Jégkorong
23 feliratkozó
1 napja
baszki, már az NHL-nél is működik a wc-jinx

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
Elhunyt Terjék István, 67éves volt. Isten nyugosztalja! 😞
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 napja
Hihetetlen milyen jó a döntő összes meccse eddig!
3 napja
First time each team scored 3 or more goals in the first 4 games of a Stanley.
Poloska vagyok.
4 napja
Döntős a Wolves is, hihi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 napja
Na Laviolette is megèrkezett a HCnak a Kingsbe. Tènyleg 2004-t írunk 😀😛
4 napja
Végül a jövő évi VB-n a helyszíneket is átvariálták, így Düsseldorf lesz, nem Mannheim.
Poloska vagyok.
5 napja
Ja, Danhausen megátkozta a Hurricanest, ha nem veszi le akkor fogadom is a 4-1 Vegast.
Poloska vagyok.
5 napja
Nagyon érdekes meccs volt ez is. Megint sima Vegas dominancia,aztán felállás pillanatok alatt, majd egy ilyen góllal eldőlő 2OT.
5 napja
Basszus de hülye vagyok. Összekevertem. Igazatok van.A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕ha NBA akkor prime, ha nhl akkor meg aréna/match4 😊
danyly
NB2
Bocsi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
5 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕2016 óta nem közvetítenek NHL-t sajnos.
danyly
5 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕ha NBA akkor prime, ha nhl akkor meg aréna/match4 😊
danyly
5 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕Ha megtalálod mind a 12 hsz-t amiben ezt már leírták, akkor nyersz egy pittyegős quartzórát. De ha csak egyet, már akkoris beljebb leszel.
danyly
5 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
5 napja
Hú de unortodox ámbár zseni meccs volt ez
Poloska vagyok.
6 napja
Ez jó:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 napja
39 sec alatt 3 gól, keményVégül nem ért semmit.
KeyG
6 napja
39 sec alatt 3 gól, kemény
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 napja
Jut eszembe, a Wingz csapatkapitánya ledobta az atombombát, és cserét kért.Ez a franchise reménytelen. Ilitch adja el a csapatot vagy valami.
Nem is tudom, őrüljek-e vagy sírjak, mert michigani srác, helyi hős, de nem hozta azt az első sor a szezon végén, amit a státusz meg a fizetések alapján várt volna az ember.
slowmotion
7 napja
Jason.Ő Rob Blake fia lenne?Jaja, és ugye kicsivel előttük jár már Jackson Blake. 😊Mondjuk a kicsi Wingst nyomták ki, hogy rohadnának meg. De tele vannak nhl-rokonnal, ott van Suzuki öccse, Brind'Amour fia, Foote fia, Primeau fia, Robidas fia.amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Simán feljöhetne onnan jövőre akár 5-6 prospect is, mert bőven NHL readyk. Más kérdés, hogy sajnos (vagy sem) de egynek se nagyon lesz hely.
Mikey
Na meg ott van Givani Smith, a néhai feka Red Wings-szélső, aki az NHL meg az AHL között ingázott.
slowmotion
Durva belegondolni hogy az apáikat is láttam játszani éveken keresztül. Öregszem. 🥹
Mikey
slowmotion
7 napja
Ő Rob Blake fia lenne?Jaja, és ugye kicsivel előttük jár már Jackson Blake. 😊Mondjuk a kicsi Wingst nyomták ki, hogy rohadnának meg. De tele vannak nhl-rokonnal, ott van Suzuki öccse, Brind'Amour fia, Foote fia, Primeau fia, Robidas fia.amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Simán feljöhetne onnan jövőre akár 5-6 prospect is, mert bőven NHL readyk. Más kérdés, hogy sajnos (vagy sem) de egynek se nagyon lesz hely.
Mikey
Na meg ott van Givani Smith, a néhai feka Red Wings-szélső, aki az NHL meg az AHL között ingázott.
slowmotion
Durva belegondolni hogy az apáikat is láttam játszani éveken keresztül. Öregszem. 🥹
Mikey
7 napja
Jaja, és ugye kicsivel előttük jár már Jackson Blake. 😊Mondjuk a kicsi Wingst nyomták ki, hogy rohadnának meg. De tele vannak nhl-rokonnal, ott van Suzuki öccse, Brind'Amour fia, Foote fia, Primeau fia, Robidas fia.amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Mikey
slowmotion
7 napja
Jut eszembe, a Wingz csapatkapitánya ledobta az atombombát, és cserét kért.Sajnos, így 10 év után be kéne végre jutni PO-ba.
Nem is tudom, őrüljek-e vagy sírjak, mert michigani srác, helyi hős, de nem hozta azt az első sor a szezon végén, amit a státusz meg a fizetések alapján várt volna az ember.
slowmotion

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!