Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Goddess Kali likes thisKraken-drukkerként kissé meg is vetek és lenézek mindenkit, akinek nincs legalább 8 karja.Kraken-drukkerként kissé meg is vetek és lenézek mindenkit, akinek csak 2 karja van.
Sobri Jóska
empty taxi
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Kraken-drukkerként kissé meg is vetek és lenézek mindenkit, akinek nincs legalább 8 karja.Kraken-drukkerként kissé meg is vetek és lenézek mindenkit, akinek csak 2 karja van.
Sobri Jóska
empty taxi
több mint 4 éve
Kraken-drukkerként kissé meg is vetek és lenézek mindenkit, akinek csak 2 karja van.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kraken-drukkerként kissé meg is vetek és lenézek mindenkit, akinek csak 2 karja van.
több mint 4 éve
Vagy a Capitalst kellene átnevezni Washington Hockey teamek 😁Jah, feketének kellett volna lenniük.Nagyon hiányzott a százezeregyedik kék csapat az NHL-be.Na meglett a 32. NHL csapat, a Seattle KrakenRelease the Kraken!
Heisman Trophy
Ok, tessék!
iktriad
Cubehor
warr_b
több mint 4 éve
és a nevének: Seattle Hockey TeamJah, feketének kellett volna lenniük.Nagyon hiányzott a százezeregyedik kék csapat az NHL-be.Na meglett a 32. NHL csapat, a Seattle KrakenRelease the Kraken!
Heisman Trophy
Ok, tessék!
iktriad
Cubehor
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jah, feketének kellett volna lenniük.Nagyon hiányzott a százezeregyedik kék csapat az NHL-be.Na meglett a 32. NHL csapat, a Seattle KrakenRelease the Kraken!
Heisman Trophy
Ok, tessék!
iktriad
Cubehor
több mint 4 éve
Cubehor
318
Nagyon hiányzott a százezeregyedik kék csapat az NHL-be.Na meglett a 32. NHL csapat, a Seattle KrakenRelease the Kraken!
Heisman Trophy
Ok, tessék!
iktriad
több mint 4 éve
Maka
2 760
Első Arena4 közvetítés:Jövő szombat, 18:00, Hurricanes - Rangers
Szuper Levi lesz mellettem.
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Ennél már csak a leleplező videójuk ötletesebb, amit Instagram oldalukon láttam. Jól megcsinálták.
több mint 4 éve
Nekem rohadtul bejön a logótól kezdve a színekig minden. Meg is van az NHL csapatom 😊Dettó.
Matthew99
Kurva jó design. GoT után a név is ütős.
több mint 4 éve
Nekem rohadtul bejön a logótól kezdve a színekig minden. Meg is van az NHL csapatom 😊Írnám, hogy szörnyű; de leginkább semmilyen! 🤣
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Willie Parker
15 389
Úgy látom ez ma a hlye nevek napja 😛 😊 persze ez ízlés kérdése is, de ennél a Krakennél is lehetett volna talán jobbat talàlni, mondjuk Sonics on Ice 😀Kínosan ügyeltek rá, hogy ne sértsenek vele senkit!
dande
Kraken Lives Matter mozgalom csak nem indul🤔
több mint 4 éve
Úgy látom ez ma a hlye nevek napja 😛 😊 persze ez ízlés kérdése is, de ennél a Krakennél is lehetett volna talán jobbat talàlni, mondjuk Sonics on Ice 😀és akkor a logo 😀
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Úgy látom ez ma a hlye nevek napja 😛 😊 persze ez ízlés kérdése is, de ennél a Krakennél is lehetett volna talán jobbat talàlni, mondjuk Sonics on Ice 😀
több mint 4 éve
Remélem elviszik tőlünk Karlssont, lécci lécci 😀Ugyanolyan expansion draft lesz, mint a Vegasnál volt?Lyessz!😉
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Ugyanolyan expansion draft lesz, mint a Vegasnál volt?Lyessz!😉
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ugyanolyan expansion draft lesz, mint a Vegasnál volt?
több mint 4 éve
Nekem rohadtul bejön a logótól kezdve a színekig minden. Meg is van az NHL csapatom 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Na meglett a 32. NHL csapat, a Seattle KrakenFantáziadús és találó! 🤣
Heisman Trophy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Kraken??? 😮Szerintem is rém hülye név, de mit várjunk Seattle-től... 😊
nagir
több mint 4 éve
Nekem nem jön be valahogy ez a név. A dizájn viszont tetszik.