EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Toto21
5 961
aha ok 😀Ugyanez hamarabb látom, hogy az albánok lőnek még egyetvért hugyozva 1-1 lesz sztem.Szerintem már marad ez, esetleg a végén még kontrából lőnek egyet az albánok.
Toto21
Kampman
Drip
5 hónapja
Tegyük hozzá, h eddig a játszani akaró csapatok általában beszoptàk.A belgáknak azert nem keves pechük is volt, a spanyol-horvaton mind a ket csapat jatszani akart.
A hollandok és portugálok túlélték, a belgák és a horvátok eddig nem.
Willie Parker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Úristen,most látom, mit potyázott Livakovic
5 hónapja
Ugyanez hamarabb látom, hogy az albánok lőnek még egyetvért hugyozva 1-1 lesz sztem.Szerintem már marad ez, esetleg a végén még kontrából lőnek egyet az albánok.
Toto21
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 330
vért hugyozva 1-1 lesz sztem.Szerintem már marad ez, esetleg a végén még kontrából lőnek egyet az albánok.
Toto21
5 hónapja
Ha a spanyolok és az olaszok nem kapnak ki az utolsó fordulóban jobb nekünk az X
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Willie Parker
15 388
1.53 vs 0.75 xG
5 hónapja
Toto21
5 961
vért hugyozva 1-1 lesz sztem.
5 hónapja
kommentátort kérdezném hogy milyen tempót tetszett látni eddig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Tegyük hozzá, h eddig a játszani akaró csapatok általában beszoptàk.A hollandok és portugálok túlélték, a belgák és a horvátok eddig nem.
5 hónapja
Miért két négyzetméteren kell játszani?
5 hónapja
Az Lukakunak kell, a rontáslevevő cigányPogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
Sixo
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Shámáne románéPogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
Sixo
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Combon rúgnak, fáj a hasad, jó szar anatómiája lehet a volt mtk-snak
5 hónapja
Hívni kéne a piócás embert.Pogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Pogba ad kölcsön shámánt ha kell.Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
Toto21
5 hónapja
Toto21
5 961
Horvátok nem találnak ma gólta szlovák boszorkát kérték kölcsön mára az albánok
Drip
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Ötösön belül nem kapu felé fejelni...Most egy méterről sem tudták megoldani
zinedine5
5 hónapja
Ötösön belül nem kapu felé fejelni...
5 hónapja
Willie Parker
15 388
A 3-mas főút mellett jó eséllyel tematikusan találni fogszBocs, borsodban nem rohangálnak tematikus csöcsök.Mondjuk nem volt túl tematikusEz kellett
Sixo
zinedine5
Kampman
Sixo
5 hónapja
Willie Parker
15 388
Jobb felső csücsök teljesen üresen volt pedig
5 hónapja
Kampman
28 330
Bocs, borsodban nem rohangálnak tematikus csöcsök.Szabolcsi származású vagyok, szóval tudom, hogy Borsod eléggé tökéletlen, de elfogadom.
Sixo
5 hónapja
Sör plusz csöcs, kiváló kombó, a lófej ellenére isMondjuk nem volt túl tematikusEz kellett
Sixo
zinedine5
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta