Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Kilenc 180cm alatti kiscsávót draftoltak a csapatok az első körben... 🤔Technikásodik és gyorsul a játék, nincs ebben különösebb meglepetés.
nagir
több mint 4 éve
Kilenc 180cm alatti kiscsávót draftoltak a csapatok az első körben... 🤔
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
A Jackets pickjét érti valaki???
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Hozzánk érkezett Jamie Drysdale és Jacob Perreault, igaz nem tudom kik de biztos jók 😀A legjobb védő idén JD!
Ja és Marco Rossi már készül a magyar csapat irányítása utáni időkre, jelentkezett a draftra és a Minnesota ki is vitte 😊
Heisman
Rossi is csúszott...
Szerkesztette: nagir
több mint 4 éve
Hozzánk érkezett Jamie Drysdale és Jacob Perreault, igaz nem tudom kik de biztos jók 😀Ja és Marco Rossi már készül a magyar csapat irányítása utáni időkre, jelentkezett a draftra és a Minnesota ki is vitte 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Rangers nagyon jól járt ezzel a drafttal behúzták még Schneidert id akit szintén top 10nek mondtak s akit persze mi is skippeltünk.... no komment...
több mint 4 éve
Hogy csúszhatott le hozzánk ez a Cole Perfetti 1/10-re, amikor minden mock top 5-be írta???
Szerkesztette: nagir
több mint 4 éve
Ez a Bergy valóban egy idióta, címeres ökör, rosszabb mint akit most Houstonból elzavartak... Canadiens trade Max Domi to Blue Jackets for Josh Anderson
www.thescore.com/nhl/news/2028845
több mint 4 éve
Papp Kristófot draftolják vajon?Comprehensive guide to the 2020 NHL Draft
nagir
www.thescore.com/nhl/news/2021477
Nem tudom, mindenesetre itt a menetrend.
több mint 4 éve
Papp Kristófot draftolják vajon?
több mint 4 éve
Aknek van Arena4-e (gondolom már mindenkinek 😉 😛) Az ma éjjel 1től nézheti az 1kört!!! Tudom NHLben más a draft mint NFLben de azért érdekes lehet. Persze pont most lett vona Montrealban, persze online lesz 😀
több mint 4 éve
A Point, Palat, Hedman, Kucherov quattro szerintem az utóbbi évek "leggyilkosabb" négyese!hát a Makar-Girard-MacKinnon- Rantanen se rossz
Gratula, szimpi csapat a Lightning!
Stoki
több mint 4 éve
És nem mókás? 😊Dubaiban is van sípálya... 🤷♂️Nyilván, meg 21. század, de attól még mókás egy mediterrán jellegű pálmafás üdülővárosban egy jégcsarnok.Nem követem a jéghokit, csak mókásnak tartom, hogy Tampában természetes módon se hó, se jég nincs.Szerencsére elég fejlett jégkészítési technológiák vannak arrafelé.
Sobri Jóska
Mikey
De valoszínűleg Alaszkában is van fedett, homokos strandröplanda csarnok. Az is mókás.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Dubaiban is van sípálya... 🤷♂️Nyilván, meg 21. század, de attól még mókás egy mediterrán jellegű pálmafás üdülővárosban egy jégcsarnok.Nem követem a jéghokit, csak mókásnak tartom, hogy Tampában természetes módon se hó, se jég nincs.Szerencsére elég fejlett jégkészítési technológiák vannak arrafelé.
Sobri Jóska
Mikey
De valoszínűleg Alaszkában is van fedett, homokos strandröplanda csarnok. Az is mókás.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A Point, Palat, Hedman, Kucherov quattro szerintem az utóbbi évek "leggyilkosabb" négyese!Gratula, szimpi csapat a Lightning!
több mint 4 éve
Nyilván, meg 21. század, de attól még mókás egy mediterrán jellegű pálmafás üdülővárosban egy jégcsarnok.Nem követem a jéghokit, csak mókásnak tartom, hogy Tampában természetes módon se hó, se jég nincs.Szerencsére elég fejlett jégkészítési technológiák vannak arrafelé.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Nem követem a jéghokit, csak mókásnak tartom, hogy Tampában természetes módon se hó, se jég nincs.Szerencsére elég fejlett jégkészítési technológiák vannak arrafelé.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem követem a jéghokit, csak mókásnak tartom, hogy Tampában természetes módon se hó, se jég nincs.Nem sokat számít (2004-ben amúgy már nyertek). Kanadai csapat 1993 óta nem nyert kupát, azóta nyert a Carolina, a Dallas, az Anaheim, a Los Angeles...
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Nem követem a jéghokit, csak mókásnak tartom, hogy Tampában természetes módon se hó, se jég nincs.
több mint 4 éve
Grat Tampa!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Megérdemelt győzelem volt, nagyon jól összerakott csapat. Pár éve még csak az offense volt igazán, de szépen hoztak védelmet és grinder embereket is.
több mint 4 éve
Ryan McDonagh miatt nagyon (meg Shattenkirk miatt kicsit) drukkoltam a Lightningnek. Örülök, hogy behúzták. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Pat Maroon, back-to-back Stanley Cup champion. Haha. 😊
több mint 4 éve
Ehhehe, grat a Tampának 😊👍
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta