Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Mert Shanny elment a fegyelmi tanácsbólOuch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
— Canadiens Montréal (@CanadiensMTL) August 20, 2020
... és ez vajon miért csak egy meccses eltiltást ért??? Faxom az ilyen tahókba...🤬
nagir
több mint 4 éve
Ouch 😐 pic.twitter.com/R0lja9mofZ
— Canadiens Montréal (@CanadiensMTL) August 20, 2020
... és ez vajon miért csak egy meccses eltiltást ért??? Faxom az ilyen tahókba...🤬
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Akkor nekünk ennyi volt, megint nesze semmi fogd meg jól.......nem láttam a meccset, de ma Price sem lehetett a helyzet magaslatán 17 lövésből 3 gólt kapni..........khm ezen a szinten nagy luxus.12. helyen bejutva, a Penguinst kiütve, még ezzel a vereséggel is ez az egész playoff egy sikertörténet.
Molson marad, gondolom nem adja el a klubbot, tehát Bergevin is marad, azaz marad a lassan 30 évnyi szkupac......
dande
Na persze a hosszabb távú jövő egy más kérdés.
több mint 4 éve
Gabesz92
1 453
Akkor nekünk ennyi volt, megint nesze semmi fogd meg jól.......nem láttam a meccset, de ma Price sem lehetett a helyzet magaslatán 17 lövésből 3 gólt kapni..........khm ezen a szinten nagy luxus.Ha lett volna Suzukin kívül még egy átlagon felüli skill player a Habs-ben, akkor ti mentek tovább szerintem. Rengeteg lehetőségetek volt, csak nem használtátok ki azokat, plusz Hart jól védett végig azért.
Molson marad, gondolom nem adja el a klubbot, tehát Bergevin is marad, azaz marad a lassan 30 évnyi szkupac......
dande
több mint 4 éve
Akkor nekünk ennyi volt, megint nesze semmi fogd meg jól.......nem láttam a meccset, de ma Price sem lehetett a helyzet magaslatán 17 lövésből 3 gólt kapni..........khm ezen a szinten nagy luxus.Molson marad, gondolom nem adja el a klubbot, tehát Bergevin is marad, azaz marad a lassan 30 évnyi szkupac......
több mint 4 éve
Mi meg csak legyőztük a CBJ-t, pedig ahogy játszottunk tegnap 4-2-nél már nem volt sok reményem.
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
No még húzzuk egy kicsit a rétestésztát, kíváncsi vagyok mikor szakad el, vagy esetleg sikerül jól megdolgozni 😛Go Habs go!
több mint 4 éve
Emlékezzünk meg itt is arról h 57 éves korában elhunyt a Hall of Famer Dale Hawerchuk gyomorrákban. 😕😕🙁rip
RIP
empty taxi
warr_b
— Andrew Paterson (@hustlerama) August 19, 2020
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Emlékezzünk meg itt is arról h 57 éves korában elhunyt a Hall of Famer Dale Hawerchuk gyomorrákban. 😕😕🙁rip
RIP
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Emlékezzünk meg itt is arról h 57 éves korában elhunyt a Hall of Famer Dale Hawerchuk gyomorrákban. 😕RIP
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hart zsinórban 2. SO, 3-1 a Flyersnek.2-0 ig néztem a mait...... mindig az utolsó lövés az utolsó mozdulat hiányzott, túl szép volt az-az 5-0 tartottam tőle, hogy így lesz. Se 1/1 se Stanley Bergevin meg marad a nyakunkon még 100 évig.... ez van.. de azért még 1t jó lenne nyerni...
www.youtube.com/watch?v=lGdxV1sFwxk
empty taxi
több mint 4 éve
Hart zsinórban 2. SO, 3-1 a Flyersnek.www.youtube.com/watch?v=lGdxV1sFwxk
Madden hates me.
több mint 4 éve
Ahogy Ovie nézett Barzal győztes gólja után abból sztem mém lesz 😀
Madden hates me.
több mint 4 éve
Hogy lett egy ilyen technikás, ám mégis kemény játékosból mint Rod Brind'Amour egy ennyire rinyapina edző? 😀
Madden hates me.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 389
NHL stream:bilasport.net/game/carolina-hurricanes-vs-boston-bruins-1.html
több mint 4 éve
Ez jó mulatság férfi munka volt, Price így tovább.Bergevin addig kavarja szrt, hogy még a végén torta sül ki belőle...de messze még a vége. Go Habs Go
több mint 4 éve
Brutál lehetett ez a Tampa meccs... negyedik leghosszabb playoff meccs evör. Másfél perc hiányzott a dobogóhoz.9-kor ültem le nézni, fél 4-kor álltam fel 😀 4. OT-ig amúgy elég szinvonalas volt, de ott az 5.-ben már nagyon látszott a játékosokon a fáradtság
warr_b
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Brutál lehetett ez a Tampa meccs... negyedik leghosszabb playoff meccs evör. Másfél perc hiányzott a dobogóhoz.
több mint 4 éve
Kíváncsi lettem volna ha mi kizúgunk a Pens ellen esetleg nekünk összejön-e. De most már irány a Stanley 😊
több mint 4 éve
444.hu/2020/08/10/zavargasok-fosztogatasok-chicagobanA Blackhawks szurkolók nem értették meg, hogy a kettő együtt nem megy ... tovább jutni az Oilers ellen és megnyerni az 1/1-et!
