Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 4 éve
"Persze, hogy tudtam... csak nem sejtettem!" 🤫😊Oh, hát ez most meglepett!😉🤪🤣Én meg Pavelskit bírom és tőle nem sajnálnám a kupát, de a Starst rühellem.Leccgó Bolts, vesszenek a tehenészek!Rühellem Perryt, de pl. Bennt kifejezetten kedvelem.
warr_b
nagir
warr_b
nagir
Sőt, elárulok egy titkot. A büdöskacsákat rühellem a legjobban 😀😀
Uhh, lehet mégsem volt olyan nagy titok? :o 😛
warr_b
Selanne miatt nálam nincs buttom 5-en a Ducks.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
😊Oh, hát ez most meglepett!😉🤪🤣Én meg Pavelskit bírom és tőle nem sajnálnám a kupát, de a Starst rühellem.Leccgó Bolts, vesszenek a tehenészek!Rühellem Perryt, de pl. Bennt kifejezetten kedvelem.
warr_b
nagir
warr_b
nagir
Sőt, elárulok egy titkot. A büdöskacsákat rühellem a legjobban 😀😀
Uhh, lehet mégsem volt olyan nagy titok? :o 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Oh, hát ez most meglepett!😉🤪🤣Én meg Pavelskit bírom és tőle nem sajnálnám a kupát, de a Starst rühellem.Leccgó Bolts, vesszenek a tehenészek!Rühellem Perryt, de pl. Bennt kifejezetten kedvelem.
warr_b
nagir
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Én meg Pavelskit bírom és tőle nem sajnálnám a kupát, de a Starst rühellem.Leccgó Bolts, vesszenek a tehenészek!Rühellem Perryt, de pl. Bennt kifejezetten kedvelem.
warr_b
nagir
több mint 4 éve
Leccgó Bolts, vesszenek a tehenészek!Rühellem Perryt, de pl. Bennt kifejezetten kedvelem.
warr_b
több mint 4 éve
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Tény, hogy Kanadában sokkal jobban érdekli az embereket a hoki. A Yotes és/vagy a Panthers helyett biztosan egészségesebb lenne egy kanadai franchise.A "több kanadai csapatot a ligába" nézőpontnak egy újabb fricska. 😊Az utolsó 10 percben nagyon nyomtak, végül OT-ban fordított a Stars 0-2-ről, fasza döntő lesz a Bolts ellen.Florida vs Texas, még jó, hogy Kanadában rendezik a meccseket 😊
Jakehomer
r.baggio
Mikey
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
nbc on suicide watchA "több kanadai csapatot a ligába" nézőpontnak egy újabb fricska. 😊Az utolsó 10 percben nagyon nyomtak, végül OT-ban fordított a Stars 0-2-ről, fasza döntő lesz a Bolts ellen.Florida vs Texas, még jó, hogy Kanadában rendezik a meccseket 😊
Jakehomer
r.baggio
Mikey
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Mikey
18 753
A "több kanadai csapatot a ligába" nézőpontnak egy újabb fricska. 😊Az utolsó 10 percben nagyon nyomtak, végül OT-ban fordított a Stars 0-2-ről, fasza döntő lesz a Bolts ellen.Florida vs Texas, még jó, hogy Kanadában rendezik a meccseket 😊
Jakehomer
r.baggio
több mint 4 éve
Az utolsó 10 percben nagyon nyomtak, végül OT-ban fordított a Stars 0-2-ről, fasza döntő lesz a Bolts ellen.Florida vs Texas, még jó, hogy Kanadában rendezik a meccseket 😊
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Leccgó Bolts, vesszenek a tehenészek!
több mint 4 éve
Pedig a Szigetlakók voltak a titkos favoritjaim...Na mindegy, innentől Nekem már akárki nyerhet, örülni fogok Neki, mert a Dallas és a Tampa is megérdemli, remélem 7 meccses döntő lesz!
több mint 4 éve
Nagyon nehéz széria volt, le a kalappal az Isles előtt. Viszont most már fejezzük be, amit 2015-ben nem sikerült!
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Az utolsó 10 percben nagyon nyomtak, végül OT-ban fordított a Stars 0-2-ről, fasza döntő lesz a Bolts ellen.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/jegkorong/jegkorong-a-svajccal-vb-ezustot-szerzo-sean-simpson-az-uj-szovetsegi-kapitany-2783615
több mint 4 éve
Én max piros,világoskék ,sötétkék,fekete nadrágot láttam életemben.
több mint 4 éve
mondjuk a Bunnies-nak van fehér meze, amin csak a logo körvonala van rajta mint minta elölCase in point.NRL meccseken szokott lenni, hogy pl mindkét csapat zöld mezben van, a néző meg döntse el fej vagy írással, hogy melyik játékos kivel van.say what?
Cubehor
max az Indigenous Round-ban, de egyébként mindenkinek van két szett meze, amennyire emlékszem (ráadásul zöld meze csak a Raidersnek és a Rabbitohsnak van, nem is azonos az árnyalat, és utóbbiak zöld mezében azért a piros csíkozás elég feltűnő)
slowmotion
Az már régen rossz, ha csíkok meg árnyalatok alapján kéne megkülönböztetni egymástól a csapatokat. Mondjuk én sok különbséget nem látok a két zöld között. Az lenne a követendő mindenhol, amit az UEFA meccseken csinálnak. Az egyik csapat legyen full sötétben, a másik meg full világosban.
