Atlétika

12 feliratkozó

2 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Shaunae Miller-Uibo a bahamai válogatón 200on megsérült, így ki kell hagynia Párizst. Ezzel biztossá vált, hogy a nőknél 100, 200, 400 és 800 sem lesz címvédés Párizsban, ugyanis Tokió bajnokai nem jutottak ki.

Szerkesztette: Sixo

2 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Az amerikai olimpiai válogató hatodik napja.

Egyedül férfi 110 gáton rendeztek döntőt. Hétvégén jön a sok-sok döntő.
A tavalyi dobogó ismétlődött meg, így ugyanazok lesznek ott Párizsban akik Budapesten is itt voltak. Az ötszörös(3+2) világbajnok Grant Holloway nyert 12.86os WL-el. Tokióban csak ezüst lett, Párizsban megszerezheti az utolsó még hiányzó érmet a kollekciójából. Freddie Crittenden, Budapest negyedike érkezett be másodiknak 12.93al. Daniel Roberts, Budapest harmadika 12.96al itt is bronzérmes lett.


Szerkesztette: Sixo

2 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Mint ahogy minden országban, Jamaikában is ezen a hétvégén rendezték az olimpiai kvali versenyt.

Férfi 100 méteren nem született meglepetés. A fiatal csillag Kishane Thompson 9.77el nyerte a válogatót. Tavaly szeptemberben futott először 10 alatt. Második a Budapesten negyedik Oblique Seville 9.82. Még ez is jobb idő, mint amivel Lyles nyerte az amerikai válogatót. Egy másik feltörekvő tehetség, Ackeem Blake lett a harmadik 9.92vel. Ők hárman fogják Jamaikát képviselni Párizsban egyéniben. Negyedik, így még váltótag Bryan Levell lesz, aki a legfiatalabb az egész csapatból, 20 éves.


Női 100 méter egy nagy tragédiával indult, már a versenyek előtt. A ötször olimpiai bajnok, 100 és 200on az elmúlt két olimpiát nyerő Elaine Thompson-Herah achilles ín sérülés miatt, amit ebben a hónapban szedett össze, a verseny előtti napon jelentette be, hogy ki kell hagyni Párizst. Papírformának megfelelően a versenyt Shericka Jackson nyerte 10.84el. Egy 19 éves giga tehetség, Tia Clayton lett a második, idén jött meg neki a nagy áttörés, 10.90et futott. A női sprinterek nagyasszonya, Shelly-Ann Fraser-Price 10.94el harmadik. Pekingben nyerte a számot 16 éve. Shashalee Forbes Forbes lesz a negyedik emberük Párizsban.


Szerkesztette: Sixo

3 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
2 nap pihenő után folytatódott az amerikai olimpiai válogató, az ötödik nappal.

Női diszkoszvetésben már a selejtezőben történt egy nagy meglepetés. Budapestet a semmiből megnyerő Laulauga Tausaga három érvénytelent dobva, már a döntőbe sem fért be. A versenyt elképesztő fölénnyel az olimpiai bajnok Valarie Allman nyerte, 70 fölé jutott. Ezzel a dobásával az összes vb-t és olimpiát megnyerte volna amit valaha rendeztek. Jayden Ulrich személyében egy fiatal korosztályos dobó lett a második, Veronika Fraleyé lett a bronz. Ő bár már több világversenyen képviselte nemzetét, döntőbe még nem sikerült bekerülnie.

A második szám amiből tegnap döntőt teljesítettek, az a női 3000 akadály. A legnagyobb nevű futójuk, Courtney Frerichs, aki olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, még májusban ACL szakadást szenvedett, így kihagyja Párizst. Szintén erre a sorsra jutott a pár héttel korábban bokáját törő Emma Coburn. Ő volt aki mögött Londonban ezüstérmes lett Frerichs, és neki még Rioból van egy olimpiai bronz érme. Az ő esetében hozzá kell tenni, hogy 33 éves, nem volt a csúcson, tavaly Budapesten 28. lett. Magán a versenyen elképesztő tempót diktáltak, a beérkező 13 futóból az első 9 egyénit teljesített. Valerie Constien nyerte a válogatót meeting rekorddal, ő ott volt a tokiói döntőben is. Mögötte nagy hajrával ketten értek be. Courtney Wayment aki az előző két vb döntőben is futott, és Marisa Howard aki eddig 'csak' pánamerikai játékokra tudott kijutni.

