Jégkorong

21 feliratkozó

1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 449 — Deion Sanders for president!
Nem nezek mostansag NHL-meccseket, amugy a Capsnel nyomtak nagyon Ovit, vagy ugyanugy jatszottak, ahogy altalaban? Mert ahogy nezegettem, kirivian sok lovese nem volt meccsenkent mostansag sem, nem ugy tunik, hogy nagyon ragorcsolt volna akar o, akar a Washington.
Stez
Pont az volt benne a szép idén, hogy nagyon jól megy a csapatnak is, aminek fontos vezére volt ő, nem az mint pár éve, hogy hulladék, de játsszunk mindent rá a rekord miatt.
zavi27
4-1-re kikaptak, de ugye kit érdekel

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 685 — Steelers fan
Nah, Gretzky már csak egy gólra van Ovecstől. What an effort.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 063 — Amerikai sportok rajongója
Nem nezek mostansag NHL-meccseket, amugy a Capsnel nyomtak nagyon Ovit, vagy ugyanugy jatszottak, ahogy altalaban? Mert ahogy nezegettem, kirivian sok lovese nem volt meccsenkent mostansag sem, nem ugy tunik, hogy nagyon ragorcsolt volna akar o, akar a Washington.
Stez
Pont az volt benne a szép idén, hogy nagyon jól megy a csapatnak is, aminek fontos vezére volt ő, nem az mint pár éve, hogy hulladék, de játsszunk mindent rá a rekord miatt.
1 napja
Stez SMU Mustangs 43 990 — Whoops, looks like something went wrong.

2 napja
Mikey Cincinnati Bengals 19 652
Közben véget ért Nikishin KHL karrierje, nem tudják elég gyorsan bejelenteni hogy aláírt a Caneshez, és még az idei alapszakaszban bemutatkozik. 🤞
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 642 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 642 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 napja
Megvaan!🙂
2 napja
895

Poloska vagyok.
2 napja
Na, nézzük a történelmet
zacknorb
te is az osztrák Jégkorong döntő párharcát nézed? 😀
Toto21
A 859. Salzburg-KAC annyira nem hoz lázba 😀

Poloska vagyok.
2 napja
Toto21 Chicago Bears 6 175
Na, nézzük a történelmet
zacknorb
te is az osztrák Jégkorong döntő párharcát nézed? 😀
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 360 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hihetetlen ahogy vêgigkisérhetjük, átélhetjük meccsről meccsre ahogy Ovechkin megdönti Gretzky gólrekordját.
zavi27
Hihetetlenül szánalmas
🤘 gaben 🤘
????
2 napja
Na, nézzük a történelmet

Poloska vagyok.
2 napja
Jól van, idén sem lesz egy hosszú playoff menetelése a Canesnek. Így leereszteni... az elmúlt években legalább az alapszakaszban meggyőzőek voltak, de idén ott sem. Tegnap épp a Boston verte bucira őket, teljesen megérdemelten.

A nemezisem, Pastrňák mesterhármas, a volt Canes prospect Geekie 1+4. 😀

De legalább Robidas megszerezte első NHL gólját is a tegnap előtti assziszt után, a szintén rookie Morrow passzából. 😊
2 napja
Hihetetlen ahogy vêgigkisérhetjük, átélhetjük meccsről meccsre ahogy Ovechkin megdönti Gretzky gólrekordját.
zavi27
Hihetetlenül szánalmas

3 napja
3 napja
Ilyen nyomorult gólokat kapni, nyilván csak a Red Wingstől lehet.
De legalább Justin Robidas assziszttal debütált az NHL-ben.
Kemény, hogy ő a második olyan Canes rookie, akinek az apját éveken át láttam játszani annak idején.

Az SKA életben maradt tegnap a KHL rájátszásában, így Alexander Nikishin eljövetele még várat magára egy kicsit.
Mikey
Ráadásul ezzel mindenki rosszul járt. A Wingsnek ez picsafüst, mert maximum megint oh-so-close lesz ebből, de legalább a drafton is veszítünk helyeket. A Canesnek meg kell a pont.

Igazából most már mindenki arra vár, hogy a svéd rájátszásban kipottyanjon Axel Sandin Pellikka és Michael Brandsegg-Nygard csapata (haha, tisztára, mint az angol utánpótlás-válogatott a '10-es évek elején-közepén, mindenkinek dupla vezetékneve volt), ők menjenek Grand Rapidsbe az AHL-rájátszásra, és aztán a Griffinsben a rájátszással felkészíteni a fiatalokat, hogy jövőre NHL legyen ebből.
slowmotion
Ott még azért el lesznek a fiatalok egy ideig, csak most kezdődnek az elődöntők.
(Remélem a Frölunda továbbmegy a Luleå ellen, ott nekik szurkolok.)
De amúgy Brandsegg-Nygård nevén mindig jókat mosolygok. 😛 (Primitív, primitív, de hát na.)

Én is várom hogy kik jönnek a Wolvesba a rájátszásra, ami biztos hogy a cseh Dominik Badinka igen, miután a Malmö szezonja is véget ért. Joel Nyströmről egyelőre nem olvastam semmit, pedig ő is érdekes lehetne, hogy hol tart a fejlődése.
3 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 386 — Cowboys fan
Kemény, hogy ő a második olyan Canes rookie, akinek az apját éveken át láttam játszani annak idején.

Az SKA életben maradt tegnap a KHL rájátszásában, így Alexander Nikishin eljövetele még várat magára egy kicsit.
Mikey
Ráadásul ezzel mindenki rosszul járt. A Wingsnek ez picsafüst, mert maximum megint oh-so-close lesz ebből, de legalább a drafton is veszítünk helyeket. A Canesnek meg kell a pont.

Igazából most már mindenki arra vár, hogy a svéd rájátszásban kipottyanjon Axel Sandin Pellikka és Michael Brandsegg-Nygard csapata (haha, tisztára, mint az angol utánpótlás-válogatott a '10-es évek elején-közepén, mindenkinek dupla vezetékneve volt), ők menjenek Grand Rapidsbe az AHL-rájátszásra, és aztán a Griffinsben a rájátszással felkészíteni a fiatalokat, hogy jövőre NHL legyen ebből.
3 napja
894.
Eggyel kevesebb meccsen mint Gretzky. 😀

Mikey
És ráadásul vasárnap emberi időben lehet megnézni a valószínű rekordot. Ráadásul a Net4+on
És a mai is fenn van.

Poloska vagyok.
3 napja
894.
Eggyel kevesebb meccsen mint Gretzky. 😀

3 napja

5 napja
 x.com/eklund/status/1907611984662540792?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7g

Komoly ippon, remelem felírták a 100 pontot 😀
Heisman nádor
Ez mondjuk lehet megért volna egy jelzésértékű egy meccses eltiltást.
5 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 630 — "Montoya por favor!"
 x.com/eklund/status/1907611984662540792?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7g

Komoly ippon, remelem felírták a 100 pontot 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 685 — Steelers fan
Jó lehetett ez a Canes-Caps, 142 perc büntit osztottak ki 😄

Ovinak már csak 3 gól kell, van még 7 meccse rá.
warr_b
Fun fact:

Ha a kövi meccsen HT-t ér el, akkor ugyanannyi meccsen nem csak beéri, hanem meg is dönti a "VénGetzy" rekordját 😀
kishaszi

🤘 gaben 🤘
Az ugyanannyin van a hangsúly.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
5 napja
Jó lehetett ez a Canes-Caps, 142 perc büntit osztottak ki 😄

Ovinak már csak 3 gól kell, van még 7 meccse rá.
warr_b
Fun fact:

Ha a kövi meccsen HT-t ér el, akkor ugyanannyi meccsen nem csak beéri, hanem meg is dönti a "VénGetzy" rekordját 😀
kishaszi