Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Az a PM jöhetne nekem is 😊 (tesóm gépe hasonló betegségben szenved, de eddig nem fordítottam rá túl sok energiát érdekeltség hiányában 😊 )Ment PM.SchleckIgen.Matthew99Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Még csak félig törlődött ne izgulj 😊szegény apeszos... 😀DivatJaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
szegény apeszos... 😀Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
|
több mint 13 éve
Tiltakozom. Én nem gondolkodtam.Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀Amadeus91
több mint 13 éve
Ment PM.Igen.Matthew99Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck
több mint 13 éve
Igen.Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?Schleck

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?Matthew99Windows 7-hez?
több mint 13 éve
Köszi az álszent válaszokat 😛 Valami használható?

több mint 13 éve
Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛Rataxesazért figyeled, hogy apeszossal, hogy egyre gondoltunk? 😀
több mint 13 éve
Jaaaj, olyan frappánsak vagytok 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Windows szoftverhamisításos szarság eltüntetésére ötletek?Matthew99Vegyél eredetit. 😛
több mint 13 éve
Windows szoftverhamisításos szarság eltüntetésére ötletek?Matthew99hát ha megveszed a boltban az sokat lendít a dolgon.
több mint 13 éve
Windows szoftverhamisításos szarság eltüntetésére ötletek?

több mint 13 éve
catattack
3 520
na má jó!
több mint 13 éve
Másnál is beszart a youtube?catattack"500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong."
you don't say....
több mint 13 éve
Másnál is beszart a youtube?catattackIgen
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
catattack
3 520
Másnál is beszart a youtube?
több mint 13 éve
CNC szakmában nyomul vki? erősen gondolkozom rajta, h neki kéne állni, anno CAD-ből jó voltam, szal talán menne is...
|
több mint 13 éve
Van valakinek tippje jó excel gyakorló-cuccra? Állásinterjún van exceles teszt, és régen vágtam a dolgokat, de sokat felejtettem.Szobi22Itt találsz sok hasznos dolgot. Ezek itt mind érettségi feladatok videón végigmutogatva. Nekem hasznos volt nagyon. infoerettsegi.blog.hu/
több mint 13 éve
köszönöm szépen!Van valakinek tippje jó excel gyakorló-cuccra? Állásinterjún van exceles teszt, és régen vágtam a dolgokat, de sokat felejtettem.Szobi22Megpróbálom előkotorni a gépemről egy barátom régebben csinált egy ilyen exceles tanfolyamot arról anno küldött át feladatsort.
Szerk. Megvan: holden.hu/lakossagi/pecs_excel_tanfolyam.phpempty taxi
BMG: igen, gondoltam arra is, köszi neked is!
több mint 13 éve
Van valakinek tippje jó excel gyakorló-cuccra? Állásinterjún van exceles teszt, és régen vágtam a dolgokat, de sokat felejtettem.Szobi22Megpróbálom előkotorni a gépemről egy barátom régebben csinált egy ilyen exceles tanfolyamot arról anno küldött át feladatsort.
Szerk. Megvan: holden.hu/lakossagi/pecs_excel_tanfolyam.php

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Van valakinek tippje jó excel gyakorló-cuccra? Állásinterjún van exceles teszt, és régen vágtam a dolgokat, de sokat felejtettem.Szobi22Érettségi feladatok! 😊
több mint 13 éve
Van valakinek tippje jó excel gyakorló-cuccra? Állásinterjún van exceles teszt, és régen vágtam a dolgokat, de sokat felejtettem.
több mint 13 éve
Angol emelt nyelvvizsgára kezdenék készülni. Munkahelyre jobb pozició miatt kéne, elég lenne a közép is, úgyis csak az a lényeg, hogy beszéljem meg legyen egy szar papírom, de egyetemre többet hozna az emelt.én anno úgy csináltam mindegyik nyelvnél amit tanultam, hogy nyelvtant bevertem, aztán rengeteget beszéltem - akár neten is - filmeket szedtem le az adott nyelven felirattal majd később már felirat nélkül. Amúgy inkább a TOEFL-t csináld, ha már kifizeted a vizsgát, inkább olyanért, amelyről tudják 1 határral arrébb is, hogy mi az.
Na szóval, időm van bőven felkészülni, Ncore-ról már leszedtem mindent, angol könyveket (nem egyszerűsített) is megértem (ha nem is minden szót, de mondatokat össze tudom rakni).
ECL és a Telc van kinézve, előbbinél nyelvtan helyett nagyobb hangsúlyt fektetnek a kifejezőképességedre (tesóm is ezt csinálta), utóbbihoz viszont több anyagom van.
Lényeg, hogy aki már csinált készült, bármiféle tanácsot megköszönnék, melyik könyvet érdemes beszerezni, hol érdemes megcsinálni, tanfolyamra érdemes-e eljárni akkor is, ha nem sürgős letennem stb, stb.süti
www.ets.org/toefl