Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez mekkora buli. Volt nevelőapám ilyen panelszerű helyen lakik. Fizeti rendesen a számlákat, viszont többen a lépcsőházban nem. Az egész lépcsőház 1 kazánon vagy min van, ami a vizet felfűti így gyártva a melegvizet ugye. Azok miatt, akik nem fizették a számlákat, az egész lépcsőház beszopta, senkinél nem lesz melegvíz jövő hónaptól, mert nem tudják külön lekapcsolni csak kollektíven, amit meg kell tenniük, mert nem tudják behajtani.De rendesek voltak a szolgáltatónál, mert aki szeretné, annak nyújtanak egy kölcsönt, amiből kifizethetik maguknak, hogy kívülről az ablakon keresztül megoldja magának a melegvizet :cool:
Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan, hogy rendesen fizeted a számlákat, és mégis simán kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy kikapcsolják a vizedet.
több mint 13 éve
A bölcsesség fog teljesen felesleges, megszabadulni tőle kellemetlen...minek ez nekünk drága evolúció? Szájsebészet bölcsesség fog off...a fájdalom még mindig tart, tovább, mint a taft 😕
több mint 13 éve
Ha nem duplázol számít a 11. évvége, ha jól tudom.miért most hogy van, hanyadiktól számít? Nem utolsó félév?Amadeus91messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.shawnka
plusz öröm, hogy mindezt csak magamnak köszönhetem :/kristof

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
miért most hogy van, hanyadiktól számít? Nem utolsó félév?messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.shawnka
több mint 13 éve
messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezne foglalkozz vele, nyomj meg két tantárgyat, érettségizz belőlük kurvajól emelt szinten és akkor senkit nem érdekel a bizonyítványod.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
messze a legszarabb évvégi ever, ráadásul abban az évben ami már számít a felvételihezplusz öröm, hogy mindezt csak magamnak köszönhetem :/
több mint 13 éve
Ja hát azt tudtam én is, a kiírós az tuti nem jó, az elsőre is írtam dolgokat, max 10 pont. Sajnos jóindulatra nem lehet alapozni 😀Hát nekem is kb. annyi, az ötödik feladatot nagyjából tudtam.SchleckLZSchleckHogy sikerült a mai kedves kollega?
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀tenorx
több mint 13 éve
Hát nekem is kb. annyi, az ötödik feladatot nagyjából tudtam.LZSchleckHogy sikerült a mai kedves kollega?
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀tenorx
több mint 13 éve
Ne fárasszátok már a HK-t csak mert nem tanultok eleget 😀Nah majd jövőre 1.vizsgán behúzom azt fogom lobogtatni hogy milyen egyszerű
több mint 13 éve
LZSchleckHogy sikerült a mai kedves kollega?
Nekem talán 5 pont, de már listán megy a levél a HKnak 😀
több mint 13 éve
Love hótrandomosztályzás amikor el se olvassa csak rábassza a jegyet a vizsgára...
több mint 13 éve
pedig letölthették volna ingyen is :cool:Ezzel egy a bajom, hogy a Skype egy kurva jó program volt, aztán felvásárolta a Microsoft azóta szar. De mivel már midnenki használta ezért kell valami nagyobb durranás hogy váltsanak. De persze tök jó hogy van. De azért a Microsoft amit művel vele vicc...TocaMicrosoft termék , mit vársz ?Tocamondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder
több mint 13 éve
Ezzel egy a bajom, hogy a Skype egy kurva jó program volt, aztán felvásárolta a Microsoft azóta szar. De mivel már midnenki használta ezért kell valami nagyobb durranás hogy váltsanak. De persze tök jó hogy van. De azért a Microsoft amit művel vele vicc...mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊Black_Adder
több mint 13 éve
mert a skype-on van fenn mindenki 😊 a linkedin is jobb, mint a facebook, de hiába erőltetném a bowl.hu szurkolói oldalt az előbbin, ha ott max 100 ember jönne össze, utóbbin meg már 4000+-nál járunkha jobb/kevésbé rossz (nem ismerem, nem tudom), akkor miért nem azt használjátok?Black_Addermondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.oovoojjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha jobb/kevésbé rossz (nem ismerem, nem tudom), akkor miért nem azt használjátok?oovoojjncaaMicrosoft termék , mit vársz ?Tocamondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
oovoomondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez igaz! Mert ts is fizetős. 😊mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca
több mint 13 éve
mondj jobb alternatívat mielőtt így leszólod a Microsoftot.ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?Toca
//böngészőből van, szóval az IE szar, de amíg a skypenak nincs jobb alternatívája örüljetek, h legalább a Skype van 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
ez a skype egy kalap szar.HöriMicrosoft termék , mit vársz ?
több mint 13 éve
Vagy a vízműves szakmunkás hülye, vagy én, vagy mindketten.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Kihúzol egy drótot nyakmagasságban.krosszmotorral lehet városban menni? ha nem, feljelenthetem az ilyet vagy mit tudok az ellen tenni, ha valaki a fülsüketítő zajjal robog el napi hússzor a házam előtt?jjncaaAz enduro lesz és semmit nem tudsz tenni. Ha fülsüketítő visítós, akkor kétütemű kis köbcentis és valószínű, hogy rendszám nélküli.catattack