Filmek

39 feliratkozó

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Uj Fast & Furious nagyon utos, talan a legjobb a sorozatbol.JayB
+1,ezt már én is írtam 😊
tényleg az eddigi legjobb

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Találtam egy orosz szemszögű 2. vh-s filmet, hátha érdekel még mást is: http://www.youtube.com/watch?v=olMs7e9L-e8
Nem az az izgalmas film, de a háború se erről szólt... Szerintem jó lett. Így oroszul meg főleg teljesen magával ragadott.süti
A Bresti erődöt láttad?
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Cowboys & Aliens tényleg annyira nézhetetlen moslék lett?
Hová jut a világ ha már Harrison Ford se menti meg a sci-fit...

Találtam egy orosz szemszögű 2. vh-s filmet, hátha érdekel még mást is: http://www.youtube.com/watch?v=olMs7e9L-e8
Nem az az izgalmas film, de a háború se erről szólt... Szerintem jó lett. Így oroszul meg főleg teljesen magával ragadott.
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Most vettem észre, hogy van ilyen. Volt már szó erről a filmről?
http://www.youtube.com/watch?v=37Z7sXbrncsvadibandi
az mindenesetre kiderül h a döntő meccsen lesz egy futott TD-je a csókának... 😀
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Most vettem észre, hogy van ilyen. Volt már szó erről a filmről?
http://www.youtube.com/watch?v=37Z7sXbrncs

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem az első jobban tetszik (bár lehet, hogy csak, mert régen láttam és sok szép emlék fűz hozzá) de tényleg jó lett az 5. is 😊
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
nekemis ez az 5. tetszik a legjobban, végig pörög a film...csak először amikor néztem majdnem lemaradtam a felirat utáni részről 😛EaRl
Na igen, lesz fast six is 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😊
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
elemző esszét nem akarok írni erről a filmrőlse, mert nem szeretem a szájbarágást (pl. hogy x meg y jelenetnél erre meg arra kell figyelni, és ezt meg azt akarták ezzel kifejezni), meg ugye a személyes élmények is jelentősen befolyásolhatják egy-egy műhöz, alkotáshoz való viszonyunkat

csak két dolgot emelnék ki elsőre, aztán felőlem még beszélhetünk másról is (az xy film kurva jó! hsz-eknek se látom sok értelmét, de tudom, én vagyok a kultúrsznob); a hajszínek jelentésére már az első percekben fény derül, ha jobban odafigyeltek, mikor Clementine a vonaton erről beszél Joel kérdésére válaszolva, míg az, hogy pontosan hányszor próbálnak emlékeket törölni, szerintem teljesen irreleváns

"Mily boldog az, ki feddhetetlen.
A világ is feledi, ki elfeledte már.
Ez a makulátlan elme örök ragyogása!
Az ima meghallgatásra lel, s a kívánság lemondásra."
JJ
Bőven elég lett volna, ha csak ennyit válaszolsz. Ebben az esetben valószínűleg JC6-ot is elkerülhetted volna.
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
mily boldog is voltam, míg elfeledtem, hogy te is látogatod még e hanyatló fórumot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Semmi baj azzal, ha valaki magát futtatja és nem pm-ben válaszol 😊
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 838 — no es importante
bár néhány hete pm-ben jött, remélem nem lesz belőle sértődés, ha bemásolom ide

szia!
Azért írok, mert még régebben láttam az Egy makulátlan elme örök ragyogását, de sok dolog nem volt világos ( vagy úgy gondolom, hogy világos, de lehet hogy mégse) és úgy láttam a fórumon hogy te eléggé képben vagy a filmmel kapcsolatban. Sok helyen utánaolvastam a filmnek de sok dologra nem kaptam választ pl. írtad hogy a hajszíneknek jelentésük van, de én ezt nem vettem észre, leírnád hogy mire gondolsz? A másik kérdés ami mindig is foglalkoztatott a filmmel kapcsolatban, hogy szerinted hányszor törlik ki egymás emlékezetét? Mert én amíg néztem a filmet azt hittem csak egyszeri a történet, de az utolsó 10 másodperc ( amikor ugyanazt a jelenetet vetítik le háromszor ) megváltoztatta a véleményemet. Viszont ezen az egy jeleneten kívül sehol se találtam arra utalást hogy többszörösen törölnék ki egymást. Amúgy szerintem is top10-es ( ha filmeknél van olyan hogy top10)kisvanek4
elemző esszét nem akarok írni erről a filmről se, mert nem szeretem a szájbarágást (pl. hogy x meg y jelenetnél erre meg arra kell figyelni, és ezt meg azt akarták ezzel kifejezni), meg ugye a személyes élmények is jelentősen befolyásolhatják egy-egy műhöz, alkotáshoz való viszonyunkat