5 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Az amerikai olimpiai válogató negyedik napja:

Női hétpróba bár szoros volt, de a végére ugyanaz a három versenyző jutott ki Párizsba, aki Budapesten is ott volt. A végső győzelemre is esélyes Anna Hall nyert 6614el, Chari Hawkins 6456al második és a harmadik Taliyah Brooks 6408al. Utóbbi kettő egyéni csúcs, ami kellett is mert Eugene 12.je, Michelle Atherley nagyon megszorongatta őket.

Női magasugrás nem tartozik az erős amerikai számok közé. De jó eséllyel itt is ki fognak vinni 3 embert mivel, mert hogy olimpia. Második helyen Rachel Glenn, harmadikon Vashti Cunningham végzett 194 és 191 centivel. Ők azért már több világversenyen képviselték az amerikai színeket. A versenyt nagy meglepetésre egy eddig ismeretlen név, Charity Hufnagel (Pisti fia) nyerte. 197ig mindent elsőre ugrott, 194el egyénit teljesített.

Férfi távolban régebben jobbak voltak az amerikaiak, az elmúlt években viszont a futottak még mezőnyhöz tartoztak. A korábbi csapatuk szinte teljesen le lesz cserélve, abban reménykedhetnek, hogy ezzel a színvonal is emelkedni fog. William Williams 9., Marquis Dendy 11., Steffin McCarter 6.helyen végzett a korábbi világverseny csapatokból. A versenyt egy ismeretlen név, Jeremiah Davis nyerte 8.20al. Második helyen is egy noname ugró, Malcolm Clemons végzett 8.18al. Harmadik a koksszal lebukott 2017 londoni világbajnoki ezüstérmes Jarrion Lawson 8.18al. Clemons és Lawson is utolsó ugrásra ugrottak fel az olimpiára.

Férfi 1500on jött a papírforma. Hocker, Nuguse és Kessler végzett top3ban. Mindhárman világbajnoki érmet szereztek idén Glasgowban.


Férfi 400on elképesztő egyénit, 44.17et futva nyert Budapest bronzérmese Quincy Hall nyert. Második Eugene világbajnok, Michael Norman 44.41el. 44.42el lett harmadik Christopher Bailey, ő tagja volt a Budapesten győző 4x400as amerikai váltónak. Néhány korábbi váltótag, tehát olimpiai és világbajnok kimarad az egyéniből. Vernon Norwood aki Budapesten negyedik, itt is negyedik lett, szóval váltóval nyerhet még olimpiát. Bryce Deadmon szintén olimpiai és világbajnok, ő nem lesz ott Párizsban.


Női 5000en is jött a papírforma, Glasgowban 3000et nyerő Elle St. Pierre diadalmaskodott. Mögötte az évek óta állandó világverseny résztvevő Elise Cranny és Karissa Schweizer végzett. Meeting rekordot futottak, St Pierre és Cranny hatalmasat hajráztak, célfotó döntött.

A záró szám, női 800méter hozta a legnagyobb drámát. A szám fő esélyese, és nem csak itt, hanem majd Párizsban is, az olimpiai és világbajnok Athing Mu esett 200 méter után. Ráléptek a sarkára. Bár beért a célba, de sík utolsó lett. Fellebbeztek, amit hosszas tanakodás után elutasítottak. Mondjuk ilyenkor nem tudom, hogy milyen más döntés lehetett volna. Ez már maga a döntő volt, újra futtatják az egész mezőnyt vagy mi? Negyedik ember sem vihet az olimpiára az USA. A számot a Budapesten 6. Nia Akins nyerte, megelőzve az eddig kevésbé ismert Allie Wilsont. Harmadik az eddig csak korosztályos versenyen induló Juliette Whittaker. Mu mellett még egy nagy név kihagyja Párizst, még pedig a kétszeres világbajnoki bronzérmes Ajeé Wilson. Ő már a döntőbe se tudott bekerülni, 3. lett az elődöntőjében gyenge idővel.


