Jégkorong
22 feliratkozó
5 órája
Ezzel keleten nem lesz baj 😛Ennyit számít, hogy az utolsó meccsig élesnek kell lenni, és nem tudsz pihenni az utolsó 5-10 meccsen. Sokszor mondják, hogy jobb éppen bejutni, mint hetekkel a rájátszás kezdete előtt.És amilyen fura a jégkorong néha simán kinézem hogy valaki nagyot menetel majd onnan a PO-ban. Mint anno a Habs a covid alatt a gyenge kanadai divizióbólannyira magas szinten van 4-5 csapat, hogy folyamatosan korbeverik egymast 😀Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔és akkor ott a Pacific, amiből keleten egy se lenne PO-helyen jelenleg 😀 McDavid volt vicces amikor a Tampa meccs után azt mondta, hogy a Pacific jelenleg egy párnacsata
dande2
Wester
csebi
Wester
Mikey
Btw ez a ma èjjeli forduló kiválóan alakult 🙂
5 órája
Ennyit számít, hogy az utolsó meccsig élesnek kell lenni, és nem tudsz pihenni az utolsó 5-10 meccsen. Sokszor mondják, hogy jobb éppen bejutni, mint hetekkel a rájátszás kezdete előtt.És amilyen fura a jégkorong néha simán kinézem hogy valaki nagyot menetel majd onnan a PO-ban. Mint anno a Habs a covid alatt a gyenge kanadai divizióbólannyira magas szinten van 4-5 csapat, hogy folyamatosan korbeverik egymast 😀Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔és akkor ott a Pacific, amiből keleten egy se lenne PO-helyen jelenleg 😀 McDavid volt vicces amikor a Tampa meccs után azt mondta, hogy a Pacific jelenleg egy párnacsata
dande2
Wester
csebi
Wester
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 napja
Ami azt illeti az idei PO megint nem nagyon fog kanadai csapatokban bővelkedni, max 2...jó lenne nekünk bent lenni és nagyot haladni ismét. Kapusteljesítményen fog múlni.Vegasbol en is kinezem. ott ugyis a halottak is feltamadnak a PO-ra.És amilyen fura a jégkorong néha simán kinézem hogy valaki nagyot menetel majd onnan a PO-ban. Mint anno a Habs a covid alatt a gyenge kanadai divizióbólannyira magas szinten van 4-5 csapat, hogy folyamatosan korbeverik egymast 😀Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔és akkor ott a Pacific, amiből keleten egy se lenne PO-helyen jelenleg 😀 McDavid volt vicces amikor a Tampa meccs után azt mondta, hogy a Pacific jelenleg egy párnacsata
dande2
Wester
csebi
Wester
Oilers Leon nelkul nem vszinu, Ducksnak nekunk meg jo lesz kis tapasztalaszerzes a csikoknak.
csebi
1 napja
Vegasbol en is kinezem. ott ugyis a halottak is feltamadnak a PO-ra.És amilyen fura a jégkorong néha simán kinézem hogy valaki nagyot menetel majd onnan a PO-ban. Mint anno a Habs a covid alatt a gyenge kanadai divizióbólannyira magas szinten van 4-5 csapat, hogy folyamatosan korbeverik egymast 😀Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔és akkor ott a Pacific, amiből keleten egy se lenne PO-helyen jelenleg 😀 McDavid volt vicces amikor a Tampa meccs után azt mondta, hogy a Pacific jelenleg egy párnacsata
dande2
Wester
csebi
Wester
Oilers Leon nelkul nem vszinu, Ducksnak nekunk meg jo lesz kis tapasztalaszerzes a csikoknak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
És amilyen fura a jégkorong néha simán kinézem hogy valaki nagyot menetel majd onnan a PO-ban. Mint anno a Habs a covid alatt a gyenge kanadai divizióbólannyira magas szinten van 4-5 csapat, hogy folyamatosan korbeverik egymast 😀Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔és akkor ott a Pacific, amiből keleten egy se lenne PO-helyen jelenleg 😀 McDavid volt vicces amikor a Tampa meccs után azt mondta, hogy a Pacific jelenleg egy párnacsata
dande2
Wester
csebi
Lesz ez még így se!
