Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Pittsburgh vereséggel avatta új, csodálatos arénáját, a Consol Energy Centert!Az ünneprontó vendég a Flyers volt, amely 2-3-győzött, még SHG-t is sikerült lőnie!
Majd összeáll a dolog...
K.
több mint 14 éve
Mikey
18 826
Mivel holnap kezdődik a szezon, ráadásul egyből az általam nagyon nem kedvelt Red Wings ellen, így álljon annyi itt, hogy:let's go Ducks!!
😊
több mint 14 éve
Jaja tényleg. Én se hittem volna soha, hogy láthatok egy igazi NHL tétmeccset élőben, és hogy az még a kedvenc csapatom is lesz akiknek kb. 15 éve druokkolok, tényleg egy álom! Remélem minden rendben lesz, és összejön tényleg!ne légy ilyen pesszimista, bármikor bármi lehetkonquerorÉs azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!zavi27mázlista 😀 , én valszeg úgy halok meg h egy NHL/NFL meccset sem látok élőben :/ (mármint nem a tvben)garu
több mint 14 éve
ne légy ilyen pesszimista, bármikor bármi lehetmázlista 😀 , én valszeg úgy halok meg h egy NHL/NFL meccset sem látok élőben :/ (mármint nem a tvben)garude, csak még nincs szezon.És azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!zavi27
láttam a tévéújságban, hogy jövő vasárnap lesz columbus-san joséHöri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mázlista 😀 , én valszeg úgy halok meg h egy NHL/NFL meccset sem látok élőben :/ (mármint nem a tvben)És azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!zavi27sport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
több mint 14 éve
És azon kinn leszek személyesen Stockholmban, már nagyon várom!!sport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
több mint 14 éve
előszezon.már szezon van 😛Jocisport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
október hetedikén indul az alapszakasz.
több mint 14 éve
már szezon van 😛sport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
több mint 14 éve
sport tv már nem ad NHL-t?Jocide, csak még nincs szezon.
láttam a tévéújságban, hogy jövő vasárnap lesz columbus-san josé
több mint 14 éve
sport tv már nem ad NHL-t?
több mint 14 éve
Ha valaki szeretne fantasy NHL-ben indulni, írjon nekem gyorsan PMet, holnap draft és páratlanul vagyunk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mitol rohadna be elarulod ?
több mint 14 éve
dehogynemBe fog.
boven megeros meg igy is ha minden evben basz egy 50+ golt 😀
csak ne rohadjon be mert akkor viszont kurva merges leszekFake
A sztori viszont bohózatba illő. Elég cinkes az NHL-nek, hogy az arcátlan szerződésajánlat után egy kb 5%-kal kevésbé pofátlan kontraktust meg átengedtek...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Sebii
3 568
http://www.youtube.com/watch?v=MUgXzJwT-Bg&feature=relatedMindjárt itt a új szezon.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
dehogynemboven megeros meg igy is ha minden evben basz egy 50+ golt 😀
csak ne rohadjon be mert akkor viszont kurva merges leszek
több mint 14 éve
A Devilst megbüntették 3 millára, amiért megpróbálták kijátszani a capet Kovalchuknál, illetve egy 2011-es 3. kört elvettek tőlük, valamint a következő 3 év valamelyikében az 1. körükről is le kell hogy mondjanak.Nem olcsó buli ez így.
több mint 14 éve
kár azért a 2 Hete potyáért...😕Eddig csak felületesen követtem az EBEL-t és a Volánd, de mostmár idén szeretnék többet nézni, és az első meccs csak megerősített ebben, hatalmas derbi volt! Bár az első fele teljes tompaság, csőd, potyák voltak, de aztán megmutatta az erejét a csapat, nagy volt.
de így lesz keresnivalónk idén is, az új edzőt jót meccselt, tetszett.petey
több mint 14 éve
kár azért a 2 Hete potyáért...😕de így lesz keresnivalónk idén is, az új edzőt jót meccselt, tetszett.
több mint 14 éve
0-3 után inkább gépeztem, és csak a háttérben ment, 3-5 óta nézem újra rendesen 😀
több mint 14 éve
Úristen, mekkora a Volán-Jesenice meccs.....05-ről 4-5! GYERÜÜÜNK!!!! 11 perc még...