A végére egy korábbi elmaradásom pótolnám, férfi tízpróba végeredményét még nem említettem, nagyon hülyén mutatták. Ashton Eaton visszavonulása óta nem jók ebben a számban az amerikaiak. Egy eddig ismeretlen, tízpróbához képest fiatalnak számító Heath Baldwin nyerte a számot 8625ös egyéni beállítással. A világversenyeken már rutinos Zach Ziemek lett a második 8516al. Budapesten hetedik hely végző Harrison Williams lett a harmadik 8384el. Az elmúlt két vb-n az amerikai színeket képviselő Kyle Garland a legnagyobb kimaradó. Ő a rúdugrás előtt feladta a versenyt, pedig addig egész jól állt.

Szerkesztette: Sixo

7 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Az amerikai olimpiai válogató harmadik napja:

Női kalapácsvetésben született egy nagy meglepetés. Eugene világbajnoka Brooke Andersen, bár bejutott a döntőbe, de ott három érvénytelent dobott. Szintén lemarad az olimpiáról Eugene bronzérmese, Budapest ezüstérmese Janee' Kassanavoid. Ő negyedik helyen végzett. A válogatót Annette Echikunwoke nyerte. Ő a hazai vb-n 2 éve ott volt, döntőbe is jutott, de ott utolsó lett. DeAnna Price lett a második, aki még Dohában nyert, az egyike azon kalapácsvetőknek akik évek óta folyamatosan képviselik az USA-t. Egy kevéssé ismert Erin Reese lett a harmadik, világversenyre még nem jutott ki 28 évesen, ez lesz neki az első.

Férfi rúdugrásban is nagyon erősek az amerikaiak. Sam Kendricks kétszeres világbajnok, olimpia érmes nyerte a számot. 19es Dohai győzelme óta nem volt szabadtéri világversenyen. 5.92vel nyert. 5.87ig jutott Chris Nilsen, az elmúlt 3 világverseny dobogósa és Jacob Wooten is. Utóbbinak ez lesz az első komoly világversenye.

Férfi gerelyhajításban Curtis Thompson nyert 83.04el. Ő az aki minden világversenyen ott van, Budapesten 30. lett, Eugeneben döntőzött. Capers Williamson 79.57is jutott, ő tavaly 24. helyen végzett. Donavon Banks harmadik 79.19el.

Női 400on több nagy név nem indult, visszavonult. Egyéniben döntőt is alig futnak, de váltóval Tokióban és VB-ken is nyertek. Kendall Ellis nyerte végül a futást 49.46al, akinek az utóbbi vb-re nem sikerült kijutnia. Viszont tagja volt a londoni, a dohai és tokiói győztes váltónak. Egyéniben Dohában és Eugeneben indult, de döntőbe nem jutott be. Egy fiatal Aaliyah Butler lett a második 49.71el. Harmadik Alexis Holmes lett, akinek elég jó tavasza volt idén, leginkább arról ismert, hogy mellette esett el Femke Bol és ezzel aranyat nyert a 4x400as vegyes váltónak Budapesten. Egyéniben eddig fedettpályás versenyekre jutott ki, idén Glasgowban bronzérmes lett. A nagyobb nevek közül Quanera Hayes ötödik, ő Tokióban hetedik helyen végzett. Lyna Irby-Jackson Budapesten és Tokióban ott volt, most csak hetedik lett.

Férfi 3000 akadályon az elmúlt világversenyeken az amerikaiakat képviselő versenyzők nagy része most a vert mezőnyben ért célba, Benard Keter, Isaac Updike, Hillary Bor, Evan jager. Budapest tizedike, Kenneth Rooks volt az egyetlen aki volt már korábban világversenyen és most is lesz, ő nyerte a versenyt. Matthew Wilkinson és James Corrigan érkezett be mögötte.