1 napja
annyira magas szinten van 4-5 csapat, hogy folyamatosan korbeverik egymast 😀Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔és akkor ott a Pacific, amiből keleten egy se lenne PO-helyen jelenleg 😀 McDavid volt vicces amikor a Tampa meccs után azt mondta, hogy a Pacific jelenleg egy párnacsata
dande2
Wester
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
37-16-os lövési aránnyal. Aha persze.
1 napja
From kurva jó maMa is
petey
Amúgy ezekkel a dánokkal nonstop jól jár a KAC
Poloska vagyok.
1 napja
Amúgy gec a Volán eddig TÖRTÉNETE SORÁN csak 2 playoff párharcot nyert meg.De azt egy év alatt.
Pustertal meg Villach.
Amikor alapszakasz 2. hely is volt sem sikerült (akkor Pustertal ellen 7 meccs, első 2t a Raktárban még láttam, OT és Campbell 59:57, epic utolsó meccseim a Raktárban, utolsó Volán ICE Raktár meccsek).
Poloska vagyok.
1 napja
November 12. és 14., Helsinki - Hurricanes vs KrakenWow.
2 napja
Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔és akkor ott a Pacific, amiből keleten egy se lenne PO-helyen jelenleg 😀 McDavid volt vicces amikor a Tampa meccs után azt mondta, hogy a Pacific jelenleg egy párnacsata
dande2
Lesz ez még így se!
2 napja
Nagyon csalódott leszek ha innen mi elszúrjuk peidg van rá esèly....ettől tartottam hogy az Olimpia után ilyen szoros lesz a Kelet megint, pedig úgy nèzett ki, hogy nagyjából lefutott a dolog. Hát nagyon nem 😔
2 napja
Jó kis meccs volt a Ducks-Sabres.Kezdem várni a rájátszást.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
2 napja
én is zsa szerdánA brigád orvosa most kezdi cserélni a szerdai ügyeletet 😅Ügyelet: elcserélve
zacknorb
Jegyek: megvásárolva
zacknorb
2 napja
jó de ez nem az enécsel.Értem én, alapszakaszban minden meccs után oké. De rájátszásban nekem max. akkor adná ez, amikor továbbjut a csapat. 😊minden labanc csapat így van hazaküldve, te idegenszívű 😀na, indul a busz Klagenfurtba 😊2-2-nél azért ez minimum megmosolyogtató. 🙂
áufviderzéééén
petey
Mikey
petey
Amúgy a hangulat nagyon tetszett. A fehérvári gólok után is amikor ment a gólzene és az egész csarnok énekelte a szöveget, annak elég komoly hangereje volt. Még úgy is tetszett hogy egyébként annyira nem örültem. 😀
Mikey
végre már rájöttek, hogy nem kell levenni a zenét az "ennyi nem elég" után, hanem végig lehet énekelni az "aki hülye az is marad"-ig 😀
2 napja
A brigád orvosa most kezdi cserélni a szerdai ügyeletet 😅Ügyelet: elcserélve
zacknorb
Jegyek: megvásárolva
Poloska vagyok.
3 napja
Kucherov behozta 20 pontos lemaradasat és átvette a vezetést az Art Ross versenyben. 75 pont az utolsó 33 meccsen ( Lemieux óta legtöbb ), 99 az utolsó 46-on. Sorozatban 5. idegenbeli meccse 3+ ponttal, amit csak Gretzky és Lemieux csinált meg rajta kívül. Állat.A Canes legjobbjának egész szezonban nincs 75 pontja. 😀
Wester
| (Cserébe előzik is a Tampát.) |
3 napja
Kucherov behozta 20 pontos lemaradasat és átvette a vezetést az Art Ross versenyben. 75 pont az utolsó 33 meccsen ( Lemieux óta legtöbb ), 99 az utolsó 46-on. Sorozatban 5. idegenbeli meccse 3+ ponttal, amit csak Gretzky és Lemieux csinált meg rajta kívül. Állat.
Lesz ez még így se!
3 napja
Karlsson elég jól belelendült, ja és nyertünk SO-ban.🙂