EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Picsába, cégesen valaki 2-2-t írt és a kurva sok pontjával felugrott rám.uefásban minden 2 pontot kapott, te soloban 8at .... csalsz ...
zacknorb
5 hónapja
Picsába, cégesen valaki 2-2-t írt és a kurva sok pontjával felugrott rám.
5 hónapja
Az a baj a Warrb gyerekek technikával, hogy a meccsek általában este vannak és hát a szemétje fél10kor nem hajlandó kivinni őket a játszótérre. A Löfli a wc-n vagy a Hanni tátra teázik ezért megbízhatóbb.
5 hónapja
Warrb viszi a gyerekeket már eddig is fent volt a listán. Az, hogy hova az mind1.Akartam írni hogy a 85. percben el kellett indulni a gyerekkel edzésre és tegyétek az overt, csak már nem volt időmEzt ugye fel is írtuk a legutóbbi vébén, mint gólfakasztó technikát.
warr_b
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 330
Akartam írni hogy a 85. percben el kellett indulni a gyerekkel edzésre és tegyétek az overt, csak már nem volt időmEzt ugye fel is írtuk a legutóbbi vébén, mint gólfakasztó technikát.
warr_b
5 hónapja
Akartam írni hogy a 85. percben el kellett indulni a gyerekkel edzésre és tegyétek az overt, csak már nem volt időm
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Egy ilyen eredményt kérek a kövi meccsre is 😊hát azért ezt a csoportot még nem igazán lehet belőni.. itt még bármi lehet és szerintem lesz is nagy keverés a végén, messze ez a legerősebb csoport.
Ha úgyisvilágbajnokokeurópabajnokok vagyunk számolgatásban, akkor ez az eredmény nekünk nem annyira rossz, mert ha nem borul a papírforma a B csoport 3. körében, akkor 1 pontos lesz a harmadik helyezett. Ha lenne még egy ilyen csoport, akkor akár 3 ponttal is tovább lehet jutni.
De szerezzünk pontot a németek ellen!
ervinator
5 hónapja
Ez elvileg most ment (?):Ökörhugyozás ez is. Románok sokkal jobban szurkoltak tegnapelőtt.
Beautiful 🇭🇺
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) June 19, 2024
(🎥 M4Sport) pic.twitter.com/utMB8pszNo
Sixo
5 hónapja
ervinator
1 701
Egy ilyen eredményt kérek a kövi meccsre is 😊Ha úgyis
De szerezzünk pontot a németek ellen!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
Nekem ez az X most jött a tegnapi portugál-cseh helyett..
5 hónapja
BakterÉn mondjuk 2-0 horvátot toltam. Szóval az első albán gól után nem izgultam.
2-1 volt a tippem 😕
- JC6
5 hónapja
Ez elvileg most ment (?):Beautiful 🇭🇺
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) June 19, 2024
(🎥 M4Sport) pic.twitter.com/utMB8pszNo
5 hónapja
a balkánon játszák az igazi focit. jó volna nekkünk is megérkezni 🤞
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Nyilvan lemaradtam a meccsrol. 😀Nyilván a 60. percben kellett becsatlakoznom egy irreleváns meetingbe... 😀
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Gjasula az első duplázó az EB-n.Nincs assist, nincs kiállítás... még gyúrni kell a valódi triplára.
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Nyilvan lemaradtam a meccsrol. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
durva végjáték volt
5 hónapja
csipkelli
4 008
Nemvótszar
5 hónapja
azért ez így igazságos az összképet nézve..Annyi különbség azért van, hogy a horvátok azért nem álltak be fullbekkelni a 2-1 után... most is milyen butaság volt kinyílniuk, ők hajtottak végig.
Szesze
Fetrengés mindkét oldalon volt, szóval ilyen alapon egyiknek sem adnék győzelmet, max ilyen szempontból igazságos.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Megőrültek ezek ott a Balkánon?
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Amilyen öreg, lehet, h ő volt akkor isA Calgary 2004-es döntős menetelését is végigkísérték állítólag a villantós hölgyek, de sajnos dokumentumokat nem találtam róla 😕Someone wants to be as popular as Oiler Girl is https://t.co/EiRMP5S2Z9
— Jim (@FukingCasuals) June 18, 2024
Sixo
Kampman
5 hónapja
Gjasula mi meccset tol: LAp, gól, öngól.😀