Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Próbáltam visszakeresni, hogy mit írtatok a 12 év rabszolgaságról az elmúlt hetekben, messzire nem jutottam.A film viszont nagyon tetszett, percekig nem tudtam utána szólni.
több mint 11 éve
hu.axn.com/friss/legjobb-magyar-es-szinkronos-karomkodasok
több mint 11 éve
a remekművek már csak ilyenek 😊, az nem is jó film, minek a megnézése után simán elalszok!Akkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
több mint 11 éve
na most már rohadt kíváncsi lettem mit is tud ez a film!Akkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...kishaszi
mert azért 1-2 felkavaró alkotás azért született az elmúlt 20 évben ami rosszul alváshoz vezethet.... 😊 (8mm, Srpski,nemrég itt ajánlott Butiful, csak így hirtelen...)
kritikában írják hogy a hideg nyomon című film is nagyon rendben van ebben a témában... !
több mint 11 éve
Akkor nem csak nekem volt nehézJanekOlyannyira, hogy konkrétan nem aludtam jól. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára film miatt. Szerintem gyerekkoromban 20on éve...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Most lett vége. Egy ideig nem fogom újra megnézni az biztos.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Nem volt meg😊na?JC6Megvolt a Prisoners...Nekem ma lesz, terv szerint.kishaszi
Most egy kicsit nyomott a hangulatomJanek
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
na?Megvolt a Prisoners...Nekem ma lesz, terv szerint.kishaszi
több mint 11 éve
ma olvastam origon Roman Polanski : Iszonyat címú filmjérőlDeneuve-vel az egyik főszerepben? Kötelező 😊
www.port.hu/iszonyat_repulsion/pls/w/films.film_page?i_film_id=1182
elég jól hangzott és a témában ilyen régi alkotást még nem is láttam...
valakinek vélemény?yooker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ma olvastam origon Roman Polanski : Iszonyat címú filmjérőlwww.port.hu/iszonyat_repulsion/pls/w/films.film_page?i_film_id=1182
elég jól hangzott és a témában ilyen régi alkotást még nem is láttam...
valakinek vélemény?
több mint 11 éve
Megvolt a Prisoners...Nekem ma lesz, terv szerint.
több mint 11 éve
Megvolt a Prisoners...Most egy kicsit nyomott a hangulatom
több mint 11 éve
A Marvel továbbra sem szarral gurigáziktöbb mint 11 éve
De jól tettem, hogy végül erre ültem be:
Imádtam minden egyes jelenetét, Spike Jones neve mondjuk alapból garantálta ezt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
jóvanna, poén vót 😛
több mint 11 éve
De ha az nem is, az első 2 perc tuti 😊elnézést érte bár én nem érzem spoilernek hisz semmit nem írtam le amit ne tudnál meg ha ránézel a film 1 mondatos ismertetőjére...JanekVagy a címére 😊 (ilyen szempontból a Lone survivor is igen spoileres volt)Rataxes
több mint 11 éve
elnézést érte bár én nem érzem spoilernek hisz semmit nem írtam le amit ne tudnál meg ha ránézel a film 1 mondatos ismertetőjére...JanekVagy a címére 😊 (ilyen szempontból a Lone survivor is igen spoileres volt)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
elnézést érte bár én nem érzem spoilernek hisz semmit nem írtam le amit ne tudnál meg ha ránézel a film 1 mondatos ismertetőjére...
több mint 11 éve
Last Vegas valahogy humorosabb mint a hasonló témát feldolgozó Fiannakis megoldások... szerintem.12 év: ha jó a film, spoiler mellett is megnézem... bár igaz, hogy van ere /tag/ is... de volt lehetőség a mondandónál észrevenni, hogy jön a spoiler.... én így is meg fogom nézni.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a spoilerrel teli kritikát 😀, így esélyes, hogy kihagyom 😀
több mint 11 éve
Vasárnap láttam a 12 év rabszolgaságot.Alapvetően nagyon tetszett,a történet nem túl bonyolult de kellően súlyos,és szépen is van ábrázolva, a kilátástalanság,a boldogtalanság az embertelen gazdák viselkedése.
Itt ránk van bízva kit gondolunk igazán gonosznak, azt a gazdát aki látja mit is ér a főhősünk-mégis eladja-,vagy az alkesz gazda akinek nincs egy józan pillanata,vagy az ő felesége...(nálam a nő).
Néha egy kicsit túl lassú talán ezzel próbálják az idő csordogálását amit ilyen helyzet érezhetünk.
Chiwetel Ejiofor csodásan játszik komoly Oscar esélyes szerintem.
De Fassbender szerepe is erős ez a két karakter viszi igazán előre a filmet.
Látjuk,hogy mire képes a túlélő ösztön bár a film elején épp ez ellen lázad Solomon.
Szépen lassan átalakul az életszeretete egyfajta gépies robotolásba majd látjuk miként fogadja el Solomon azt,hogy ő már Platt...mellesleg jól énekel C E ez is kiderül hála ennek a jelenetnek.
Igazán nem játszik a nézők érzelmeivel a rendező lehetne sokkal megrázóbb is a téma...
a végén megpendít bennünk pár érzelmi húrt de ettől még egy szerethető és jó film.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jó volt ez a Last Vegas na.