Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Ez egy jó hétvége volt hoki szempontjából. Tegnap nyert a Klagenfurt Linzben 4-0-ra Nick Petersen mesterhármasával és Sebastian Dahm 25/25-jével, ma pedig a Dynamo is nyert a Salavat Yulaev otthonában 3-0-ra Dmitrij Jaskin duplájával és Alexander Yeryomenko 38/38-jával, aki emellé egy asszisztot is kiosztott. Utóbbihoz érdekesség, hogy ezt a shutoutot azután érte el, hogy a csapat megszerezte a liga egyik top kapusát, Emil Garipovot az Avangardtól pénzért cserébe. Mindkét meccs nagyon jó volt, nemcsak az eredmények miatt. 😊
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Hú de jó meccs volt ez a Dynamo - Lokomotiv. 50 perc után vezetett 3-0-ra a Yaroslavl, aztán hat perc alatt lőtt hármat a Dynamo, s végül OT-ban Michal Čajkovský megnyerte a meccset a moszkvaiaknak. 🥰
több mint 4 éve
Ott van, igen,😊Chris Bodó ott van még? 😂 Jared Brown is hamar lelépett tavaly, azért kérdem.Én most addig Újpest Erste liga meccsekkel mulatom az időt és drukkolok.😊 Régen szinte minden meccsen kint fagyoskodtam a fapados Megyeri úton.Ha már januárig biztosan nem lesz NHL, megnéztem életem első KHL meccsét.Azóta kilencből hét meccsüket láttam, az imént épp Chelyabinskből hozták el a két pontot könnyedén, baromira bejön az egész, és már sálat is rendeltem. 😀
Dynamo 1-5 Vityaz.
Tipikusan az a meccs volt, amikor az egyik csapat játszott, a másik pedig gólokat szerzett és nyert.
Shipachyov, Jaskin, Pulkkinen, Čajkovský, Mironov, Hietanen, Yeryomenko, akad pár ismerős és szimpi játékos a moszkvaiaknál, szerintem kitartok mellettük. 😊
Mikey
Mikey
zavi27
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Chris Bodó ott van még? 😂 Jared Brown is hamar lelépett tavaly, azért kérdem.Én most addig Újpest Erste liga meccsekkel mulatom az időt és drukkolok.😊 Régen szinte minden meccsen kint fagyoskodtam a fapados Megyeri úton.Ha már januárig biztosan nem lesz NHL, megnéztem életem első KHL meccsét.Azóta kilencből hét meccsüket láttam, az imént épp Chelyabinskből hozták el a két pontot könnyedén, baromira bejön az egész, és már sálat is rendeltem. 😀
Dynamo 1-5 Vityaz.
Tipikusan az a meccs volt, amikor az egyik csapat játszott, a másik pedig gólokat szerzett és nyert.
Shipachyov, Jaskin, Pulkkinen, Čajkovský, Mironov, Hietanen, Yeryomenko, akad pár ismerős és szimpi játékos a moszkvaiaknál, szerintem kitartok mellettük. 😊
Mikey
Mikey
zavi27
több mint 4 éve
Hasek és Jagr mellett ő is nagy kedvencem volt. Amiatt a Detroit miatt kezdtem jégkorongot nézni:Az egyik legnagyobb sport élményem, hogy láthattam a Joe Louis Arenaban játszani!
index.hu/sport/jegkorong/2020/11/23/pavel_dacjuk_detroit_red_wings_magic_man_draft_khl_szentpetervar_jekatyerinburg_olimpia_portre/?token=f1e1abf4296e05a380c337b4709862a3
Matthew99
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Hasek és Jagr mellett ő is nagy kedvencem volt. Amiatt a Detroit miatt kezdtem jégkorongot nézni:index.hu/sport/jegkorong/2020/11/23/pavel_dacjuk_detroit_red_wings_magic_man_draft_khl_szentpetervar_jekatyerinburg_olimpia_portre/?token=f1e1abf4296e05a380c337b4709862a3
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Én most addig Újpest Erste liga meccsekkel mulatom az időt és drukkolok.😊 Régen szinte minden meccsen kint fagyoskodtam a fapados Megyeri úton.Ha már januárig biztosan nem lesz NHL, megnéztem életem első KHL meccsét.Azóta kilencből hét meccsüket láttam, az imént épp Chelyabinskből hozták el a két pontot könnyedén, baromira bejön az egész, és már sálat is rendeltem. 😀
Dynamo 1-5 Vityaz.
