Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
ezért nem akarok én ebben a világban élnihttp://www.origo.hu/nagyvilag/20120417-breivik-per-masodik-nap-a-norveg-tomeggyilkos-beszede-es-kihallgatasa.html
vissza Hammurapi törvényeihez...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a faszomat, hogy nem lehet itt aludni...
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Már megint elbaszták a hétvégémet...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
sorry we're unable to offer this video to users in your region nem tudja valaki hogy lehetne ezt kiküszöbülnöm. Egyszerűen nem tudom megnézni az MTV-n a videót ez miatt :mad:davekidén is jártam ugyanígy youtube-on nézd meg fent van-e, ha nincs akk torrent

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
sorry we're unable to offer this video to users in your region nem tudja valaki hogy lehetne ezt kiküszöbülnöm. Egyszerűen nem tudom megnézni az MTV-n a videót ez miatt :mad:
több mint 13 éve
hát nem épp erre gondoltam, de köszi... 😀ha már ien szép a user karmám, akkor kérnék is egyet...köszi!Divatnincs mit! 😉yooker
|
több mint 13 éve
ha már ien szép a user karmám, akkor kérnék is egyet...köszi!Divatnincs mit! 😉
több mint 13 éve
ha már ien szép a user karmám, akkor kérnék is egyet...köszi!
|
több mint 13 éve
olyan jó hogy félévente beírhatom ide hogy a füldugulás tönkreteszi az életemHörine piszkáld tisztítóval állandóan , és nem lesz gond... 😉
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy tárgyakon nem lehet bosszút állni. 😡dhnem...legalább vehetsz újat. 😊
A telefonom kapna rendesen.Bazzani
|
több mint 13 éve
Sajnálom, hogy tárgyakon nem lehet bosszút állni. 😡A telefonom kapna rendesen.
több mint 13 éve
olyan jó hogy félévente beírhatom ide hogy a füldugulás tönkreteszi az életemHöriVíz marad benne?
több mint 13 éve
olyan jó hogy félévente beírhatom ide hogy a füldugulás tönkreteszi az életem
több mint 13 éve
Jó volt ez egynek Höri, lesz majd jobb is 😊Meghalt a kurva sim kártyám...tenorxna már a kurvákba is sim kártya kell?Höri
több mint 13 éve
még soha nem írtam ide de asszem itt az ideje!az is aranyos, hogy pl. a fizetes bankszamlara torteno utalasat is megadoztatnak.
Bassza meg Minden Kedves Illetékes amennyiben tényleg
10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:yooker
a lonak a faszat nem akarjak egy kicsit bekapni?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Meghalt a kurva sim kártyám...tenorxna már a kurvákba is sim kártya kell?
több mint 13 éve
Meghalt a kurva sim kártyám...
több mint 13 éve
még soha nem írtam ide de asszem itt az ideje!Sőt: Lapátra kerülhetnek a beteg dolgozók júliustól
Bassza meg Minden Kedves Illetékes amennyiben tényleg
10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:yooker
több mint 13 éve
még soha nem írtam ide de asszem itt az ideje!Bassza meg Minden Kedves Illetékes amennyiben tényleg
10 nappal megrövidítenek a szabadságokkal!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
több mint 13 éve
Igazából a szeretet vs szerelem kérdés nagyon izgalmas tud lenni. Nálam a szerelem = szeretet + teljes bizalom + tisztelet. Viszont sokaknál hozzájön még a rózsaszín köd is összetevőnek, (sőt, leginkább maga a rózsaszín köd a szerelem) ami viszont elmúlik, ezért sokan gondolják, hogy mikor az elmúlott, akkor már nincsen meg az az eredeti hatalmas szerelem, inkább csak szeretet. Szerintem viszont a rózsaszín köd ennek mellékterméke és nem összetevője, vagyis az a szeretetté alakuló szerelem mindig is csak szerelem volt, csak a "felesleges" bódulat tűnt el. Így szerintem az a szerelem sosem alakul kevesebbé ilyen értelemben, csak annak megélése változik. Amikor pedig jön újra a rózsaszín köd valami esemény kapcsán, akkor jön, hogy újra szerelmes lettem, pedig ez így önmagában szerintem nem igaz.mindig is tudtam, hogy özön hely van a szíved eldugott kis zeg-zugaiban.
Főleg az idő múlásával gondolják az emberek, hogy szerelemből szeretet lett, mert minél idősebb az ember, a rózsaszín köd annál kevésbé jön elő, hiszen az alapvetően fiatalos "gyerekes" dolog, így a felnőttek nem is annyira akarják átengedni magukat, mert attól gyerekesnek tűnnének.
(hej de filozofálgatós hangulatban vagyok manapság 😀)fetomy
több mint 13 éve
nem kéne áttenni magunkat a Loveba?Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀szaba..vagy felmegyek és bontok egy sört...
Amúgy felmegyek, ha van hozzá kedvem!catattack

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
catattack
3 520
Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀szaba..vagy felmegyek és bontok egy sört...
Amúgy felmegyek, ha van hozzá kedvem!
több mint 13 éve
Szerintem meg a rózsaszín köd adja meg a sava borsát! Számomra eddig beszélünk szerelemről! Amikor az állat dolgozik benned!Asszony fennhagy vmit a 3. emeleten - "ne fáradj drágám, mindjárt hozom" - szerelem / "megvárlak drágam" - szeretet 😀
A képleted elejére a szerelem helyére a szülőket is be lehetne írni!
Legalábbis számomra!catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szerintem meg a rózsaszín köd adja meg a sava borsát! Számomra eddig beszélünk szerelemről! Amikor az állat dolgozik benned!A képleted elejére a szerelem helyére a szülőket is be lehetne írni!
Legalábbis számomra!