Brutális versenyt hozott a férfi 100m. Noah Lyles egyéni csúcs beállítással, 9.83al nyert, megelőzve az egyénit futó Bednareket, 9.87. Tokió ezüstérmese Fred Kerley lett a harmadik. Londoni 17es vb óta egyedül a tokiói olimpiát hagyta ki 100 egyéniben Christian Coleman, az idei 60es világbajnok. Ezt az olimpiát is ki kell hagynia egyéniben, mert csak negyedik lett 9.93al. Váltóban ott lesz/lehet Párizsban. Sajnálom a srácot. A Tokiói olimpián egyéniben induló Ronnie Baker 11., a kisebbik Lyles, Josephus 14. lett.

8 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Az amerikai olimpiai válogató második napján 3 döntőt rendeztek.

Női hármasban Jasmine Moore, Keturah Orji, Tori Franklin lett a sorrend. 13 végét, 14 elejét ugrottak, ugyanúgy, mint Budapesten. Évek óta ugyanez a csapat.

Férfi súlylökésben jött a papírforma, 22.84el nyert Cruiser, Joe Kovacs 22.43, Otterdahl 22.26. Itt is ugyanaz a csapat, mint ami nálunk volt vagy az olimpián.

Női 100m-t Sha'Carri Richardson nyerte 10.71el Melissa Jefferson 10.80 és Twanisha Terry 10.89 előtt. Ezzel a Budapesten vb döntőt futó Tamari Davis 2 századdal lemaradt az egyéni 100ról, váltóban ott lehet. Brittany Brown 100on nem indult, tavaly ő is döntőzött BP-en.

8 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
A Toulousei rúdugró versenyen a fedett pályás világbajnok Molly Caudery WL-t döntött 4.92vel. Ennél csak 6an ugrotta nagyobbat valaha.

9 napja
warr_b Washington Commanders 21 903 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pffff, bezzeg magyar lenne, elmeszelik szó nélkül 2-3 évre...
warr_b
Nem csak magyar, több nagyobb nevű sportoló sprinter esetében 4 éves eltiltást osztottak ki.
Sixo
Na pláne. Aztán csodálkoznak az amcsik hogy annyian rühellik őket.


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Pffff, bezzeg magyar lenne, elmeszelik szó nélkül 2-3 évre...
warr_b
Nem csak magyar, több nagyobb nevű sportoló sprinter esetében 4 éves eltiltást osztottak ki.

9 napja
warr_b Washington Commanders 21 903 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pffff, bezzeg magyar lenne, elmeszelik szó nélkül 2-3 évre...


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Kokszoláson kapták a jelen kor egyik legjobb 200azást, Erriyon Knightont. Az elmúlt két vb dobogósától márciusban vettek pozitív mintát trenbolonra. Azonban csak rövid időre függesztették fel a versenyengedélyét. A tárgyalás után felmentették, London ezüstérmeséhez, Jarrion Lawsonhoz nagyon hasonlóan. Ugyanazzal az indokkal, hogy szennyezett húst evett és ezért lett a doppingtesztje pozitív. Az amerikai doppinghatóság ismét megkérdőjelezhető munkát végzett. A WADA még fellebbezhet az ügyben.

9 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
A mai napon kezdődik az amerikai olimpiai válogató. 30.áig fog tartani. Ma főleg selejtezőket rendeznek. De hétvégére és jövő hét elejére nagyon komoly eredmények várhatóak.

10 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
20.án csütörtökön gold verseny rendeztek Bydgoszczban, Lengyelországban. Az Irena Szewinska Memorialt. Szemezgettem néhány eredményt.

Női 400on Kaczmarek ismét 50en belül futott és simán nyert.

