NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondjuk csak azért mert animációs, az még nem baj... a Waltz with Bashir vagy Persepolis pl teljesen jó filmek attól még. És szerintem a Kojot sem rossz, de az Oscarra kevés volt most.Apropó: “meglepő” módon a Kojot négy lelke nem fért rá a szűkített listára.Az még nevetségesebb lett volna, de Reisz Gábor velencei filmfesztiválon nyertes filmjének (Magyarázat mindenre) mellőzése politikai indokok miatt (Gábor nem ért egyet a rendszerrel és a film is részben rendszerkritikus) is szánalmas. Pedig az jó eséllyel indult volna. Ehhez képest egy animációs filmet betenni nevetséges döntés, és jól rámutat a rendszer kicsinyességére.Hadikot kellett volnam.hvg.hu/elet/20230908_A_Kojot_negy_lelke_megy_jovore_az_OscargalaraNevetséges döntés.
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
Jughead
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Apropó: “meglepő” módon a Kojot négy lelke nem fért rá a szűkített listára.Az még nevetségesebb lett volna, de Reisz Gábor velencei filmfesztiválon nyertes filmjének (Magyarázat mindenre) mellőzése politikai indokok miatt (Gábor nem ért egyet a rendszerrel és a film is részben rendszerkritikus) is szánalmas. Pedig az jó eséllyel indult volna. Ehhez képest egy animációs filmet betenni nevetséges döntés, és jól rámutat a rendszer kicsinyességére.Hadikot kellett volnam.hvg.hu/elet/20230908_A_Kojot_negy_lelke_megy_jovore_az_OscargalaraNevetséges döntés.
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 2 éve
27, mint legjobb animációs rövidfilm, mondjuk Cannes-ban is nyert szóval nem meglepő.még nem teljes a lista, és ugye 23.án lesz szűkítés, de megint van magyar jelölt ami pozitívumHol?
variety.com/2023/film/awards/2024-oscars-shortlist-barbie-1235843930/
Negritis, a vajda
r.baggio
Mondjuk az NFI háromszor dobta vissza a film támogatását, így hivatalosan francia film.
több mint 2 éve
még nem teljes a lista, és ugye 23.án lesz szűkítés, de megint van magyar jelölt ami pozitívumHol?
variety.com/2023/film/awards/2024-oscars-shortlist-barbie-1235843930/
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
még nem teljes a lista, és ugye 23.án lesz szűkítés, de megint van magyar jelölt ami pozitívumvariety.com/2023/film/awards/2024-oscars-shortlist-barbie-1235843930/
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
oh, my mistakeHorváth Lajos Ottó (az eredetiből a Lajost véletlenül töröltem) kicsit több, mint egy hónapja a Nemzeti Színházban leesett az épített díszlet tetejéről és maradandó egészségkárosodást szenvedett.szerintem nem rossz azt az elején mutatninemtom ki vágta a trailert, de lenne még mit tanulniaPl. azt, hogy nem túl ízléses Horváth Ottó ablakból leesését/leugrását tenni a trailer elejére…
www.youtube.com/watch?v=UIX2wm9hyuw
Negritis, a vajda
Jughead
a gond az hogy fosul vannak vágva az átmenetek pl
a zene amúgy passzol a trailerhez
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 2 éve
Horváth Lajos Ottó (az eredetiből a Lajost véletlenül töröltem) kicsit több, mint egy hónapja a Nemzeti Színházban leesett az épített díszlet tetejéről és maradandó egészségkárosodást szenvedett.szerintem nem rossz azt az elején mutatninemtom ki vágta a trailert, de lenne még mit tanulniaPl. azt, hogy nem túl ízléses Horváth Ottó ablakból leesését/leugrását tenni a trailer elejére…
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
szerintem nem rossz azt az elején mutatninemtom ki vágta a trailert, de lenne még mit tanulniaPl. azt, hogy nem túl ízléses Horváth Ottó ablakból leesését/leugrását tenni a trailer elejére…
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 2 éve
Congrats to the #GuardiansoftheGalaxy Vol 3 VFX team who have made the shortlist for the #Oscars! @stefceretti ❤️ @TheAcademy pic.twitter.com/aZvM4KXzIr
— James Gunn (@JamesGunn) December 21, 2023
több mint 2 éve
nemtom ki vágta a trailert, de lenne még mit tanulniaPl. azt, hogy nem túl ízléses Horváth Ottó ablakból leesését/leugrását tenni a trailer elejére…
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nemtom ki vágta a trailert, de lenne még mit tanulniawww.youtube.com/watch?v=UIX2wm9hyuw
több mint 2 éve
oh azt nem tudtam, csak ennyit láttam discordonaki esetleg el tud menni az menjenSajnos szinkronizált a 31-i 😕 illetve hát másnak lehet ez jó nyilván...
Negritis, a vajda
Igor
több mint 2 éve
aki esetleg el tud menni az menjenSajnos szinkronizált a 31-i 😕 illetve hát másnak lehet ez jó nyilván...