Cubehor
több mint 4 éve
Cubehor
318
A nadrág is a felszerelés része, nekem sokat levon az élvezeti értékből, ha megegyező színű.Mert egy értelmes liga már rég betiltotta volna ezt ?De egyik mez színes, a másik fehér. Miért a nadrágot nézed?
Cubehor
Mikey
Mondjuk akkor nem lenne a baj, ha a Golden Knights tényleg aranyban játszana, nem a százhuszonegyedik dögunalom fekete nyugati csapat lenne.
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Mert egy értelmes liga már rég betiltotta volna ezt ? Gondolom van pénze minden NHL franchisenak legalább egy plusz szett nadrágra. Inkább erre lenne ész, mint a folyamatos BLM cringefestre.De egyik mez színes, a másik fehér. Miért a nadrágot nézed?
De amúgy a rögbiben meg úgy általában ausztrál sportokban a legrosszabb a helyzet. NRL meccseken szokott lenni, hogy pl mindkét csapat zöld mezben van, a néző meg döntse el fej vagy írással, hogy melyik játékos kivel van.
Cubehor
több mint 4 éve
Cubehor
318
Case in point.NRL meccseken szokott lenni, hogy pl mindkét csapat zöld mezben van, a néző meg döntse el fej vagy írással, hogy melyik játékos kivel van.say what?
Cubehor
max az Indigenous Round-ban, de egyébként mindenkinek van két szett meze, amennyire emlékszem (ráadásul zöld meze csak a Raidersnek és a Rabbitohsnak van, nem is azonos az árnyalat, és utóbbiak zöld mezében azért a piros csíkozás elég feltűnő)
slowmotion
Az már régen rossz, ha csíkok meg árnyalatok alapján kéne megkülönböztetni egymástól a csapatokat. Mondjuk én sok különbséget nem látok a két zöld között. Az lenne a követendő mindenhol, amit az UEFA meccseken csinálnak. Az egyik csapat legyen full sötétben, a másik meg full világosban.
több mint 4 éve
Na igen ez a NEM színtévesztő válasz!😉🤫 Gurulós focit simán elkapcsolom, ha pl. a két csapat meze hasonló tónusú, mondjuk sötét, mert annyira zavaró nekem, hogy élvezhetetlenné teszi!mondjuk aki sokat nézi, annak már a mez mintázatáról is egyből beugrik, hogy melyik csapat melyikHát ezt mond egy olyan ultraradikális színtévesztőnek mind én...😱Mert egy értelmes liga már rég betiltotta volna ezt ? Gondolom van pénze minden NHL franchisenak legalább egy plusz szett nadrágra. Inkább erre lenne ész, mint a folyamatos BLM cringefestre.say what?
De amúgy a rögbiben meg úgy általában ausztrál sportokban a legrosszabb a helyzet. NRL meccseken szokott lenni, hogy pl mindkét csapat zöld mezben van, a néző meg döntse el fej vagy írással, hogy melyik játékos kivel van.
Cubehor
slowmotion
El sem tudod képzelni hányszor alakul úgy, hogy élvezhetetlen a számomra egy bármilyen meccs...
nagir
slowmotion
több mint 4 éve
mondjuk aki sokat nézi, annak már a mez mintázatáról is egyből beugrik, hogy melyik csapat melyikHát ezt mond egy olyan ultraradikális színtévesztőnek mind én...😱Mert egy értelmes liga már rég betiltotta volna ezt ? Gondolom van pénze minden NHL franchisenak legalább egy plusz szett nadrágra. Inkább erre lenne ész, mint a folyamatos BLM cringefestre.say what?
Cubehor
slowmotion
El sem tudod képzelni hányszor alakul úgy, hogy élvezhetetlen a számomra egy bármilyen meccs...
nagir
több mint 4 éve
Hát ezt mond egy olyan ultraradikális színtévesztőnek mind én...😱Mert egy értelmes liga már rég betiltotta volna ezt ? Gondolom van pénze minden NHL franchisenak legalább egy plusz szett nadrágra. Inkább erre lenne ész, mint a folyamatos BLM cringefestre.say what?
Cubehor
slowmotion
több mint 4 éve
Mert egy értelmes liga már rég betiltotta volna ezt ? Gondolom van pénze minden NHL franchisenak legalább egy plusz szett nadrágra. Inkább erre lenne ész, mint a folyamatos BLM cringefestre.say what?
Cubehor
több mint 4 éve
Cubehor
318
Mert egy értelmes liga már rég betiltotta volna ezt ? Gondolom van pénze minden NHL franchisenak legalább egy plusz szett nadrágra. Inkább erre lenne ész, mint a folyamatos BLM cringefestre.De amúgy a rögbiben meg úgy általában ausztrál sportokban a legrosszabb a helyzet. NRL meccseken szokott lenni, hogy pl mindkét csapat zöld mezben van, a néző meg döntse el fej vagy írással, hogy melyik játékos kivel van.