Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 14 éve
Leafs hosszabbításban ütötte a Rangerst és ezzel 4-0. 😊 17 éve nem volt ilyen jó szezonkezdés... De ezek ellenére is a reális cél egy PO helyet elcsípni. De legalább már lehet látni a fényt az alagút végén, és végre van eredménye a több éves tudatos építkezésnek. Még nyáron kell egy jó offseason meg pl Kadrit be kellesz építeni, és akkor következő szezontól lehetnek komolyabb tervek. Jah és Kessel egy állat! 😀
több mint 14 éve
Kovalchuk elkezdte ledolgozni az árát, az ő góljával győzött OT-ban a Devils.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
értem én az iróniát, de te egy akkora pszichopata vagy, hogy már én sem tudom eldönteni mikor beszélsz komolyan 😛Irónia, de azt hittem Mac fog először belekötni. 😀TheMileHighCitySlash játszotta el a himnuszt fuckniában:a sima meccs azért vicces kijelentés 😛
http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&id=78338
:cool:
Vertük a Wings-t sima meccs volt, előző nap meg csak balszerencsével kaptunk ki a Flyers-nél.TheMileHighCity
főleg hogy 1x sem vezettünk és a köcsögök uralták még az OT-t isharomt
több mint 14 éve
Irónia, de azt hittem Mac fog először belekötni. 😀Slash játszotta el a himnuszt fuckniában:a sima meccs azért vicces kijelentés 😛
Vertük a Wings-t sima meccs volt, előző nap meg csak balszerencsével kaptunk ki a Flyers-nél.TheMileHighCity
főleg hogy 1x sem vezettünk és a köcsögök uralták még az OT-t isharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Slash játszotta el a himnuszt fuckniában:a sima meccs azért vicces kijelentés 😛
főleg hogy 1x sem vezettünk és a köcsögök uralták még az OT-t is
több mint 14 éve
Szerintem jól kezdtünk:http://denversports.blog.hu/2010/10/13/avalanche_sikerek_a_rajton
😊
Amennyire undorral vártam a szezont, három annyira élvezetes meccset játszottunk. Olyan ellenfeleink voltak eddig, akikkel lehetett játszani (mondjuk a Philly favágó csapat, de most észnél voltak 😛), de sajnos nem lesz mindig így, az első kingz-meccs már a láthatáron van. :/
több mint 14 éve
Slash játszotta el a himnuszt fuckniában:http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&id=78338
Vertük a Wings-t sima meccs volt, előző nap meg csak balszerencsével kaptunk ki a Flyers-nél.
több mint 14 éve
fura svéd himnuszt hallgatni nhl meccs előtt 😀Éőben a helyszínen viszont hátbotzongató volt a svéd himnusz!! Jó meccs volt, örök élmény, ráadásul Sharks győzelemmel, sose felejtem!! Akármerre néztem cápasereg volt!! Na jó néhány Blue Jacket is! 😊
de maga a nyelv is eléggé furcsa, bár bejön 😊
Modano első lövése góóól :cool:
szépen rajtoltunk a Kacsák ellen, bár a parizerizmus ott volt náluk Getzlaf személyében, Perry meg azt hitte, hogy majd megveri Datsyukot 😀
I am a Duck fan,,, but come on,,,when we have to dress Parros and Brookbank against the Wings then try to fight Datsyuk,,,we are a JOKE. No class - jópofa 😀Habi
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Ja, mert emlékeim szerint előtte Zetterberg nem éppen szabályos módon ütközte le Beleskeyt a pálya közepén.Egyébként, ha már nem nyerünk, legalább legyünk köcsögök. :cool:
több mint 14 éve
amikor Z-t sípszó után hátulról ütötte meg, abból lett a Dats-Perry bunyóbár a parizerizmus ott volt náluk Getzlaf személyébenHabi??Mikey
parizerizmus= nálam a parasztkodás szép szóval
JT Daniels fan
több mint 14 éve
fura svéd himnuszt hallgatni nhl meccs előtt 😀de maga a nyelv is eléggé furcsa, bár bejön 😊
Modano első lövése góóól :cool:
szépen rajtoltunk a Kacsák ellen, bár a parizerizmus ott volt náluk Getzlaf személyében, Perry meg azt hitte, hogy majd megveri Datsyukot 😀
I am a Duck fan,,, but come on,,,when we have to dress Parros and Brookbank against the Wings then try to fight Datsyuk,,,we are a JOKE. No class - jópofa 😀
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Úgy, hogy már 2-0 volt a Crunchnak. Szép... Az egyetlen szerencsétek, hogy Csivava védett. 😛
több mint 14 éve
3-2-re nyertünk, Bacashihua védett szerencsére, Grahame-nek még ez a 15 lövés is sok lett volna. 😊Részletek:
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=28432640&nid=5736661
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Grahame? Még mindig? Akkor az két sima W lesz a Crunchnak. 😂Amúgy, nem tudom, jó dolog figyelgetni a prospecteket, de hatalmas lutri az AHL pl. az NHL-be történő felhívások miatt, így nem tudom teljesen komolyan venni a ligát.
több mint 14 éve
Nálunk is vannak komoly tehetségek, de most nagyon átalakult a csapat, meg az a csődtömeg Grahame a kapus, nem tudom mire számítsak, meg az Avs-ben megint annyi sérülés lesz, hogy a fél ECHL-csapatot fel kell hívni. De a Monsters névhez hűen van pár verőemberünk. :cool: Jó poén az AHL, tavaly előfizettem az utolsó hónapra, meg rádióban szoktam hallgatni, már értek "ohio-iul". 😀
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Mert ott nem zúzzák le a fél csapatot a los angelesiek? 😛Egyáltalán nem ismerem a Lake Erie keretét, csak azt tudom, hogy Syracuse-ban ott van minden jó prospectünk, szóval bizakodom. 😊
több mint 14 éve
Mivel holnap kezdődik a szezon, ráadásul egyből az általam nagyon nem kedvelt Red Wings ellen, így álljon annyi itt, hogy:Ma éjjel az AHL-rajton ütközünk, elvileg a Syracuse most a tiétek. Az a liga jobban érdekel. 😀
let's go Ducks!!
😊Mikey
Bajnokveréssel kezdtünk, de a tegnap fénypontja a Flames-betli volt. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Pittsburgh vereséggel avatta új, csodálatos arénáját, a Consol Energy Centert!Az ünneprontó vendég a Flyers volt, amely 2-3-győzött, még SHG-t is sikerült lőnie!
Majd összeáll a dolog...
K.
több mint 14 éve
Mikey
18 709
Mivel holnap kezdődik a szezon, ráadásul egyből az általam nagyon nem kedvelt Red Wings ellen, így álljon annyi itt, hogy:let's go Ducks!!
😊
több mint 14 éve
Jaja tényleg. Én se hittem volna soha, hogy láthatok egy igazi NHL tétmeccset élőben, és hogy az még a kedvenc csapatom is lesz akiknek kb. 15 éve druokkolok, tényleg egy álom! Remélem minden rendben lesz, és összejön tényleg!ne légy ilyen pesszimista, bármikor bármi lehetkonquerorÉs azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!zavi27mázlista 😀 , én valszeg úgy halok meg h egy NHL/NFL meccset sem látok élőben :/ (mármint nem a tvben)garu
több mint 14 éve
ne légy ilyen pesszimista, bármikor bármi lehetmázlista 😀 , én valszeg úgy halok meg h egy NHL/NFL meccset sem látok élőben :/ (mármint nem a tvben)garude, csak még nincs szezon.És azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!zavi27
láttam a tévéújságban, hogy jövő vasárnap lesz columbus-san joséHöri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mázlista 😀 , én valszeg úgy halok meg h egy NHL/NFL meccset sem látok élőben :/ (mármint nem a tvben)És azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!zavi27sport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
több mint 14 éve
És azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!sport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
több mint 14 éve
előszezon.már szezon van 😛Jocisport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
október hetedikén indul az alapszakasz.