Férfi kalapácsban erős mezőny gyűlt össze, Katzberget leszámítva a világ élmezőnye. Fajdek nagyon simán nyert, elsőre dobott egy 79.43at. A friss 3szoros Európa-bajnok Nowicki 78 alatt maradva második. Néhány centivel megelőzve Róma bronzérmesét Kokhant. Halász Bence 74.21el ötödik helyen végzett.

Női 100 gáton Kerekes Gréta 13.28at futott az első elődöntőben, nem jutott tovább. A számot 12.74el nyerte az ír Lavin.

Az egyik legnagyobb verseny a férfi rúdugrás hozta. Görög csúcsot teljesített Karalis az 5.92es magassággal. Következő ugrással Obiena átugrotta az 5.97et és megnyerte a versenyt.

Női 1500on Hailu pályacsúcsot futott 3:58.59el.

Férfi súlylökésben ahogy az várható volt nagyon dominált Fabbri. 6 lökéséből 5 érvényes, mind az 5el nyert volna. Végül több mint 1 méterrel, 22.38as pályacsúccsal nyert. Haratyk az EB bronz után hazai pályán nagyon gatya volt.

Férfi 800on a svéd Kramer hatalmas pályacsúcsot futott, 1:44.08al még egyéni is lett. Ezzel nagyon simán nyerte volt az EB-t.

16 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Most hétvégén tolják több afrikai országban az olimpiai válogatókat. Több WL is született. 10km-en az etióp Kejelcha futott egy 26:31.01es WL-t. Mögötte a sokadik helyen született egy U20as WR Biniam Meherytól 26:37.93al.
Kenyában Omanyala futott egy 9.79et. 3 éve nem futottak 9.80on belül. 800on Wanyonyi futott egy 1:41.70et, 12 éve nem futottak ilyen jól.

17 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
@Sixo Atlétika EB napjait vissza lehet nézni valahol? Vagy vannak összefoglalók? Te biztos értesz hozzá
Heisman nádor
Összefoglalók pl itt

 m.youtube.com/@EuropeanAthletics/videos
warr_b
Így van. + ugye ha okos tv-d van ott visszalehetett tekerni és még amiről tudok az a  m4sport.hu/sportkozvetitesek/video/2024/06/13/atletikai-europa-bajnoksag-roma és akkor lent keresgélve szerintem fent van mind.
Sixo
Köszi, azt ismerem csak eltűnik idővel. Meg én ES párti vagyok 😊
Azt hittem ismersz valami extra YT-csatornát ahol VPN-nel van ilyen olyan jog vagy valami olcsó platformot, ilyesfajta trükköt 😊
Heisman nádor
Van az ES-eseknek egy youtube csatornája, az  www.youtube.com/c/atl%C3%A9tikatv. De ők csak olyant mutathatnak ott amik nem szerzői jogosak. Amit megvesz az M4 az ott nem nagyon mehet, tehát a világversenyek vagy a Diamond Leaguek. De a silver meg bronz viadalokat szokták streamelik. Meg van a  x.com/WorldAthletics twitter oldal. De itt sokat spammelnek, kb, mint Romano, egy hírről jön jó pár poszt. Meg nem is minden versenyszámról posztolnak, 1-2 számot vagy dobást/ugrást belinkelnek, a többiről csak kép.

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 23 308 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
@Sixo Atlétika EB napjait vissza lehet nézni valahol? Vagy vannak összefoglalók? Te biztos értesz hozzá
Heisman nádor
Összefoglalók pl itt

 m.youtube.com/@EuropeanAthletics/videos
warr_b
Így van. + ugye ha okos tv-d van ott visszalehetett tekerni és még amiről tudok az a  m4sport.hu/sportkozvetitesek/video/2024/06/13/atletikai-europa-bajnoksag-roma és akkor lent keresgélve szerintem fent van mind.
Sixo
Köszi, azt ismerem csak eltűnik idővel. Meg én ES párti vagyok 😊
Azt hittem ismersz valami extra YT-csatornát ahol VPN-nel van ilyen olyan jog vagy valami olcsó platformot, ilyesfajta trükköt 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
@Sixo Atlétika EB napjait vissza lehet nézni valahol? Vagy vannak összefoglalók? Te biztos értesz hozzá
Heisman nádor
Összefoglalók pl itt

 m.youtube.com/@EuropeanAthletics/videos
warr_b
Így van. + ugye ha okos tv-d van ott visszalehetett tekerni és még amiről tudok az a  m4sport.hu/sportkozvetitesek/video/2024/06/13/atletikai-europa-bajnoksag-roma és akkor lent keresgélve szerintem fent van mind.