😀😀😀
Természetesen nem a történtekből szerettem volna viccet csinálni, csak a cím láttán ez ugrott be elsőre... bocsánat, ha Valakit ez itt bántana, remélem nem!!!
Szerkesztette: nagir
több mint 4 éve
MAF meg Crosby is jött, pár éven belül, de igen, ott full reset volt. de most nincs.Mert egyébként ez azon múlik, hogy ki akarja jobban? Nyilván Pit azért húzott 15-17 éve, mert szar csapat volt. Komolyan úgy megy a hiszti...Én köszönöm, meg lennék 50 évig 1/1 nélkül, csak jojjon a PO. Persze tudom, hogy nincs jó csapat jelenleg Pit-ben, elég erre a 4 meccsre nézni, de azért annyira szar sem, hogy 1/1 legyen...És pl anaheimben mikor volt utoljára? Persze értem kurva jó h playoffban is jatszotok meg 1/1 de azért még a lokukinak is van határa ...Mikor volt utoljára Pittsburghben? Nem is értem ezt a rinyálást! 15 éve volt utoljára 1/1A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
mondjuk a Wings sem járt jól, de hát ilyen szériában vagyunk, nyilván a helyzetünkből adódó lehetőségek közül a legrosszabb pick lett a miénk. business as usual, when it rains it pours.
slowmotion
Klaci79
csebi
Amúgy ‘93-as a csapat, meg 1-2 évtized és tuti lesz 1/1
Klaci79
a Wings viszont... nem leadta a meccseket, hanem tényleg ennyire szarok voltak. egy LW-vel nem oldódna meg a gondjuk, mert annál azért több rés van a pajzson, de ha azt vesszük, hogy a rebuildelő csapatok mennyi 1/1-et kaptak, ehhez képest a Wings már két éve ebben az üzemmódban tolja, ehhez képest két 1/4 a csúcs. abszolút igazságos.
több mint 4 éve
Amúgy vicces, egyetlen keleti csapat van, aki még sosem húzott 1/1-re, a Carolina. Nyugatról meg nyolc csapat... Tudom, original six meg minden, de akkor is. Arányaiban az ideivel együtt 41 keleti, és csak 17 nyugati, abból is négy az utóbbi évtizedben a fosadék Oilers, négy az Avs, amiből még három Nordiques-ként, meg három a Minnesota North Stars, illetve három a Winnipeg (illetve a mostani jogelődje, a Thrashers), tehát igazából azok is keletiek voltak, szóval 44-14 😀
Habsnak van a legtöbb, 5.
Négy 1/1: Edmonton, Islanders, Avalanche/Nordiques
Három 1/1: Devils, Penguins, Capitals, Bruins, Sabres, Red Wings, Senators, Lightning, Stars/North Stars, Jets/Thrashers
Szóval kapja be a liga szokás szerint 😊
Szerkesztette: warr_b
több mint 4 éve
Épp ezért ment a “rinyalas” hogy most nem szar csapat kapta a korszakos tehetséget, és a szar csapatok szemet kiszúrtak. A mai mutatvány után pedig egyértelmű h idén a lottery irányított volt.Mert egyébként ez azon múlik, hogy ki akarja jobban? Nyilván Pit azért húzott 15-17 éve, mert szar csapat volt. Komolyan úgy megy a hiszti...Én köszönöm, meg lennék 50 évig 1/1 nélkül, csak jojjon a PO. Persze tudom, hogy nincs jó csapat jelenleg Pit-ben, elég erre a 4 meccsre nézni, de azért annyira szar sem, hogy 1/1 legyen...És pl anaheimben mikor volt utoljára? Persze értem kurva jó h playoffban is jatszotok meg 1/1 de azért még a lokukinak is van határa ...Mikor volt utoljára Pittsburghben? Nem is értem ezt a rinyálást! 15 éve volt utoljára 1/1A Rangersé az 1/1legalább nem Piccbörgbe ment, meg a szokásos helyekre.
Heisman Trophy
mondjuk a Wings sem járt jól, de hát ilyen szériában vagyunk, nyilván a helyzetünkből adódó lehetőségek közül a legrosszabb pick lett a miénk. business as usual, when it rains it pours.
slowmotion
Klaci79
csebi
Amúgy ‘93-as a csapat, meg 1-2 évtized és tuti lesz 1/1
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.