Filmek
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen, egyetértek.a 4-et nem láttam , de az első 3 részben mindegyik nagyon el lett találva, nehéz dönteni!yookerA széria szerintem eddig legjobb gonoszával... CollapoRTL Klub: Die Hard 3 ezredszer. Megunhatatlan.Shawn84Csak ezredszer?😛
Én legalább hatszázezredjére nézem. 😛Vrijbloed
Én Olyphantot is bírom, de a 4 messze nem üti meg a korábbi szinteket - nem is lehetne szerintem, ála Indy...
...és origi szinkron - volt egy re is ugyanazzal a gárdával, ahol Kálid Artúr ugyanúgy SLJ, de meg volt fázva, mer elég nazális volt az orgánuma:
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
a 4-et nem láttam , de az első 3 részben mindegyik nagyon el lett találva, nehéz dönteni!A széria szerintem eddig legjobb gonoszával... CollapoRTL Klub: Die Hard 3 ezredszer. Megunhatatlan.Shawn84Csak ezredszer?😛
több mint 13 éve
A széria szerintem eddig legjobb gonoszával...RTL Klub: Die Hard 3 ezredszer. Megunhatatlan.Shawn84Csak ezredszer?😛

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
RTL Klub: Die Hard 3 ezredszer. Megunhatatlan.Shawn84Csak ezredszer?😛
Én legalább hatszázezredjére nézem. 😛
több mint 13 éve
RTL Klub: Die Hard 3 ezredszer. Megunhatatlan.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miskolcon meg ma kezdődött a XXI. Francia Filmnapok, a kínálat elég "híg", szal az Életrevalókon kívül csak pár romantikus vígjáték van, de rendkívül jó kikapcsolódásnak ígérkezik a nyitófilm alapján 😊kristofKüldjük oda Amadeust meg Jugheadet, ők nagyon csípik a franciákat 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Miskolcon meg ma kezdődött a XXI. Francia Filmnapok, a kínálat elég "híg", szal az Életrevalókon kívül csak pár romantikus vígjáték van, de rendkívül jó kikapcsolódásnak ígérkezik a nyitófilm alapján 😊
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
újabb kényes téma, újabb kiváló doku

