Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
A vereség ellenére azt mondom a colorado baromi eros idén. Bar az ilyen keményen dolgozo csapatok ellen nem megy az jol latszik.
több mint 3 éve
Markström azért bemutatta ellenünk az év védését, legalábbis eddig... 😲MY GOODNESS JACOB MARKSTROM (@j_markstrom#NHLFaceOff pic.twitter.com/M8wzP3A3VX
— NHL (@NHL) January 15, 2021
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Sajnos ő már leamortilázódott a csapattal, és félek soha nem jön vissza, aki volt....Kíváncsi vagyok, hogy Bergevinnek sikerült e addig kavarni a kaki, hogy végre vmi jó süljön ki belőle.....Jól nézett ki a Habs, a meccs nagy részében jobbnak is, mint a Leafs, Suzuki a real deal, és Anderson is jól mozgott, ami rizikós igazolás volt. Már csak a liga legjobb kapusának kéne úgy védenie, mintha az lenne 😛
dande
Jakehomer
Igen van lehetőség ebben a csapatban egyébként, tehetséges fiatalok, meglátjuk milyen irányba haladunk.
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Bergevinnek sikerült e addig kavarni a kaki, hogy végre vmi jó süljön ki belőle.....Jól nézett ki a Habs, a meccs nagy részében jobbnak is, mint a Leafs, Suzuki a real deal, és Anderson is jól mozgott, ami rizikós igazolás volt. Már csak a liga legjobb kapusának kéne úgy védenie, mintha az lenne 😛
dande
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Jól emlékszel.Utólag kiért cserélnél újra? A szerencsejátékkiraly Kane vagy a középpályás Karlsson? Vagy mindkettő? Jól emlékszem h a Karlsson csere miatt nem lett tiétek az 1/3 és így Stützle?Bezzeg mi. Hála DW-nak évekre (ha nem évtizedekre) beleállunk a földbe.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
warr_b
csebi
Mindkét csere orda faszság volt, a Karlsson az már-már Lindros-i magaságokban, illetve mélységekben...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nekem Byfield picit csalódás volt a vb-n, többet vártam tőle de ő asszem jövőre is még ott lehet majd akkor alkot nagyot.Igen, ez még nem az az év lesz. A már említett rossz szerződéseink, és az öregek "kifutása" még nyomja a lóvét.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
Bár az életük a Kingsnek adták Anze, és Doughty szerződése is brutális, nem beszélve arról, hogy milyen sokáig tart még!
A fecske Byfield lehet, az U20 vb-n is nagyot tolt!
GKG! 😊
Stoki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Utólag kiért cserélnél újra? A szerencsejátékkiraly Kane vagy a középpályás Karlsson? Vagy mindkettő? Jól emlékszem h a Karlsson csere miatt nem lett tiétek az 1/3 és így Stützle?Bezzeg mi. Hála DW-nak évekre (ha nem évtizedekre) beleállunk a földbe.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Igen, ez még nem az az év lesz. A már említett rossz szerződéseink, és az öregek "kifutása" még nyomja a lóvét.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
Bár az életük a Kingsnek adták Anze, és Doughty szerződése is brutális, nem beszélve arról, hogy milyen sokáig tart még!
A fecske Byfield lehet, az U20 vb-n is nagyot tolt!
GKG! 😊
több mint 3 éve
Bezzeg mi. Hála DW-nak évekre (ha nem évtizedekre) beleállunk a földbe.Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
csebi
több mint 3 éve
Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊2-3 év és büntetni fogtok nyugaton sztem főleg h akkor kimegy Carter és Brown szerződése is. kell egy jó védő majd, de azt UFA-ról megoldjátok sztem. kemény csapatotok lesz.
Stoki
több mint 3 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Bergevinnek sikerült e addig kavarni a kaki, hogy végre vmi jó süljön ki belőle.....
több mint 3 éve
Spotrac-et szoktam nézni, akkor az vagy nem naprakész, vagy ott is rossz helyen kerestem! 😊Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊A Kings cap hitje 73 milliónál van.
Azt viszont nem értem, hogy a total cap nekünk csak 58M $ (az mellékes, hogy milyen szörnyű tradeket csináltunk, lsd.Phaneauf, Kovalchuk), mindenki másnak 85-95 M $ körül mozog!
Ennek mi lehet az oka? Egyszerűen nincs lóvé? Azt kötve hiszem!
