádám sztem nmeigazából az egész csapatTöri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
az biztos..Muszáj volt a svájci blama után nyomni valamitigazából az egész csapatTöri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Muszáj volt a svájci blama után nyomni valamitigazából az egész csapatTöri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
Negritis, a vajda
Szesze
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
mondjuk eddig nálam absz Sallai a legjobb
5 hónapja
igazából az egész csapatTöri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
Negritis, a vajda
5 hónapja
Töri a friccek hátát a hálómost meg a miénket 😊
warr_b
5 hónapja
Töri a friccek hátát a hálóCsak utána meg mi kapjunk gólt..
warr_b
Draft
5 hónapja
Töri a friccek hátát a háló
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Köszönöm a család nevében!Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.jobbulást!
Eddig összefoglalná valaki
Thx
ThundersNFL a Paraszt
Tactful Cactus
Draft
5 hónapja
Értő olvasás, az ANYÓSÁT 😛😁Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.jobbulást!
Thx
ThundersNFL a Paraszt
Tactful Cactus
Komolyra fordítva a szót remélem minden rendben lesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.Jobbulást.
Thx
ThundersNFL a Paraszt
Eddig szerintem még talán jobbak is vagyunk, de mindenképp nekünk vannak nagyobb helyzeteink. Sajnos kaptunk egy szerintem szabálytalan gólt..
Mindenesetre ez eddig kifejezetten biztató.
5 hónapja
Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.Jóbbulást. Jóbban játszunk mint 4 napja, de sajna vezetnek a németek. Ha így játszunk Svájc ellen, lenne egy pontunk,
Thx
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.Lefocizzuk a németeket, de a bíró egy kamu gólt adtak nekik amikor Gündohan agyonverte Orbán de nekik az tovább.
Thx
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.jobbulást
Thx
ThundersNFL a Paraszt
gündogan-orbán ütközés utáni balfaszkodásból vezetnek a németek
5 hónapja
Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.Bíztató játék, egy necces szerelés utáni faszkodásból kapott gól
Thx
ThundersNFL a Paraszt
Azóta mi vagyunk a veszélyesebbek
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.jobbulást!
Thx
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Srácok sajnos nem tudom emelni a színvonalat mert Debrecenben az intenzíven fekvő anyósomat látogatjuk.Eddig összefoglalná valaki
Thx
Draft