Filmek
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Megnéztem Sidney Lumet utolsó filmjét, 2007-ből a Mielött az ördög rádtalál-t Philip Seymour Hoffman-nal, Ethan Hawke-al, Marisa Tomei-el, hát ahogy mondani szokták, halottakról jót vagy semmit, így most a semmit kell választanom, hátha másnak bejön.
több mint 14 éve
Hoffman tényleg jól hozta Gustot, de csak oscar jelölésre futotta Javier Bardem mellettnem egy mostani film csak volt a TVben és megint láttam ezért megkérdem, hogy van-e még olyan akinek hozzám hasonlóan nagyon tetszett a Charlie Wilson háborúja?Ork\o. Legutóbbi besorolásom szerint asszem 8. a top 10emen. :]
A CIA ügynök karaktere és alakítása hatalmas.gyeek
szerintem nagyon jól van megírva és jó szórakozást nyújt amikor látom
több mint 14 éve
catattack
3 520
6:15-nél necces volt!
több mint 14 éve
1906-ban?Ne b....
Ez nagyon érdekes kis videó. Köszi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
😀 Nekem is volt egy hasonló gondolatom ennek kapcsán. 😀másodszorra már öltönyben, keménykalappal a fejemen, egy asztalra szereltetett kapaszkodót fogva fogom megtekinteni, annyira hihetetlenül jó 😊JJhttp://www.youtube.com/watch_popup?v=NINOxRxze9kCsodás lelet, órákig bírnám nézni.Dzsokijuing
A legrégebbi 35 mm-es film.
1906-ban készült San Fransisco-ban egy villamos elejére szerelt kamerával, érdekes a közlekedési eszközök változatossága, összevisszasága.
A film 4 nappal a nagy földrengés előtt készült, sokáig azt hitték el is veszett, de mint kiderült New Yorkba lett küldve, így megmenekült.Vrijbloed
Fater sokszor küld ilyen érdekes dolgokat. 😀
több mint 14 éve
másodszorra már öltönyben, keménykalappal a fejemen, egy asztalra szereltetett kapaszkodót fogva fogom megtekinteni, annyira hihetetlenül jó 😊http://www.youtube.com/watch_popup?v=NINOxRxze9kCsodás lelet, órákig bírnám nézni.Dzsokijuing
1906-ban készült San Fransisco-ban egy villamos elejére szerelt kamerával, érdekes a közlekedési eszközök változatossága, összevisszasága.
A film 4 nappal a nagy földrengés előtt készült, sokáig azt hitték el is veszett, de mint kiderült New Yorkba lett küldve, így megmenekült.Vrijbloed

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch_popup?v=NINOxRxze9kCsodás lelet, órákig bírnám nézni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch_popup?v=NINOxRxze9kA legrégebbi 35 mm-es film.
A film 4 nappal a nagy földrengés előtt készült, sokáig azt hitték el is veszett, de mint kiderült New Yorkba lett küldve, így megmenekült.
több mint 14 éve
Bilincs és mosolyban a tojásevős jelenet mindörökre felejthetetlen, pedig nem ma láttam.Egyébként is nagy Paul Newman fan vagyok, egyik legjobb filmje a sok jóból (A hallgatag ember, Hud, A nagy balhé, A svindler), és valóban, az általad írt korszak szerintem is Hollywood fénykora, kvázi a Keresztapa és a Taxisofőr zárta le.
több mint 14 éve
Még szerencse, hogy nem kötsz bele a listámba. 😊 Ahogy visszanéztem, megállapítottam nekem személyes benyomásokon és élményeken alapszik a top10em, mindegyikben van valami motívum ami valahogy kötődik hozzám.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
nyolcadik? hááát, na jó, ízlésbe nem kötök bele, csak enyhe túlzásnak érzemnem egy mostani film csak volt a TVben és megint láttam ezért megkérdem, hogy van-e még olyan akinek hozzám hasonlóan nagyon tetszett a Charlie Wilson háborúja?Ork\o. Legutóbbi besorolásom szerint asszem 8. a top 10emen. :]
A CIA ügynök karaktere és alakítása hatalmas.gyeek
én rájöttem, hogy a nekem való korszak a "Hollywood reneszánsz", a 60-as évek végének, 70-es évek elejének revizionista mozijai, mikor az amerikai kulturális és egyéb változások az európai filmes eszközökkel keveredtek, pont megfelelő elegyet alkotva... Midnight Cowboy, Butch Cassidy és a Sundance Kid, A magánbeszélgetés, Bilincs és mosoly, stb.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
nem egy mostani film csak volt a TVben és megint láttam ezért megkérdem, hogy van-e még olyan akinek hozzám hasonlóan nagyon tetszett a Charlie Wilson háborúja?Ork\o. Legutóbbi besorolásom szerint asszem 8. a top 10emen. :]
A CIA ügynök karaktere és alakítása hatalmas.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
nem egy mostani film csak volt a TVben és megint láttam ezért megkérdem, hogy van-e még olyan akinek hozzám hasonlóan nagyon tetszett a Charlie Wilson háborúja?
több mint 14 éve
Limitless, határtalanul szar. Csínján bánok a Salt ügynök dobálgatásával, de nincs tőle messze...