Mennyi egyáltalán NHL-ben a cap space? Itt nem vagyok naprakész!
Köszi a válasz(oka)t!
Stoki
www.capfriendly.com/
Ez az oldal tökéletes, ha az NHL játékosok szerződéseiről van szó, mindent megtalálsz.
Mikey
Mindenesetre bízom benne, hogy "maradék" szűk 8 millióért még igazolunk valaki(ke)t.
Köszi az infókat!
több mint 3 éve
Pont ugyanezt akartam linkelni, csak asszony a kezembe nyomott egy cikket, hogy olvassam el 😛Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊A Kings cap hitje 73 milliónál van.
Azt viszont nem értem, hogy a total cap nekünk csak 58M $ (az mellékes, hogy milyen szörnyű tradeket csináltunk, lsd.Phaneauf, Kovalchuk), mindenki másnak 85-95 M $ körül mozog!
Köszi a válasz(oka)t!
Stoki
www.capfriendly.com/
Ez az oldal tökéletes, ha az NHL játékosok szerződéseiről van szó, mindent megtalálsz.
Mikey
Amúgy 81,5M a cap jelenleg.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊A Kings cap hitje 73 milliónál van.
Köszi a válasz(oka)t!
Stoki
www.capfriendly.com/
több mint 3 éve
Kings szurkolóként, megnézve a rostert újfent azon szurkolok idén, hogy ne legyünk ligautolsók! 😊Azt viszont nem értem, hogy a total cap nekünk csak 58M $ (az mellékes, hogy milyen szörnyű tradeket csináltunk, lsd.Phaneauf, Kovalchuk), mindenki másnak 85-95 M $ körül mozog!
Köszi a válasz(oka)t!
több mint 3 éve
index.hu/sport/jegkorong/2021/01/09/erste_liga_biroi_muhiba_vasas_ferencvaros_ujrajatszas/Pfff, persze, lófaszt a fradika seggébe.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
A Stars később kezd, miután több játékos és stábtag is pozitív koronavírus tesztet produkált.Nagyon remélem hogy azért nem ez lesz a jellemző...
több mint 3 éve
Az NBA-ben egy vagyont zsebelnek be a csapatok egy kb. max. 5cmx5cm-es reklámért a mezen...Mehhh...Pár év és megjelennek majd szépen a mezeken is a szponzorok...
The National Hockey League has sold naming rights to its four divisions for the first time in its history. The League announced on Tuesday that its teams will play in the Scotia NHL North Division, Honda NHL West Division, Discover NHL Central Division and the MassMutual NHL East Division during the 2020-21 season, which runs 56 games and begins on Jan. 13
warr_b
Mikey
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Mehhh...Pár év és megjelennek majd szépen a mezeken is a szponzorok...
The National Hockey League has sold naming rights to its four divisions for the first time in its history. The League announced on Tuesday that its teams will play in the Scotia NHL North Division, Honda NHL West Division, Discover NHL Central Division and the MassMutual NHL East Division during the 2020-21 season, which runs 56 games and begins on Jan. 13
warr_b
több mint 3 éve
Mehhh...The National Hockey League has sold naming rights to its four divisions for the first time in its history. The League announced on Tuesday that its teams will play in the Scotia NHL North Division, Honda NHL West Division, Discover NHL Central Division and the MassMutual NHL East Division during the 2020-21 season, which runs 56 games and begins on Jan. 13
több mint 3 éve
Chara ,Nekem, egy Ikon!!!HöhhNem akart visszavonulni, a Bostonnak meg már nem kellett. Ennyi 😊
www.nhl.com/capitals/news/capitals-sign-defenseman-zdeno-chara/c-319917488
warr_b
Mi meg Perryt igazoltuk le a fiatalítás jegyében 😛
dande
De hogy nem volt jobb ötletetek, mint ez a **** Perry, hát ez olyan Bergevines...
Szerkesztette: nagir
több mint 3 éve
C Makar az év csapatában. Nem semmi ilyen fiatalon.
több mint 3 éve
HöhhNem akart visszavonulni, a Bostonnak meg már nem kellett. Ennyi 😊
www.nhl.com/capitals/news/capitals-sign-defenseman-zdeno-chara/c-319917488
warr_b
Mi meg Perryt igazoltuk le a fiatalítás jegyében 😛