EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Mindig várom h a troll dj a lamour toujourst nyomja be
5 hónapja
A studioban mindenkit felkeszitettek a veresegre. Ertem en a forditott pszichologiat.Én szeretem ezt a hozzáállást, csalódni nem lehet, max örülünk a végén.
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
A studioban mindenkit felkeszitettek a veresegre. Ertem en a forditott pszichologiat.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Én csak jó meccset szeretnék 1 golos német winnel tisztességes helytállással a magyaroktolSzoboszlai haja megint szarul áll ez zako leszAz nektek jó, nem?
Kúrfürst briareos
Willie Parker
5 hónapja
telex.hu/zacc/2024/06/19/magyar-nemzet-szurkolok-futball gheci, irany akkor a Gulag!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Kampman
28 330
Ez csúnyának ígérkezik, de hátha nem.
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Vagy fejelnek 3-at.Szerintem ma a ki több gólt rug az megnyeri a meccsetÉs ha németek rúgnak 2 öngólt?
Coolearie
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Szoboszlai haja megint szarul áll ez zako leszAz nektek jó, nem?
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Kívánom, hogy az UEFA-s predictionöm erre a meccsre 0 pontot érjen.Miért tippelsz a magyarokra? És miért vagy hazaáruló?
Sixo
5 hónapja
Szerintem ma a ki több gólt rug az megnyeri a meccsetÉs ha németek rúgnak 2 öngólt?
Coolearie
5 hónapja
Szerintem ma a ki több gólt rug az megnyeri a meccset
5 hónapja
Kampman
28 330
Kívánom, hogy az UEFA-s predictionöm erre a meccsre 0 pontot érjen.ámen
Sixo
5 hónapja
Kívánom, hogy az UEFA-s predictionöm erre a meccsre 0 pontot érjen.
5 hónapja
Kampman
28 330
Te is csak a "fosni" szóig jutottál?Mondanám, hogy elkezdtem most fosni a meccstől, de a horvát gólok után letudtam, mikor visszajöttem született az albán gól.Löfli te vagy az?
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Mondanám, hogy elkezdtem most fosni a meccstől, de a horvát gólok után letudtam, mikor visszajöttem született az albán gól.Löfli te vagy az?
zacknorb
5 hónapja
csak nagy tétbenFiola kap lapot 2.90Úriember biztosra nem fogad...
Kampman
nagir
5 hónapja
Mondanám, hogy elkezdtem most fosni a meccstől, de a horvát gólok után letudtam, mikor visszajöttem született az albán gól.
5 hónapja
Fiola kap lapot 2.90Úriember biztosra nem fogad...
Kampman
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
5 hónapja
nem is kellÉn azt sem értem, miről van szó.Kérdezzük meg Kampmant hátha Dél-Arábiában játszik vagy Csebit hátha Máltában.Hát akkor ezt nem fogjuk kideríteni asszem.Madagaszkáron vagy KAK-ban sem.Hát nem az albán kettőben vagy Arubán, az kurvaélet.hát szerinted hol játszik a witsel?Szóval zacknorb a witselakármi?Picsába, cégesen valaki 2-2-t írt és a kurva sok pontjával felugrott rám.uefásban minden 2 pontot kapott, te soloban 8at .... csalsz ...
zacknorb
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 330
Fiola kap lapot 2.90
5 hónapja
Kampman
28 330
Én azt sem értem, miről van szó.Kérdezzük meg Kampmant hátha Dél-Arábiában játszik vagy Csebit hátha Máltában.Hát akkor ezt nem fogjuk kideríteni asszem.Madagaszkáron vagy KAK-ban sem.Hát nem az albán kettőben vagy Arubán, az kurvaélet.hát szerinted hol játszik a witsel?Szóval zacknorb a witselakármi?Picsába, cégesen valaki 2-2-t írt és a kurva sok pontjával felugrott rám.uefásban minden 2 pontot kapott, te soloban 8at .... csalsz ...
zacknorb
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
5 hónapja
IsJaaaj, olyan TvMacis póló Nekem is kell!😁olyan, vagy az, ami Andin van?
nagir
zacknorb
A Berkesié jobban kéne...
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!