Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért került ide, mert itt kezdődött a sztori, melynek címe Gabtsi-saga.

több mint 13 éve
nem is értem hogy ez miért ide került, ez jó nem? 😛Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/Na de akkor legalább nem találkozik azzal a kettővel akivel most kavarsz. 😉kittli
Azert egy ebédet ledumaltumk.gabtsi
ha kirúgták volna az persze más.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/Na de akkor legalább nem találkozik azzal a kettővel akivel most kavarsz. 😉
Azert egy ebédet ledumaltumk.gabtsi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Természetesen nem bírtam ki, csak megkornyekeztem a recepciós lányt, erre kiderül h ma van az utolso napja itt, felkerül a hatodikra... :/Azert egy ebédet ledumaltumk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Azért ne essünk a ló túlfelére se. 😀te szemét fasiszta. leöntenélek vörös festékkel.Jocinem indul el a video nekem :/Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleck
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci
több mint 13 éve
te szemét fasiszta. leöntenélek vörös festékkel.Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.Schleckhttp://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277nem indul el a video nekem :/
Ehhez nem szükséges komment... :/Schleck
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?Joci
több mint 13 éve
Jah, azt akartam. De mindegy, úgyis látta mindenki gondolom.http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277nem indul el a video nekem :/
több mint 13 éve
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277nem indul el a video nekem :/
azt linkelted mikor 5 grönlandi betámadott hátulról egy srácot az aluljáróban?
több mint 13 éve
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/1697277Ehhez nem szükséges komment... :/
több mint 13 éve
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀dobj ki egyet vagy kettőt... 😀
mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
több mint 13 éve
Dave országos spanom, ne viccelj. 😉Csak vigyaz ne a Verraszto gyerekere palyazz mert leut teged is.Tocamekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiNálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.szaba
több mint 13 éve
most írta egyik ismerősöm, hogy még a homokon is zajlik a vita, a Coke a héten szállítja el a partról, majd a Soundon a Burn pultnál találkozhattok vele 😀 ha ez az új hely júliusban megnyit, arra nem is tudom milyen hülye fogadást kössek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Csak vigyaz ne a Verraszto gyerekere palyazz mert leut teged is.mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiNálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.szaba
több mint 13 éve
Rühellem az Assembly programozást...most megyek 3-szor javítani a 2. gyak ZH-t, csak sikerüljön már... :mad:BekiPedig nekem nagyon bejött az Assembly 😊 Ha van valami kérdés esetleg tudok segíteni, bár nem tudom milyen részletesen tanuljátok (lehet részletesebben, mint mi, nekünk csak Mérés2n volt kb. )
több mint 13 éve
hát valahogy így zajlott a rendszerváltás is 😂 
http://www.zenet.hu/utazas/beach-club-a-coke-club-helyett.html
még a betűstílus se nagyon változik, ez nagyon kemény
A Fonyódi Bíróság egy hónappal ezelőtti ítélete szerint este 9 órakor abba kellett volna hagyni a szórakozóhelyen a zenélést. (...) Mivel a bírósági ítélet nem a területre, hanem a Coke Club-ra vonatkozott, így júniustól éjfélig szolgáltathatnak zenét a Nagystrandon.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiNálunk az usziban is most jött egy új garnitúra, ott is van egy igencsak jóféle.
több mint 13 éve
catattack
3 520
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀Nyomatni kell 1000-rel! Akció közben eszedbe se fog jutni a sok ideg! :cool:
mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/gabtsi
több mint 13 éve
Csak az nem lő házinyúlra, akinek nincs megfelelő muníciója 😛 Mondjuk én a kolléganőimet ugyan nagyon szeretem, de mint az anyukámat, mert egyik sincs 50 év, és 90 kiló alatt. Szóval én inkább tartalékolok 😀mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiSímán lehet lőni házinyúlra.
A feleségem a kolleganőm volt amikor összejöttünk.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsinem lövünk hanem becserkésszük
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nálam az a szabály h nem lövünk, csak ha támad.mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiSímán lehet lőni házinyúlra.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.Bazzani
így az 5 és fél év alatt azért 6-7x sikerült megszegni 😀
de fura átok, mert egyik sem dolgozik már nálunk, bár most a legutóbbi csapatépítőn meredek storyba nyúltam, azóta óvatosabb vagyok. főleg h párhuzamosan van két kollegina, erre nem tudom kell e egy harmadik.
bandi 😀
több mint 13 éve
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀Én a potenciámmal sem tudnám! 😊

több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiSímán lehet lőni házinyúlra.
Előtte is volt pár nőügyem a cégnél.
több mint 13 éve
ha jól sejtem suli mellett van itt, úgyh határeset 😀mindenesetre én aggódom, mert már jó 5-6 éve nem volt három csajom egyszerre, de most ez a negyedik kell a legjobban, de nem igen tudom ezt már összeegyeztetni a naptárral, főleg nem az idegrendszeremmel. :/
több mint 13 éve
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiHa már munkába állhat, akkor öreg már hozzád!
Gabtsi, kezdek komolyan aggódni! 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mekkora kár h házi nyúlra nem lövünk, akkora OMG recepciós lányt kaptunk pár hete, h minden reggel megriadok :/gabtsiegyik reggel hadd menjek mar be hozzatok 😀