Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Azért került ide, mert itt kezdődött a sztori, melynek címe Gabtsi-saga.

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/

Azert egy ebédet ledumaltumk.gabtsi
Na de akkor legalább nem találkozik azzal a kettővel akivel most kavarsz. 😉kittli
nem is értem hogy ez miért ide került, ez jó nem? 😛

ha kirúgták volna az persze más.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 855 — Steelers fan
Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/

Azert egy ebédet ledumaltumk.gabtsi
Na de akkor legalább nem találkozik azzal a kettővel akivel most kavarsz. 😉

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

Azert egy ebédet ledumaltumk.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 341
nem indul el a video nekem :/
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci
Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleck
te szemét fasiszta. leöntenélek vörös festékkel.Joci
Azért ne essünk a ló túlfelére se. 😀
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277
Ehhez nem szükséges komment... :/Schleck
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci
Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleck
te szemét fasiszta. leöntenélek vörös festékkel.

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ehhez nem szükséges komment... :/

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀

mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
dobj ki egyet vagy kettőt... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsi
Nálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.szaba
Csak vigyaz ne a Verraszto gyerekere palyazz mert leut teged is.Toca
Dave országos spanom, ne viccelj. 😉
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 960 — no es importante
most írta egyik ismerősöm, hogy még a homokon is zajlik a vita, a Coke a héten szállítja el a partról, majd a Soundon a Burn pultnál találkozhattok vele 😀 ha ez az új hely júliusban megnyit, arra nem is tudom milyen hülye fogadást kössek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 342 — Vikings fan
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsi
Nálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.szaba
Csak vigyaz ne a Verraszto gyerekere palyazz mert leut teged is.
több mint 13 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Rühellem az Assembly programozást...most megyek 3-szor javítani a 2. gyak ZH-t, csak sikerüljön már... :mad:Beki
Pedig nekem nagyon bejött az Assembly 😊 Ha van valami kérdés esetleg tudok segíteni, bár nem tudom milyen részletesen tanuljátok (lehet részletesebben, mint mi, nekünk csak Mérés2n volt kb. )
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 960 — no es importante
hát valahogy így zajlott a rendszerváltás is 😂

http://www.zenet.hu/utazas/beach-club-a-coke-club-helyett.html

még a betűstílus se nagyon változik, ez nagyon kemény

A Fonyódi Bíróság egy hónappal ezelőtti ítélete szerint este 9 órakor abba kellett volna hagyni a szórakozóhelyen a zenélést. (...) Mivel a bírósági ítélet nem a területre, hanem a Coke Club-ra vonatkozott, így júniustól éjfélig szolgáltathatnak zenét a Nagystrandon.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.
több mint 13 éve
catattack 3 520

mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
Nyomatni kell 1000-rel! Akció közben eszedbe se fog jutni a sok ideg! :cool:
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Símán lehet lőni házinyúlra.
A feleségem a kolleganőm volt amikor összejöttünk.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
Csak az nem lő házinyúlra, akinek nincs megfelelő muníciója 😛 Mondjuk én a kolléganőimet ugyan nagyon szeretem, de mint az anyukámat, mert egyik sincs 50 év, és 90 kiló alatt. Szóval én inkább tartalékolok 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
nem lövünk hanem becserkésszük

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
nálam az a szabály h nem lövünk, csak ha támad.

így az 5 és fél év alatt azért 6-7x sikerült megszegni 😀
de fura átok, mert egyik sem dolgozik már nálunk, bár most a legutóbbi csapatépítőn meredek storyba nyúltam, azóta óvatosabb vagyok. főleg h párhuzamosan van két kollegina, erre nem tudom kell e egy harmadik.

bandi 😀

több mint 13 éve

Én a potenciámmal sem tudnám! 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 152 — Axel Foley
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.

több mint 13 éve

mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/

több mint 13 éve
Ha már munkába állhat, akkor öreg már hozzád!
Gabtsi, kezdek komolyan aggódni! 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyik reggel hadd menjek mar be hozzatok 😀