több mint 14 éve
Keresztapa 2 TV2-n most :cool:
több mint 14 éve
Indiana Jones hetet tartottam, az első három rész nagy kedvencem, a 4-hez csak most jutottam el. Sokan lehúzták de szerintem méltó folytatás. Nem érezni a 20 év kihagyást, végig megvolt a feeling. Erről legfőképp Ford tehet, egyáltalán nem érezni a korát, ugyanaz a pimasz, rafinált, lendületes Indi mint 20 éve.
több mint 14 éve
új kedvenc:Miez bazmeg 😀😀😀DD Ehhez képest a Teeth [2007] lófasz... 😀
http://www.youtube.com/watch?v=0RzdrhQUKT4#t=120
vasztakurva!! :ogabtsi
több mint 14 éve
új kedvenc:http://www.youtube.com/watch?v=0RzdrhQUKT4#t=120
vasztakurva!! :o
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ramona & Beezusigazából Selena miatt kezdtem el nézni ( 😀) de bazmeg ez a film atomjaimra szedett, must see
több mint 14 éve
Én még nem láttam, de lelőtték a Castle egyik epizódjában... Tervezem a 12 angry man megnézését így is.
több mint 14 éve
Beugrik egyből, hogy ki a 12. aki hiányzik a képről? Melyik karakter?Sobri Jóskaazzal le is lőném a film egyik poénját 😊
most olvasom csak, hogy a Hálózatot is Lumet rendezte, akkor ezt is muszáj
http://www.youtube.com/watch?v=q_qgVn-Op7Q

---
több mint 14 éve
Beugrik egyből, hogy ki a 12. aki hiányzik a képről? Melyik karakter?
több mint 14 éve
nyugodj békében Sidney Lumet!

---
több mint 14 éve
Az ember ha látta az Annie Hall-t, a Szerelem és halál-t, a Játszd újra Sam-et, a Rádió aranykorát, a Fogd a pénzt és fuss-t vagy éppen a Zelig-et, nem tud nem Woody fan lenni. 😊Sobri JóskaÍgy van. 😊 Ezek olyan klasszikusok, melyeket akárhányszor meglehet nézni, és mindig végigröhögöd magad rajta. 😊 Aki ezek tán sem lesz az, azzal valami baj van. 😊 😛
"Almalé darvánnal, óriási ötlet." 😂 😂
több mint 14 éve
Az ember ha látta az Annie Hall-t, a Szerelem és halál-t, a Játszd újra Sam-et, a Rádió aranykorát, a Fogd a pénzt és fuss-t vagy éppen a Zelig-et, nem tud nem Woody fan lenni. 😊