csak két dolgot emelnék ki elsőre, aztán felőlem még beszélhetünk másról is (az xy film kurva jó! hsz-eknek se látom sok értelmét, de tudom, én vagyok a kultúrsznob); a hajszínek jelentésére már az első percekben fény derül, ha jobban odafigyeltek, mikor Clementine a vonaton erről beszél Joel kérdésére válaszolva, míg az, hogy pontosan hányszor próbálnak emlékeket törölni, szerintem teljesen irreleváns

"Mily boldog az, ki feddhetetlen.
A világ is feledi, ki elfeledte már.
Ez a makulátlan elme örök ragyogása!
Az ima meghallgatásra lel, s a kívánság lemondásra."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
nekemis ez az 5. tetszik a legjobban, végig pörög a film...csak először amikor néztem majdnem lemaradtam a felirat utáni részről 😛
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Uj Fast & Furious nagyon utos, talan a legjobb a sorozatbol.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Förtelmes Főnökök. Ezerszer jobb, mint a másnaposok 😀JC6
Egyetertek!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Förtelmes Főnökök. Ezerszer jobb, mint a másnaposok 😀
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
TV2 0:30 Ryan közlegény megmentése...nálam ez az a film amit nemtudok megunni..meg is nézem 50edjére is! 😊

A másik ilyen a Band of Brothers..ti hogy álltok vele? 😊Hall Of Green
Modern háborúsból alap mindkettő!
Régebbiekből is sok jó van ám!
pl.: A Sas leszállt ! (Ha már M. Caineről volt szó nemrég...)
+ egy kémfilm A Tű a szénakazalban ( másik kedvenc D. Sutherland itt főszerepben )
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
TV2 0:30 Ryan közlegény megmentése...nálam ez az a film amit nemtudok megunni..meg is nézem 50edjére is! 😊

3 havonta előveszem őket 😊JC6
Valahogy én is így vagyok vele. Régen talán a Minimax után késő este adtak régi háborús filmeket. A csatorna nevére nem emlékszem már, de azok a filmek is nagyon jók! 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

3 havonta előveszem őket 😊
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X

A másik ilyen a Band of Brothers..ti hogy álltok vele? 😊

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
ma 20:40 m1-en AmadeusStez
Alapfilm. Nálam. 😊Vrijbloed
Remélem mindenkinél!

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Mekkora film a Nyomás utána! 😂
Ezeket a Bud Spencer-Terence Hill filmeket nem tudom megunni!
Viszont külön-külön nem bírom őket!catattack
Dettó 😀JC6
Nem feltétlenül értek egyet, én nagy Terence Hill-Bud Spencer rajongó vagyok, de a Terence Hill filmek jók, nem az összes, de van néhány jó közöttük.
De hát nyilván együtt a legjobbak. 😊
A Szuperzsaru például az egyik kedvenc filmem, de én szeretem a Nevem: Senkit is, így elsőre. De van több film is, ami szerintem jó tőle. A Bud Spencer filmek már inkább rosszak viszont.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mekkora film a Nyomás utána! 😂
Ezeket a Bud Spencer-Terence Hill filmeket nem tudom megunni!
Viszont külön-külön nem bírom őket!catattack
Dettó 😀
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
ma 20:40 m1-en AmadeusStez
Alapfilm. Nálam. 😊
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
ma 20:40 m1-en Amadeus