Filmek
39 feliratkozó
több mint 15 éve
Egy defektus még elfogadható 😀a Gyűrűk urát én se szeretem 😛konquerorVagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.ChevyOlyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀barney
több mint 15 éve
Szupercsapata többi szereplő nem is zavar, de Mr. T elképesztően hiányzik belőle.
csak most néztem meg de zseniális, Murdock karaktere kiemelkedőkristof
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 15 éve
a Gyűrűk urát én se szeretem 😛Olyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀barneyÍzlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri JóskaVagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.Chevy
több mint 15 éve
Nekem akkor kellet egy 5 perces pauset nyomnom a röhögés miatt mikor felugrik a helikopter rotorjára és elkezdi énekelni a you spin me right roundot 😂Szupercsapat" - Csókolom. Merre van Berlin? " 😀 😀 😀
Zseniális. Főleg ez a jelent, mert hasonlít Arany, Toldijára 😀JC6
http://www.youtube.com/watch?v=FhceD_SjTzg&feature=related Ehun-e 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szupercsapat" - Csókolom. Merre van Berlin? " 😀 😀 😀
Zseniális. Főleg ez a jelent, mert hasonlít Arany, Toldijára 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szupercsapatcsak most néztem meg de zseniális, Murdock karaktere kiemelkedő
több mint 15 éve
Olyan ember véleménye ne érdekeljen, aki se A Gyűrűk urát, se a Star Warst nem szereti 😀Vagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.ChevyPontosan miért is? Mert szerintem elképesztően beteg, egyik kedvenc filmem.ChevyÍzlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri Jóska
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tudom, de akkor is idegesített, h a bűnösök fele nem nyerik el méltó büntetésüket...Látta már valaki az Eden Lake-et?Jó film, de semmi extra.Duff
Brutális...JC6
több mint 15 éve
Rajna már összefoglalta, és kb minden szóval egyetértek.Egyszerűen nem értem. Mi volt benne a vicces? A röhejes verekedések? Vagy esetleg a jó beszólások (én egyet se hallottam) ? Vagy mi?DuffÍzlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri JóskaVagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.Chevy
De legyen 2 beszólás:
- He punched the highlights out of her hair!
- I gotta pee on her!
több mint 15 éve
Szerintem minden beszólás vicces. Valamint az egész egyedi kivitelezés (feliratok hangoknál, nagyon nagy pörgés, a tér megteremtése, stb.) remek. Meg van egy hangulata, ami után rohadtul kedvem lenne lecsapni bárkit bármi miatt. Meg a rengeteg kocka belső poén. Továbbá az egész sokkal reálisabban mutatja be a mai fiatalok kapcsolatait és személyiségét, mint az átlag romantikus film/tinivígjáték. De leginkább a vicces karakterek és a beszólásaik, zseniális majdnem mind, van három jelenet, amikor másodpercenként van jó poén. Persze nem muszáj szeretni.
több mint 15 éve
Egyszerűen nem értem. Mi volt benne a vicces? A röhejes verekedések? Vagy esetleg a jó beszólások (én egyet se hallottam) ? Vagy mi?Vagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.ChevyPontosan miért is? Mert szerintem elképesztően beteg, egyik kedvenc filmem.ChevyÍzlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri Jóska
több mint 15 éve
Vagy csak érdekel másnak a véleménye, hogy miért tartja szarnak? 😊 Ez szerintem nem vitatkozás.Ízlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊Sobri Jóskaez a scott pilgrim valami elképesztően szar. nézhetetlen.DuffPontosan miért is? Mert szerintem elképesztően beteg, egyik kedvenc filmem.Chevy
több mint 15 éve
Ízlésről nem lehet vitatkozni, de próbáljátok meg, bátran. 😊ez a scott pilgrim valami elképesztően szar. nézhetetlen.DuffPontosan miért is? Mert szerintem elképesztően beteg, egyik kedvenc filmem.Chevy
több mint 15 éve
ez a scott pilgrim valami elképesztően szar. nézhetetlen.DuffPontosan miért is? Mert szerintem elképesztően beteg, egyik kedvenc filmem.
több mint 15 éve
ez a scott pilgrim valami elképesztően szar. nézhetetlen.
több mint 15 éve
1 lehetséges újabb arca: http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/01/27/javier_bardem_lehet_stephen_king_pisztolyhose/Vagy a Goya kísértetei-t. Vagy a Nem vének való vidéket. Vagy a... Az ő generációjának egyik legjobb szinésze(és hétvége óta már boldog édesapa is).iktriadJJ:láttad a "Mielőtt leszáll az éj"-ben vagy a "Vicky Cristina Barcelona"-ban?JJ Tiller
ezer? Számomra mindig csak egy arca van, a hajléktalan alkoholista ábrázata😛kishaszi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Vagy a Goya kísértetei-t. Vagy a Nem vének való vidéket. Vagy a... Az ő generációjának egyik legjobb szinésze(és hétvége óta már boldog édesapa is).JJ:láttad a "Mielőtt leszáll az éj"-ben vagy a "Vicky Cristina Barcelona"-ban?JJ Tiller
ezer? Számomra mindig csak egy arca van, a hajléktalan alkoholista ábrázata😛kishaszi
több mint 15 éve
Látta már valaki az Eden Lake-et?Jó film, de semmi extra.
Brutális...JC6
több mint 15 éve
Látta már valaki az Eden Lake-et?Kellően zsigerbe vágó az biztos. 😊
Brutális...JC6
több mint 15 éve
JJ:láttad a "Mielőtt leszáll az éj"-ben vagy a "Vicky Cristina Barcelona"-ban?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
JJ:ezer? Számomra mindig csak egy arca van, a hajléktalan alkoholista ábrázata😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Látta már valaki az Eden Lake-et?Brutális...
több mint 15 éve
LEGJOBB IDEGEN NYELVŰ FILMhihetetlen mekkora színész Bardem, ezer arca van
Biutiful (Mexikó)
iktriad

http://www.youtube.com/watch?v=fdWz1IFEv4k

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én is meg akarom lesni, majd segíts már felirat ügyben 😛Ez lesz az :copyright notice-al már van fenn jó minőség is. feliratot nem tudom, de biztos van az is. a napokban én is megnézem.toxique
http://www.youtube.com/watch?v=Hwv7kT9P0mgKeano
szerk.: tesó 😀
több mint 15 éve
Ez lesz az :copyright notice-al már van fenn jó minőség is. feliratot nem tudom, de biztos van az is. a napokban én is megnézem.
http://www.youtube.com/watch?v=Hwv7kT9P0mgKeano