EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Nem örülök, bria a németeknek szurkol, de amúgy jó arc, szóval nem értem miért baszogatják itt egyesekMert nem tisztelik az itteni élő legendákat,
NB2
5 hónapja
Nem örülök, bria a németeknek szurkol, de amúgy jó arc, szóval nem értem miért baszogatják itt egyesekÍrták. 0 hsz-es tagok akik senkit sem ismernek, köztük briát sem.
NB2
5 hónapja
Kampman
28 330
5 hónapja
Nem örülök, bria a németeknek szurkol, de amúgy jó arc, szóval nem értem miért baszogatják itt egyesek
5 hónapja
Mert Gulácsi sokkal jobb kapus.Amugy miert nem dibusz véd?Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
Az meg alapgondolatom volt, hogy Gulának ezt utána fel kellett volna szednie
zacknorb
Szesze
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Az a balsors mindig tépazért sok szerencsénk nem volt..Business as usual.
Szesze
iktriad
5 hónapja
szerintem egyértelműen nem, de nyilván elfogadom, ha más máshogy látjaMert ha egészséges akkor Gula jobbAmugy miert nem dibusz véd?Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
zacknorb
Szesze
Kúrfürst briareos
davemayer
5 hónapja
azért sok szerencsénk nem volt..Business as usual.
Szesze
5 hónapja
Kampman
28 330
Rossi szemében gondolom a Lipcse kicsit többet nyomott a latba, mint a Fradi.Amugy miert nem dibusz véd?Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
zacknorb
Szesze
Kúrfürst briareos
Meg lehet, hogy ez ilyen bizalmi dolog is.
5 hónapja
Texans ellen? Biztos bevonzotta a csöcskontent2018-ban volt azt hiszem az a Titans meccs a playoffban, amikor megjelent a követőben egy szurkolójuk, aki 10 évvel azelőtt regisztrált, mondta, hogy most már elkezd írogatni is.14 év 4 hsz kemény azaz lehet már több némitottamfrench 14 éve regisztrált.Burner regek tuti 😂Én is azt néztem hogy senki nem baszogatja briat, csak ilyen 10 meg 180 kommentes arcokMondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
zacknorb
Kúrfürst briareos
Tuti Sobrié, ő már akkor is itt volt.
Kampman
Kúrfürst briareos
De azt hiszem ő azóta is szokott néha.
Kampman
Szerkesztette: warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mert Gula a játék több aspektusában tud többet, tavasszal bomba volt, a bundásban játszik, és Rossinál ő az alap kezdőAmugy miert nem dibusz véd?Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
zacknorb
Szesze
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Mert ha egészséges akkor Gula jobbAmugy miert nem dibusz véd?Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
zacknorb
Szesze
Kúrfürst briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Focibanmár aholOrbán belép elé és nincs akkora kontaktMezőnyben ezt mindig lefújják
ez sajnos semmi
Negritis, a vajda
Matthew99
Negritis, a vajda
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
Kampman
28 330
2018-ban volt azt hiszem az a Titans meccs a playoffban, amikor megjelent a követőben egy szurkolójuk, aki 10 évvel azelőtt regisztrált, mondta, hogy most már elkezd írogatni is.14 év 4 hsz kemény azaz lehet már több némitottamfrench 14 éve regisztrált.Burner regek tuti 😂Én is azt néztem hogy senki nem baszogatja briat, csak ilyen 10 meg 180 kommentes arcokMondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
zacknorb
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
De azt hiszem ő azóta is szokott néha.
5 hónapja
JéBé
7 035
Sztem Willie kereste a kontaktot csak elbaszta es kibillent, nem esett el egybol sajnos es Gula is vegigmozizta.
5 hónapja
AlexIScrystal
166
Fordított esetben ezt lefújjákAhányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
zacknorb
Szesze
5 hónapja
Amugy miert nem dibusz véd?Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
zacknorb
Szesze
5 hónapja
Ahányszor nézem vissza egyre inkább tűnik ez egy szerencsétlen Willi esésnek.szerintem szabálytalan volt, de Gulácsi balfasz volt az nem kérdés.. mondjuk nálam egyértelműen Dibusz lenne a kezdő, de ez más kérdés
zacknorb
5 hónapja
már aholOrbán belép elé és nincs akkora kontaktMezőnyben ezt mindig lefújják
ez sajnos semmi
Negritis, a vajda
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Toto21
5 961
második félidőben mind 2 csapat lő gólt és 2,5 over lesz 😀
5 hónapja
14 év 4 hsz kemény azaz lehet már több némitottamfrench 14 éve regisztrált.Burner regek tuti 😂Én is azt néztem hogy senki nem baszogatja briat, csak ilyen 10 meg 180 kommentes arcokMondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
zacknorb
Kúrfürst briareos
Kampman
5 hónapja
Orbán belép elé és nincs akkora kontaktMezőnyben ezt mindig lefújják
ez sajnos semmi
Negritis, a vajda
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
deyell
11 702
Ilyen jatekkal nagy eselyunk lesz a skotok ellen.viszont ott több góllal kellene nyerni, hogy meglegyen a továbbjutás.
Zsellér van de Vrij
choose life
5 hónapja
Amúgy érdekes mert ha fullra eltaknyol Orbán és nem akarja megjátszani akkor tuti lefújja
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
AlexIScrystal
166
Nem én szopom a másikatÉs még te ugatsz a szivárványokra? Van benned némi elnyomott homo frusztráció tesómsz.Vedd is le egyből..Mondjuk ha választanom kellene közted és bria között... 😃Húzzál innen a bánatba inkábbHa az első gól volt ,akkor ez is.Sőt 54es berni eredményhez is adjanak pár golt nem?
Sixo
Kúrfürst briareos
AlexIScrystal
Hanni
AlexIScrystal
Hanni