Mikey
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Ha már januárig biztosan nem lesz NHL, megnéztem életem első KHL meccsét.Azóta kilencből hét meccsüket láttam, az imént épp Chelyabinskből hozták el a két pontot könnyedén, baromira bejön az egész, és már sálat is rendeltem. 😀
Dynamo 1-5 Vityaz.
Mikey
több mint 4 éve
Eladó Canadiens gyerek pulcsi. 3-4 évesre.www.jofogas.hu/hajdu_bihar/NHL_gyerek_kapucnis_pulover_111988997.htm
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Geoff Molson: Canadiens have foundation to be 'good for many years'www.thescore.com/nhl/news/2045156
Ezért nem fogunk a következő 30 évben sem Stanleyt nyerni.....
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Nemááár. Legalább itt ne.Ha már januárig biztosan nem lesz NHL, megnéztem életem első KHL meccsét.Orbán nem tudtam hogy ennyire szereti a hokit. Felcsút Vityaz
Dynamo 1-5 Vityaz.
Mikey
Heisman
több mint 4 éve
Ha már januárig biztosan nem lesz NHL, megnéztem életem első KHL meccsét.Orbán nem tudtam hogy ennyire szereti a hokit. Felcsút Vityaz
Dynamo 1-5 Vityaz.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Ha már januárig biztosan nem lesz NHL, megnéztem életem első KHL meccsét.Dynamo 1-5 Vityaz.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Marleau & Nieto are back...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
D Toews goes to colorado!Eleg gyors csapatot epit Sakiv
több mint 4 éve
Azért legyen az 5, ha a gigakontrakja előtti éveket is belevesszük 😉 😛Hâtha Priceon megkönyörül s elcseréli vmi normális csapatba, s azzal esetleg betelne az a pohár is. Bár attól tartok még mindig nagyon üres...Price-nak konktétan egy olyan éve volt, amikor a gigakontranktjának megfelelően teljesített, amúgy botrányosan overrated...
dande
Jakehomer
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Hâtha Priceon megkönyörül s elcseréli vmi normális csapatba, s azzal esetleg betelne az a pohár is. Bár attól tartok még mindig nagyon üres...Price-nak konktétan egy olyan éve volt, amikor a gigakontranktjának megfelelően teljesített, amúgy botrányosan overrated...
dande
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Hâtha Priceon megkönyörül s elcseréli vmi normális csapatba, s azzal esetleg betelne az a pohár is. Bár attól tartok még mindig nagyon üres...
több mint 4 éve
Mi meg vissza hoztuk Stasnyt a Vegasból...🤔
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Egy óra múlva nyit a szabadügynökpiac. 😊No akkor Bergy ámokfuthat még egy párat......
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Egy óra múlva nyit a szabadügynökpiac. 😊
több mint 4 éve
Molsonnal együtt kellene őket a Hudsonba megúsztatni....................................Ez a Bergy valóban egy idióta, címeres ökör, rosszabb mint akit most Houstonból elzavartak...Azzal magyarázta, hogy túl sokat kért! Erre adott egy ilyet Andresonnak 5,5M$/y 7évre! Bergy Te Barom! 😉😊😀
Canadiens trade Max Domi to Blue Jackets for Josh Anderson
www.thescore.com/nhl/news/2028845
dande
nagir
több mint 4 éve
Ez a Bergy valóban egy idióta, címeres ökör, rosszabb mint akit most Houstonból elzavartak...Azzal magyarázta, hogy túl sokat kért! Erre adott egy ilyet Andresonnak 5,5M$/y 7évre! Bergy Te Barom! 😉😊😀
Canadiens trade Max Domi to Blue Jackets for Josh Anderson
www.thescore.com/nhl/news/2028845
dande
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Hozzánk érkezett Jamie Drysdale és Jacob Perreault, igaz nem tudom kik de biztos jók 😀Drysdale jobbos, támadó felfogású védő. Nekem eszembe nem jutott h hozzánk kerül el de elkepesztoen örülök. Ő akar ebben a fura szezonban akar fenn is játszhat végig h nem lesz AHL.
Ja és Marco Rossi már készül a magyar csapat irányítása utáni időkre, jelentkezett a draftra és a Minnesota ki is vitte 😊
Heisman
Perreault meg RW és pure scorer. Ami elképesztő h nemhogy a talent poolban hanem a teljes keretben nincs. Neki még legalább 2 év kell sztem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.