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 23 308 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
@Sixo Atlétika EB napjait vissza lehet nézni valahol? Vagy vannak összefoglalók? Te biztos értesz hozzá
Heisman nádor
Összefoglalók pl itt

 m.youtube.com/@EuropeanAthletics/videos
warr_b
Köszi ez utazáshoz tökéletes mert le is tudom tölteni 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
17 napja
warr_b Washington Commanders 21 903 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
@Sixo Atlétika EB napjait vissza lehet nézni valahol? Vagy vannak összefoglalók? Te biztos értesz hozzá
Heisman nádor
Összefoglalók pl itt

 m.youtube.com/@EuropeanAthletics/videos


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 23 308 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
@Sixo Atlétika EB napjait vissza lehet nézni valahol? Vagy vannak összefoglalók? Te biztos értesz hozzá

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
warr_b Washington Commanders 21 903 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Duplantis simán keresett 50k Eurót 610-en.
iktriad
Gondolom nem kenyérre kell neki, majd eljótékonykodja.
warr_b
Tegye csak el. Ne járjon úgy, mint a fél NBA meg NFL, akik csődbe mennek a karrier után.
iktriad
Mondjuk tippre azért ő közel sem keres annyit, mint egy profi focista. Hányan nézhetnek magasugrást a focihoz képest.
Sixo
Hát, net worth-öt lehet nézni, azt most 5 millióra írják Mondónál.
Tavaly Szoboszlait is ennyire írták, egy Bellingham mondjuk 50 milla.
warr_b
Tavaly írt alá Szobo egy közel 40 misis szerződést, Csak ebben a szezonban többet keresett, mint 6 misi.
Sixo
Azért írtam, hogy tavaly 😊

Köszi az összefoglalókat, fasza EB volt.


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
18 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 32 823 — LIGHTS OUT!
Duplantis simán keresett 50k Eurót 610-en.
iktriad
Gondolom nem kenyérre kell neki, majd eljótékonykodja.
warr_b
Tegye csak el. Ne járjon úgy, mint a fél NBA meg NFL, akik csődbe mennek a karrier után.
iktriad
Mondjuk tippre azért ő közel sem keres annyit, mint egy profi focista. Hányan nézhetnek magasugrást a focihoz képest.
Sixo
Hát, net worth-öt lehet nézni, azt most 5 millióra írják Mondónál.
Tavaly Szoboszlait is ennyire írták, egy Bellingham mondjuk 50 milla.
warr_b
Tavaly írt alá Szobo egy közel 40 misis szerződést, Csak ebben a szezonban többet keresett, mint 6 misi.

18 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 78 206 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Június 12.e esti program, utolsó nap.
Sixo
Óriási köszönet ezekért az összefoglalókért az egész EB alatt!
18 napja
warr_b Washington Commanders 21 903 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Duplantis simán keresett 50k Eurót 610-en.
iktriad
Gondolom nem kenyérre kell neki, majd eljótékonykodja.
warr_b
Tegye csak el. Ne járjon úgy, mint a fél NBA meg NFL, akik csődbe mennek a karrier után.
iktriad
Mondjuk tippre azért ő közel sem keres annyit, mint egy profi focista. Hányan nézhetnek magasugrást a focihoz képest.
Sixo
Hát, net worth-öt lehet nézni, azt most 5 millióra írják Mondónál.
Tavaly Szoboszlait is ennyire írták, egy Bellingham mondjuk 50 milla.


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta