NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
37
6
2:20, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
deyell
11 702
Koeman ezt elegge elcseszi. Cserelnie kellett volna mar. Frimpong es Zirkzee kellene, ha nyerni akar.legalább az egyiket behozza, de Zirkzee-t úgy tűnik csak akkor fogja ha Depay és Weghorst is kidől.
Toto21
choose life
5 hónapja
jön pimpong
5 hónapja
számomra ez nem igazán felmentő arra a káoszra amit produkálnakTegyük hozzá, h a középpályájuk most először játszik ebben a formábanEz a holland válogatott pont olyan mint a Liverpool bazmeg.sztem sokkal kevésbé szervezettek, nincs egy alapjáték
Mikey
de a sok helyzet + azok kihagyása áll
Negritis, a vajda
Willie Parker
főleg hogy ugye náluk nagyon sokáig rendszerbe volt mindenki és "plug'n'play" módon tudtak működni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Gullit hogy kifehéredett 😊
5 hónapja
lengyel szövkap mi a ráknak öltözött ki ennyire? 😊Nem nézhet mindenki úgy, mint gatyás Bobby
NB2
5 hónapja
Toto21
5 952
Koeman ezt elegge elcseszi. Cserelnie kellett volna mar. Frimpong es Zirkzee kellene, ha nyerni akar.
5 hónapja
utóbbi 2 éve kicsit gyengébb voltCsak nekem tűnik fel, hogy már évek óta hiányoznak a hollandoktól az igazi, minden poszton meghatározó sztárok?!Mi az hogy esetleg egy van Dijkot lehet mondani? Az elmúlt néhány év egyik legdominánsabb játékosa a posztján.
Van der Sar- de Boer-ék- Sneijder, Robben, Davids- Bergkamp tengely vagy korábban a Van Breukelen- Koeman, Rijkaard-Gullit- Van Basten, és még sorolhatnám...
Most esetleg egy Van Dijkot lehet mondani, azt annyi
Stoki
Mikey
de ez kb annyi hogy nem emelkedik ki
5 hónapja
Willie Parker
15 382
Tegyük hozzá, h a középpályájuk most először játszik ebben a formábanEz a holland válogatott pont olyan mint a Liverpool bazmeg.sztem sokkal kevésbé szervezettek, nincs egy alapjáték
Mikey
Negritis, a vajda
5 hónapja
Ez a holland válogatott pont olyan mint a Liverpool bazmeg.Szóval ezért nem állt be még Szoboszlai. 😀
Mikey
5 hónapja
Kampman
28 323
Ez a holland válogatott pont olyan mint a Liverpool bazmeg.Engem is sokban emlékeztet rájuk. Tipikus negyeddöntőben kieső csapat.
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 751
Ja persze, arra gondoltam én is.Ez a holland válogatott pont olyan mint a Liverpool bazmeg.sztem sokkal kevésbé szervezettek, nincs egy alapjáték
Mikey
Negritis, a vajda
5 hónapja
lengyel szövkap mi a ráknak öltözött ki ennyire? 😊
5 hónapja
Mikey
18 751
Csak nekem tűnik fel, hogy már évek óta hiányoznak a hollandoktól az igazi, minden poszton meghatározó sztárok?!Mi az hogy esetleg egy van Dijkot lehet mondani? Az elmúlt néhány év egyik legdominánsabb játékosa a posztján.
Van der Sar- de Boer-ék- Sneijder, Robben, Davids- Bergkamp tengely vagy korábban a Van Breukelen- Koeman, Rijkaard-Gullit- Van Basten, és még sorolhatnám...
Most esetleg egy Van Dijkot lehet mondani, azt annyi
Stoki
5 hónapja
deyell
11 702
Mondjuk a Dumfries- Frimpong cserét a félidőben meg kellett volna húzni.Depay - Zirkzee-t is, de most már azt mondom, Weghorst is jobb lenne
Tony Adams
choose life
5 hónapja
Ez a holland válogatott pont olyan mint a Liverpool bazmeg.sztem sokkal kevésbé szervezettek, nincs egy alapjáték
Mikey
5 hónapja
Mikey
18 751
Ez a holland válogatott pont olyan mint a Liverpool bazmeg.
5 hónapja
hollandok egyénileg jók, de kéne egy ész, aki összefogja őket, csalódás eddig amit nyújtanaklengyeleknek egyértelműen jót tesz, hogy nincs Lewa, simán benne van, hogy egyszer beakad nekik valami és akkor nyernek is
5 hónapja
és még gyengébben fejeznek beViszont így izzani a lengyeleket nagy tornán egy ideje nem láttamFőleg, hogy általában kifejezetten gyengén kezdenek.
zacknorb
Kampman
de lehet lewa hiánya segít
5 hónapja
Mondjuk a Dumfries- Frimpong cserét a félidőben meg kellett volna húzni.
5 hónapja
Koeman takarodj.Ja aztán kiköt nálunk, mint a tesója. 😀
deyell
5 hónapja
Lehet hogy ennyit tesz hogy nincs Lewa. Mindenki bizonyítani akar, nem a felelősséget rátolni a 9-esre.
5 hónapja
Kiwior ma is krvajó. 🤩