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
aki esetleg el tud menni az menjen
több mint 2 éve
Kang-nak kongattak.beszédes hogy mennyire Majorsre akartak építeni azzal hogy megvárták az ítéletet
Jöhet Morgen Freeman, szuperhös még úgyse volt!?
steelwolf
kiváncsi vagyok mi lesz mert így is rengeteg a probléma, de egy recast vagy történeti átstruktúrálás nemtom mennyit tud segíteni
elengedni nem hiszem hogy elengedik az MCU-t
több mint 2 éve
Kang-nak kongattak. Jöhet Morgen Freeman, szuperhös még úgyse volt!?
több mint 2 éve
The outfitnemtom hova tenni igazából, kevés szereplős és egy helszínes film
már-már színházi darab (nem kéne sokat módosítani a scripten)
világháború utáni maffia történet minimális akcióval
a történetbe felesleges belemenni, elég egyszerű sajnos és nagyon kiszámítható
a vége viszont túlnyújtott és túlcsavart
Dylan O'Brian nagyon jó volt, Mark Rylance hozza amit kell viszont Zoey Deutch and Johnny Flynn gyengék
Simon Russell Beale és Nikki Amuka-Bird tökéletesen hozták a maffia vezéreket
akit érdekel a tematika tegyen vele egy próbát, nem túl hosszú
több mint 2 éve
A Denzel Washington által alakított Hannibal Barcas miatt kissé szomorúak szegény tunéziaiak. Joggal szerintem. Ha nem vakul meg fél szemére Itáliában, én is szomorú leszek. Meg még egy rakás kitételem van. Gyerekkori sztárom volt Hannibál, minden könyvet elolvastam róla amit csak elértem, szerintem a Netflix propagandája miatt csalódás lesz a film, remélem tévedek.Mikor nem volt mar a "sztarod" es miert? Akar maganban, de nagyon kivancsi vagyok.
gyeek
Nalam o az a kategoria, mint napoleon ha mar emlitve volt. Kivalo hadvezer de semmivel nem tobb. Caesar van nalam az ultimate kategoriaban.
több mint 2 éve
megalodon, eric robertsmi kell még? 😀
www.youtube.com/watch?v=EEwaGuNz7Is
több mint 2 éve
A Denzel Washington által alakított Hannibal Barcas miatt kissé szomorúak szegény tuniziaiak. Joggal szerintem. Ha nem vakul meg fél szemére Itáliában, én is szomorú leszek. Meg még egy rakás kitételem van. Gyerekkori sztárom volt Hannibál, minden könyvet elolvastam róla amit csak elértem, szerintem a Netflix propagandája miatt csalódás lesz a film, remélem tévedek.Átélem amit mondasz.
gyeek
több mint 2 éve
A Denzel Washington által alakított Hannibal Barcas miatt kissé szomorúak szegény tunéziaiak. Joggal szerintem. Ha nem vakul meg fél szemére Itáliában, én is szomorú leszek. Meg még egy rakás kitételem van. Gyerekkori sztárom volt Hannibál, minden könyvet elolvastam róla amit csak elértem, szerintem a Netflix propagandája miatt csalódás lesz a film, remélem tévedek.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Annó friss olvasás élménnyel ültem be a moziba és úgy jöttem ki, hogy hál' istennek, hogy elolvastam a könyvet közvetlenül a film előtt. Ennek köszönhetően vált számomra a korrekt film nagyszerű filmélménnyé. A filmben sok mindent nem tudtak és akartak (ez szerintem jó döntés volt) az emberek szájába rágni, de azt mindenképpen a film javára írom, hogy próbált több utalást elhinteni megjeleníteni azok számára, akik - a könyv miatt - mélyebben ismerik a sztorit. Két konkrétum marad meg, pl.: mikor Leto mondja Jessicának, hogy "Bárcsak elvehetnélek" ami emlékeim szerint nem kerül kibontásra a filmben, így puszta pillowtalknak tűnik, vagy Paul párbaja, amikor Stilgar nem érti, hogy miért is "játszadozik" ellenfelével.Nagyon tartok tőle, az első is hatalmas csalódás volt.NAGYON várós.Azt hittem, hálivúd már túllépett az ostoba 'rohanjon egy más felé hordaként a két sereg' csatajeleneteken.
www.youtube.com/watch?v=U2Qp5pL3ovA
iktriad
ender1112
Persze, gyönyörű és grandiózus, de a regény mondandójából alig jött át valami, helyette akció baromságok sorban.
Dzsokijuing
All in all picit én is tartok tőle, hogy azóta eltelik cirka 3 év és az ilyen finomságokra már nem fogom felkapni a fejem és kevésbé leszek lenyűgözve.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 2 éve
Sokan szidjak a Kindgom of Heavent, azon kivul hogy Balian megtanitja vizet talalni az arabokat, egyik kedvenc filmem a temaban.Ja, az volt az egyik wtf pillanata, hogy az apja addig mit csinált ott meg utána hirtelen minden zöld lett.
JéBé
Meg az egy sima kis koszfészeknek tűnt, ott a távolban valami várral, neki meg úgy láttam semmi.
Amúgy egy jó kis GoT stílusú vagy színvonalú sorozatért kiált az a korszak vagy maga ez a sztori/sztorivonal.
Alapanyag lenne hozzá bőven.
több mint 2 éve
Sokan szidjak a Kindgom of Heavent, azon kivul hogy Balian megtanitja vizet talalni az arabokat, egyik kedvenc filmem a temaban.