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
előítéletektől és sztereotípiáktól mentesen kell leülni megnézni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Memento - 10/10 😀
több mint 13 éve
Na kb. odáig láttam.😊A korházi jelent Brolinnal, meg a megharapott kezű fickóval megunhatatlan, bár rém gusztustalan, az tény.Nem tudom. nekem ez a sok véres szarság nem jött be. talán pont a direkt paródia jellege miatt. Bár amiket komolyan gondolnak a műfajban azokért sem vagyok oda igazán. A Halálbiztos jobban bejött. Shawn84Érdekes. Pedig klaszikus stílusparódia, hommage, tisztelgés, vagy nevezzük akárminek.kicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)Szobi224 próbálkozás után jutottam el benne 40 percig. Ennyire tetszett.Shawn84
Remekül használja a grindhouse filmek kliséit, a karakterek tökéletesek (mondjuk szóljon aki látta már Brolint bármiben is rosszul játszani), a maszkok, jelmezek, díszletek ütősek, az egész Planet Terror úgy zseniális ahogy van.
Érdemes ezt elolvasni: hhanuman.blogspot.hu/2009/10/olyan-rossz-hogy-az-mar-jo-grindhouse.htmlSobri Jóska
Sobri Jóska
több mint 13 éve
A korházi jelent Brolinnal, meg a megharapott kezű fickóval megunhatatlan, bár rém gusztustalan, az tény.Nem tudom. nekem ez a sok véres szarság nem jött be. talán pont a direkt paródia jellege miatt. Bár amiket komolyan gondolnak a műfajban azokért sem vagyok oda igazán. A Halálbiztos jobban bejött. Shawn84Érdekes. Pedig klaszikus stílusparódia, hommage, tisztelgés, vagy nevezzük akárminek.kicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)Szobi224 próbálkozás után jutottam el benne 40 percig. Ennyire tetszett.Shawn84
Remekül használja a grindhouse filmek kliséit, a karakterek tökéletesek (mondjuk szóljon aki látta már Brolint bármiben is rosszul játszani), a maszkok, jelmezek, díszletek ütősek, az egész Planet Terror úgy zseniális ahogy van.
Érdemes ezt elolvasni: hhanuman.blogspot.hu/2009/10/olyan-rossz-hogy-az-mar-jo-grindhouse.htmlSobri Jóska
több mint 13 éve
Nem tudom. nekem ez a sok véres szarság nem jött be. talán pont a direkt paródia jellege miatt. Bár amiket komolyan gondolnak a műfajban azokért sem vagyok oda igazán. A Halálbiztos jobban bejött.Érdekes. Pedig klaszikus stílusparódia, hommage, tisztelgés, vagy nevezzük akárminek.kicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)Szobi224 próbálkozás után jutottam el benne 40 percig. Ennyire tetszett.Shawn84
több mint 13 éve
Érdekes. Pedig klaszikus stílusparódia, hommage, tisztelgés, vagy nevezzük akárminek.kicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)Szobi224 próbálkozás után jutottam el benne 40 percig. Ennyire tetszett.Shawn84
Érdemes ezt elolvasni: hhanuman.blogspot.hu/2009/10/olyan-rossz-hogy-az-mar-jo-grindhouse.html
több mint 13 éve
kicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)Szobi224 próbálkozás után jutottam el benne 40 percig. Ennyire tetszett.
több mint 13 éve
nah pont ma néztem a Ted-et és nekem csalódás. Voltak benne jó poénok, beszolások csak kb 10szer kevesebb mint vártam. a mackó haldoklása jelenet meg egyenesen siralmas volt.de úgy néz ki mostanában nem jókat választok, a hammingway és gellhorn is max. egyszernézős volt, a skyfall meg egyenesen óriási csalódás...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Ez a Streetdance 2 olyan jó film, hogy úgy 25 perc után ki is basztam a fenébe, egyenesen irritáló a főszereplő, a táncjelenetek meg még csak lefoglalni sem tudnak.Az új Emlékmás viszont nem rossz film, elszórakoztam rajta, jó kis popcorn mozi.
Tedet is megnéztem, igazi beteg McFarlane film. 😀 Jókat lehet röhögni a sok baromságon.
több mint 13 éve
Ami az ezredik vígjátékban, horror-, akció-, vagy szerelmesfilmben - gondolom.Nem tudom megérteni, hogy mi lehet a jó a századik zombis filmben. Nekem nagyon nem jönnek be. GRAFIés a Warm Bodies trailer? hatalmas film lesz! 😀Zseniális bazzeg 😀😀pc_x
filmbuzi.hu/archives/2012/11/08/warm-bodies-elozetesek/shawnka
több mint 13 éve
ja, hát én is véletlenül botlottam bele, és nem voltam gépnél. amúgy cenzúrázva volt valamennyire a Halálbiztos, pl a balesetnél nem mutatták, ahogy szétszakadnak. nyilván mert így csak 16-os karika kellettkicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)Szobi22Későn szóltál... 😕 😛 Régen láttam már őket... Vrijbloed
több mint 13 éve
Nem tudom megérteni, hogy mi lehet a jó a századik zombis filmben. Nekem nagyon nem jönnek be.és a Warm Bodies trailer? hatalmas film lesz! 😀Zseniális bazzeg 😀😀pc_x
több mint 13 éve
kicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)Szobi22Későn szóltál... 😕 😛 Régen láttam már őket...
több mint 13 éve
kicsit későn szólok, tudom, de filmmánián most megy a Grindhouse: Terror bolygó (előtte leadták a Halálbiztost is)
több mint 13 éve
és a Warm Bodies trailer? hatalmas film lesz! 😀Zseniális bazzeg 😀😀

több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=UoqlBHSePw0JC6Jó kis remake-nek néz ki (várható volt az orosz - kínai váltás 😀)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó