NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
 m.hvg.hu/elet/20230908_A_Kojot_negy_lelke_megy_jovore_az_Oscargalara
Negritis, a vajda
Nevetséges döntés.
Jughead
Hadikot kellett volna
Negritis, a vajda
Az még nevetségesebb lett volna, de Reisz Gábor velencei filmfesztiválon nyertes filmjének (Magyarázat mindenre) mellőzése politikai indokok miatt (Gábor nem ért egyet a rendszerrel és a film is részben rendszerkritikus) is szánalmas. Pedig az jó eséllyel indult volna. Ehhez képest egy animációs filmet betenni nevetséges döntés, és jól rámutat a rendszer kicsinyességére.
Jughead
Apropó: “meglepő” módon a Kojot négy lelke nem fért rá a szűkített listára.
Jughead
Mondjuk csak azért mert animációs, az még nem baj... a Waltz with Bashir vagy Persepolis pl teljesen jó filmek attól még. És szerintem a Kojot sem rossz, de az Oscarra kevés volt most.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
 m.hvg.hu/elet/20230908_A_Kojot_negy_lelke_megy_jovore_az_Oscargalara
Negritis, a vajda
Nevetséges döntés.
Jughead
Hadikot kellett volna
Negritis, a vajda
Az még nevetségesebb lett volna, de Reisz Gábor velencei filmfesztiválon nyertes filmjének (Magyarázat mindenre) mellőzése politikai indokok miatt (Gábor nem ért egyet a rendszerrel és a film is részben rendszerkritikus) is szánalmas. Pedig az jó eséllyel indult volna. Ehhez képest egy animációs filmet betenni nevetséges döntés, és jól rámutat a rendszer kicsinyességére.
Jughead
Apropó: “meglepő” módon a Kojot négy lelke nem fért rá a szűkített listára.
több mint 2 éve
még nem teljes a lista, és ugye 23.án lesz szűkítés, de megint van magyar jelölt ami pozitívum
 variety.com/2023/film/awards/2024-oscars-shortlist-barbie-1235843930/
Negritis, a vajda
Hol?
r.baggio
27, mint legjobb animációs rövidfilm, mondjuk Cannes-ban is nyert szóval nem meglepő.

Mondjuk az NFI háromszor dobta vissza a film támogatását, így hivatalosan francia film.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 340 — no es importante
még nem teljes a lista, és ugye 23.án lesz szűkítés, de megint van magyar jelölt ami pozitívum
Negritis, a vajda
Hol?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 104 — The Mathematician

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
nemtom ki vágta a trailert, de lenne még mit tanulnia
 www.youtube.com/watch?v=UIX2wm9hyuw
Negritis, a vajda
Pl. azt, hogy nem túl ízléses Horváth Ottó ablakból leesését/leugrását tenni a trailer elejére…
Jughead
szerintem nem rossz azt az elején mutatni
a gond az hogy fosul vannak vágva az átmenetek pl

a zene amúgy passzol a trailerhez
Negritis, a vajda
Horváth Lajos Ottó (az eredetiből a Lajost véletlenül töröltem) kicsit több, mint egy hónapja a Nemzeti Színházban leesett az épített díszlet tetejéről és maradandó egészségkárosodást szenvedett.
Jughead
oh, my mistake

több mint 2 éve
Negritis, a vajda
Pl. azt, hogy nem túl ízléses Horváth Ottó ablakból leesését/leugrását tenni a trailer elejére…
Jughead

Negritis, a vajda
Horváth Lajos Ottó (az eredetiből a Lajost véletlenül töröltem) kicsit több, mint egy hónapja a Nemzeti Színházban leesett az épített díszlet tetejéről és maradandó egészségkárosodást szenvedett.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda
Jughead

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Negritis, a vajda
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Ha már közeleg a Karácsony

www.youtube.com/watch?v=OIH0BdLYgAw

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 2 éve
aki esetleg el tud menni az menjen

Negritis, a vajda
Sajnos szinkronizált a 31-i 😕 illetve hát másnak lehet ez jó nyilván...
Igor
oh azt nem tudtam, csak ennyit láttam discordon

több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan

Negritis, a vajda
Sajnos szinkronizált a 31-i 😕 illetve hát másnak lehet ez jó nyilván...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Kang-nak kongattak.
Jöhet Morgen Freeman, szuperhös még úgyse volt!?
steelwolf
beszédes hogy mennyire Majorsre akartak építeni azzal hogy megvárták az ítéletet
kiváncsi vagyok mi lesz mert így is rengeteg a probléma, de egy recast vagy történeti átstruktúrálás nemtom mennyit tud segíteni
elengedni nem hiszem hogy elengedik az MCU-t

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kang-nak kongattak.
Jöhet Morgen Freeman, szuperhös még úgyse volt!?
több mint 2 éve
The outfit

nemtom hova tenni igazából, kevés szereplős és egy helszínes film
már-már színházi darab (nem kéne sokat módosítani a scripten)
világháború utáni maffia történet minimális akcióval
a történetbe felesleges belemenni, elég egyszerű sajnos és nagyon kiszámítható
a vége viszont túlnyújtott és túlcsavart

Dylan O'Brian nagyon jó volt, Mark Rylance hozza amit kell viszont Zoey Deutch and Johnny Flynn gyengék
Simon Russell Beale és Nikki Amuka-Bird tökéletesen hozták a maffia vezéreket

akit érdekel a tematika tegyen vele egy próbát, nem túl hosszú

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 303
A Denzel Washington által alakított Hannibal Barcas miatt kissé szomorúak szegény tunéziaiak. Joggal szerintem. Ha nem vakul meg fél szemére Itáliában, én is szomorú leszek. Meg még egy rakás kitételem van. Gyerekkori sztárom volt Hannibál, minden könyvet elolvastam róla amit csak elértem, szerintem a Netflix propagandája miatt csalódás lesz a film, remélem tévedek.
gyeek
Mikor nem volt mar a "sztarod" es miert? Akar maganban, de nagyon kivancsi vagyok.

Nalam o az a kategoria, mint napoleon ha mar emlitve volt. Kivalo hadvezer de semmivel nem tobb. Caesar van nalam az ultimate kategoriaban.
több mint 2 éve
megalodon, eric roberts
mi kell még? 😀
 www.youtube.com/watch?v=EEwaGuNz7Is

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
A Denzel Washington által alakított Hannibal Barcas miatt kissé szomorúak szegény tuniziaiak. Joggal szerintem. Ha nem vakul meg fél szemére Itáliában, én is szomorú leszek. Meg még egy rakás kitételem van. Gyerekkori sztárom volt Hannibál, minden könyvet elolvastam róla amit csak elértem, szerintem a Netflix propagandája miatt csalódás lesz a film, remélem tévedek.
gyeek
Átélem amit mondasz.
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 599 — Grady Judd fan
A Denzel Washington által alakított Hannibal Barcas miatt kissé szomorúak szegény tunéziaiak. Joggal szerintem. Ha nem vakul meg fél szemére Itáliában, én is szomorú leszek. Meg még egy rakás kitételem van. Gyerekkori sztárom volt Hannibál, minden könyvet elolvastam róla amit csak elértem, szerintem a Netflix propagandája miatt csalódás lesz a film, remélem tévedek.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 519
NAGYON várós.
 www.youtube.com/watch?v=U2Qp5pL3ovA
iktriad
Azt hittem, hálivúd már túllépett az ostoba 'rohanjon egy más felé hordaként a két sereg' csatajeleneteken.
ender1112
Nagyon tartok tőle, az első is hatalmas csalódás volt.
Persze, gyönyörű és grandiózus, de a regény mondandójából alig jött át valami, helyette akció baromságok sorban.
Dzsokijuing
Annó friss olvasás élménnyel ültem be a moziba és úgy jöttem ki, hogy hál' istennek, hogy elolvastam a könyvet közvetlenül a film előtt. Ennek köszönhetően vált számomra a korrekt film nagyszerű filmélménnyé. A filmben sok mindent nem tudtak és akartak (ez szerintem jó döntés volt) az emberek szájába rágni, de azt mindenképpen a film javára írom, hogy próbált több utalást elhinteni megjeleníteni azok számára, akik - a könyv miatt - mélyebben ismerik a sztorit. Két konkrétum marad meg, pl.: mikor Leto mondja Jessicának, hogy "Bárcsak elvehetnélek" ami emlékeim szerint nem kerül kibontásra a filmben, így puszta pillowtalknak tűnik, vagy Paul párbaja, amikor Stilgar nem érti, hogy miért is "játszadozik" ellenfelével.
All in all picit én is tartok tőle, hogy azóta eltelik cirka 3 év és az ilyen finomságokra már nem fogom felkapni a fejem és kevésbé leszek lenyűgözve.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 884
Sokan szidjak a Kindgom of Heavent, azon kivul hogy Balian megtanitja vizet talalni az arabokat, egyik kedvenc filmem a temaban.
JéBé
Ja, az volt az egyik wtf pillanata, hogy az apja addig mit csinált ott meg utána hirtelen minden zöld lett.
Meg az egy sima kis koszfészeknek tűnt, ott a távolban valami várral, neki meg úgy láttam semmi.

Amúgy egy jó kis GoT stílusú vagy színvonalú sorozatért kiált az a korszak vagy maga ez a sztori/sztorivonal.
Alapanyag lenne hozzá bőven.
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Sokan szidjak a Kindgom of Heavent, azon kivul hogy Balian megtanitja vizet talalni az arabokat, egyik kedvenc filmem a temaban.