Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
superbowlt mennyien nézték? vagy egy 10 órási alapszakasz pats meccsen mekkora a nézőszám?kristofaz alapszakaszmeccseknek kb. 10e körül mozog a nézőszáma, és önmagában a Super Bowl se nagy durranás, a kumulatív adatok (tehát ismétlésekkel együtt) javítják fel 70e körülire a statokat, de az élő adást nem nézték többen egy "átlagos" mérkőzésnél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De azon kívül, hogy elmondod az embereknek, hogy az amerikai foci egy tök jó sport kényszeríteni úgy se tudod őket, hogy szokjanak át a jól megszokott fociról, aminek ráadásul vannak hagyományai is itthon. Majd szerintem 10-20 év múlva teljesen más lesz a helyzet.tenorxbetettem egy linket, komment nélkül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
superbowlt mennyien nézték? vagy egy 10 órási alapszakasz pats meccsen mekkora a nézőszám?
több mint 13 éve
De azon kívül, hogy elmondod az embereknek, hogy az amerikai foci egy tök jó sport kényszeríteni úgy se tudod őket, hogy szokjanak át a jól megszokott fociról, aminek ráadásul vannak hagyományai is itthon. Majd szerintem 10-20 év múlva teljesen más lesz a helyzet.
több mint 13 éve
imádom, amikor a nagy liberalisták mindig átesnek a ló túloldaláraMindenki nézzen, amit akar. Nem szeretem, ha valaki meg akarja mondani, hogy én mit nézzek például.tenorxhttp://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊eaglesmcnabb
ha te azt nézel, amit akarsz, akkor én meg azért gyűlölködök, ami nekem épp nem tetszik

---
több mint 13 éve
JJ lehet azért írta ide, mert felháborítja, hogy csak 800.000 és hogy az rtl klubot nem tudta megelőzni 😛 😀
több mint 13 éve
hát ezazMindenki nézzen, amit akar. Nem szeretem, ha valaki meg akarja mondani, hogy én mit nézzek például.tenorxhttp://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊eaglesmcnabb
én nem is gyűlölködök amiatt hogy te mit nézel
más se tegye miattam és 799.999 társam miatt 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Mindenki nézzen, amit akar. Nem szeretem, ha valaki meg akarja mondani, hogy én mit nézzek például.http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281jjncaaez most miért ide? inkább nézzenek sportot mint pl. a csinált tehetségtelen "megasztárokat". 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-kozel-800-000-en-neztek-itthon-a-teveben-a-spanyol-rangadot-2127281

---
több mint 13 éve
catattack
3 520
3 hete félbetört az egyik fogam. Betömték (nem tom hogy, de megcsinálták). Tegnap este vacsi után valamit éreztem annál a fogamnál. Megnéztem és láttam, hogy meg van repedve. Ma elmentem a dokihoz és mondja, hogy a maradék meglévő fogrész tört el.Tudtam, hogy még nem volt dolgom a fogorvosokkal...Kiesett a tömés?csi77
Hullik szét a pofám?catattack
Jövő hét csütörtökre kaptam időpontot, hogy majd megcsinálja. Leszedi a letört rész és ha marad annyi fog, akkor betömi újra. Ha nem tudja mihez tömni, akkor korona... (FUCK YOU)!
Soha nem volt ilyen gond a fogammal, kissé kellemetlenül érint...
Nem tudom mi lesz! Kurvára sajnálnám a pénzt a koronára! Inkább eliszom... 😊
több mint 13 éve
Tudtam, hogy még nem volt dolgom a fogorvosokkal...Kiesett a tömés?
Hullik szét a pofám?catattack
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tudtam, hogy még nem volt dolgom a fogorvosokkal...Hullik szét a pofám?
több mint 13 éve
az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.Hadd vitatkozzak már. Ki mondta, hogy ő sportember? Nem kell egy élsportolónak sportembernek lennie is egyben. Artest egy hülye idióta kretén, aki élsportoló, nem pedig sportember.
amit csinált az minden idők egyik leggusztustalanabb jelenete volt sport pályán.beltazor
több mint 13 éve
WORLD PEACE fulon konyokoli az ellenfelet.?!
szerk.: jajdenem szeretem mikor megeloznek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Mondjuk World Peace néven eléggé kemény művelet 😀 Érdekes módon küzd a világbékéért 😊
több mint 13 éve
Gondolom erre gondolnak, legalábbis a youtube most ezzel van tele:az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.Mit csinált?Bazzani
amit csinált az minden idők egyik leggusztustalanabb jelenete volt sport pályán.beltazor
http://www.youtube.com/watch?v=35Avxa6HZ7s
több mint 13 éve
az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.Mit csinált?
több mint 13 éve
az ilyen "sport embereket" mint Artest utálom.amit csinált az minden idők egyik leggusztustalanabb jelenete volt sport pályán.

több mint 13 éve
catattack
3 520
Év elején a fogorvosomat elhagyta a neje. Csórikám teljesen maga alá került. Iszik és a munkáját is teljesen leszarja...Állítólag félelmetes amit most csinál. Teljesen szétszórt és nem látja, hogy mit csinál és ráadásul ezt mondja is a páciensnek... 😂
Kurvajó szakember volt. Soha semmi panaszom nem volt a munkássága kapcsán...
Tudván ezeket kb. 3 hete egy másik fogorvoshoz mentem el, mert a fogam fele letört.
Ma este vacsora után tapasztalom, hogy valami nincs rendben. Tükörbe pillantva azt tapasztaltam, hogy a tömés egyszerűen félbetört.
Szétbasz az ideg, hogy a fogorvosom szakmailag leépítette magát én pedig rátaláltam egy lelkes amatőr fogászra. Holnapra ki kellene találnom, hogy mi a g.cit tegyek...
több mint 13 éve
Szeretném újfent közzétenni, hogy a jó retkes büdös kurva anyját bassza meg a upc magyarország.
több mint 13 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:LakiMenő volt olvasni, hogy "egy idős nő és egy házaspár...az Árpád utcában" miután anyám húga a férjével ott lakik és a mamám is gyakran van ott velük. Képet meg látom, ha jól emlékszem ők is csak 1-2 házzal lakhatnak odébb...
Amúgy valaki nagyon szeretné híressé tenni Balatonakarattyát. Múltkor a hummer, most ez, pár hónap aztán oda zuhan le valami műhold, vagy mifasz..
több mint 13 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:LakiKicsit kezd megőrülni pár ember Mo.-n is.
több mint 13 éve
3-as gyilkosság Balatonakarattyán, pár házra a nyaralónktól :mad: :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."