NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
24
6
2:20, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kampman
28 323
Viszont így izzani a lengyeleket nagy tornán egy ideje nem láttamFőleg, hogy általában kifejezetten gyengén kezdenek.
zacknorb
5 hónapja
Viszont így izzani a lengyeleket nagy tornán egy ideje nem láttam
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Csak nekem tűnik fel, hogy már évek óta hiányoznak a hollandoktól az igazi, minden poszton meghatározó sztárok?!Sok csapatra igaz ez, sztem az olaszok, spanyolok, németek tehetségszintje is csökkent.
Van der Sar- de Boer-ék- Sneijder, Robben, Davids- Bergkamp tengely vagy korábban a Van Breukelen- Koeman, Rijkaard-Gullit- Van Basten, és még sorolhatnám...
Most esetleg egy Van Dijkot lehet mondani, azt annyi
Stoki
Ott még vannak azért egyéniségek, de jóval kevesebb.
Inkább sűrűbb a tehetség és a mezőny is.
5 hónapja
Csak nekem tűnik fel, hogy már évek óta hiányoznak a hollandoktól az igazi, minden poszton meghatározó sztárok?!Van der Sar- de Boer-ék- Sneijder, Robben, Davids- Bergkamp tengely vagy korábban a Van Breukelen- Koeman, Rijkaard-Gullit- Van Basten, és még sorolhatnám...
Most esetleg egy Van Dijkot lehet mondani, azt annyi
5 hónapja
Willie Parker
15 382
A lengyel leSlisz-szol
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Miket kihagy az Oranje
5 hónapja
A torokütésen mit lehet ellátni?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 hónapja
m4 sporton sikerült találni egy embert akinek nem annyi a szakértés, hogy ha az a lövés bemegy akkor gól
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Simon Miki már az NB2 meccseket is tetszett, mint szakértő, örülök, hogy nagyobb színpadon is kap lehetőséget
5 hónapja
Mikey
18 751
Vándejk. Hűha.
5 hónapja
A Grizzlies 10-ese elég gyenge.Éppen FA lesz
Kampman
5 hónapja
deyell
11 702
A Grizzlies 10-ese elég gyenge.Koemant ismerve majd berakja Weghorstot helyette.
Kampman
choose life
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Gakponak rosszabb a helyzetkihasználása mint nekem, pedig az nagy szó 😀Ez Depay volt, de ugyanaz
Hanni
5 hónapja
Gakponak rosszabb a helyzetkihasználása mint nekem, pedig az nagy szó 😀
5 hónapja
Kampman
28 323
A Grizzlies 10-ese elég gyenge.
5 hónapja
Majdnem 2-1
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Koeman szerint Dumfries jobban védekezik mint Frimpong, hát ez ebből a meccsből nem derül ki.Koeman szerint Frimpong támadó
deyell
5 hónapja
Simons szerintem mondjuk szar, nincsenek jó megoldásai, de cserébe nem fut.az előbb is amikor Depay meg Gakpo vitte fel a labdát, Gakpót már rég szerelték, mire Simons megjelent a képernyő szélén.
5 hónapja
deyell
11 702
Koeman szerint Dumfries jobban védekezik mint Frimpong, hát ez ebből a meccsből nem derül ki.
choose life
5 hónapja
És SZOBOSZLAI CSAPATTÁRSA betalál!!!Fanninak vagy az új csajnak?
shagi0206
Draft
5 hónapja
'24 elején iszonyat szarul ment neki, rágörcsölt, hogy mindenki gólt rúg, csak ő nem, és hát mindent is elvállalt. aztán szezon vége felé már ültek a megoldások.Nem ti szidjátok mindig?Gakpo Liverpoolon kívül jóLiverpoolban is.
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
5 hónapja
Még Szoboszlaitsztem 95%ban énNem ti szidjátok mindig?Gakpo Liverpoolon kívül jóLiverpoolban is.
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
Negritis, a vajda
Draft
5 hónapja
Kampman
28 323
Száni, hogy második félidőben az ellenfél szurkolói felé támadnak majd.Gondolom az UEFA nem figyelt ilyen részletekre.
A lengyelek a pályaválasztók, a lengyel szurkolók a HSV tábor oldalán vannak, nagyon nem értem, hogy a lengyel pad miért a vendégoldalon van és miért a hollandok állnak fel meccs előtt a lengyel szurkolók előtt?
Cubehor
5 hónapja
Mikey
18 751
Én nem.Nem ti szidjátok mindig?Gakpo Liverpoolon kívül jóLiverpoolban is.
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
5 hónapja
sztem 95%ban énNem ti szidjátok mindig?Gakpo Liverpoolon kívül jóLiverpoolban is.
Willie Parker
Mikey
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!