Kérdések bármiről

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 935 — #NoStress
Androidos telefonról szeretnék kérdezni.
XPeria X10 MiniProm van és egyszerűen nem tudok rátenni programot / játékot. Ugye minden amit csak rátennék .apk kiterjesztésű amit a telefonon elindítva .jar-t kapnánk. Na most a problémám az, hogy a szgépen még látom a mappákat meg mindent, ráhúzom telóra az adott progit, de a telefonon már nem találom meg. Mivel semmi rendszer/fájlkezelő nincs rajta, ezért a mappák elérése lehetetlen számomra. Azt is próbáltam, hogy nyitottam telóban egy alkalmazások mappát,de azt ugyanúgy nem találom meg a telefonban. Valaki tudna valami kis infót adni? :/ Előre is köszi!stitch90
Tegyél fel marketről valami fájlkezelőt, pl. ES file explorer (ehhez ugye kell internetkapcsolat - ha nincs mobilnetet keress egy wifi-spotot).Rataxes
ASTRO is jó filekezelő, anélkül tényleg érdekes lehet megtalálni bármit is. 😊

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
v ha annyira nem sürgős akkor várd meg a Defy+ -t

|
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Motorola Defy, nem is drága, kb annyi mint a HTC telefonok. Miért jó ez a Motorola? Nokia okostelefon van?Amadeus91
nekem is Defy-m van, és nagyon bejön. amúgy víz- és ütésállóSzobi22
Szintén Defy 😊

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Motorola Defy, nem is drága, kb annyi mint a HTC telefonok. Miért jó ez a Motorola? Nokia okostelefon van?Amadeus91
nekem is Defy-m van, és nagyon bejön. amúgy víz- és ütésálló

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 907
Aztat nem betiltották?Duff
h-h betiltani? Várj megnézem a katalógust...

2 perc múlva...

Na, elvileg kapható a Galaxy S II, de amire gondoltam (mint kiderült) az a Samsung Galaxy Ace. Esetleg még HTC telefonok lennének, HD7, 7 pro, Wildfire S, Cha Cha.

Ezeket ismeritek? Milyenek?Amadeus91
Úgy tudom a galaxykat betiltották, mert iphone copy-k voltak. Ha okostelót akarsz én a Motorola Defy-t ajanlom 😛Duff
nézd Németországban rendesen szolgáltatónál kapható a Galaxy.....

Motorola Defy, nem is drága, kb annyi mint a HTC telefonok. Miért jó ez a Motorola? Nokia okostelefon van?
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 567
Én most egy Samsung Galaxy II-n gondolkodom, nagyon jó árban van Németországban. Ismeri valaki személyesen is azt a készüléket?Amadeus91

2 perc múlva...

Na, elvileg kapható a Galaxy S II, de amire gondoltam (mint kiderült) az a Samsung Galaxy Ace. Esetleg még HTC telefonok lennének, HD7, 7 pro, Wildfire S, Cha Cha.

Ezeket ismeritek? Milyenek?Amadeus91
Úgy tudom a galaxykat betiltották, mert iphone copy-k voltak. Ha okostelót akarsz én a Motorola Defy-t ajanlom 😛
több mint 14 éve
Én most egy Samsung Galaxy II-n gondolkodom, nagyon jó árban van Németországban. Ismeri valaki személyesen is azt a készüléket?Amadeus91

2 perc múlva...

Ezeket ismeritek? Milyenek?
több mint 14 éve
Aztat nem betiltották?
több mint 14 éve
Én most egy Samsung Galaxy II-n gondolkodom, nagyon jó árban van Németországban. Ismeri valaki személyesen is azt a készüléket?
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
A mobilnetet az x10 mini pron le is tudod tiltani, így csak akkor van neted ha van használható WIFI a közelben (az díjmentesn). Így tuti nem lesznek váratlan költségeid.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Igen, ő is ezt írta, nem volt mobilneted (ami okostelefon mellé kb. kötelező).
több mint 14 éve
stitch90 256
Azt mondták, hogy hiába csak ingyenes dolgokat töltöttem le,ettől függetlenül a 3G-s net meg az adatforgalom meg blabla... 😀

Megvan a progi, egy csöcsrázós app-al kezdtem volna amit most kivételesen meg is talált és hűhhaaa 😀 de nem indul. Ez már fél siker,köszönöm! 😊

Vamos Gringos!
több mint 14 éve
Az a baj, hogy a markettől félek, összehozott év elején egy 200e-s számlát. Azért köszönöm.stitch90
Az nem a market miatt volt, valószínű a mobilnetet használtad úgy hogy hogy csak adatforgalom alapú mobilneted volt. A marketnél max. az alkalmazásért fizetsz, ha ott van mellette hogy ingyenes akkor ingyenes. Ha wifi-ről netezel az meg ugye szintén nem fizetős.
Nekem is x10 mini prom volt amíg az SE szervíz ki nem baszott velem, úgyhogy viszonylag biztos információk birtokában vagyok 😊

több mint 14 éve
stitch90 256
Az a baj, hogy a markettől félek, összehozott év elején egy 200e-s számlát. Azért köszönöm.

Vamos Gringos!
több mint 14 éve
XPeria X10 MiniProm van és egyszerűen nem tudok rátenni programot / játékot. Ugye minden amit csak rátennék .apk kiterjesztésű amit a telefonon elindítva .jar-t kapnánk. Na most a problémám az, hogy a szgépen még látom a mappákat meg mindent, ráhúzom telóra az adott progit, de a telefonon már nem találom meg. Mivel semmi rendszer/fájlkezelő nincs rajta, ezért a mappák elérése lehetetlen számomra. Azt is próbáltam, hogy nyitottam telóban egy alkalmazások mappát,de azt ugyanúgy nem találom meg a telefonban. Valaki tudna valami kis infót adni? :/ Előre is köszi!stitch90
Tegyél fel marketről valami fájlkezelőt, pl. ES file explorer (ehhez ugye kell internetkapcsolat - ha nincs mobilnetet keress egy wifi-spotot).

több mint 14 éve
stitch90 256
XPeria X10 MiniProm van és egyszerűen nem tudok rátenni programot / játékot. Ugye minden amit csak rátennék .apk kiterjesztésű amit a telefonon elindítva .jar-t kapnánk. Na most a problémám az, hogy a szgépen még látom a mappákat meg mindent, ráhúzom telóra az adott progit, de a telefonon már nem találom meg. Mivel semmi rendszer/fájlkezelő nincs rajta, ezért a mappák elérése lehetetlen számomra. Azt is próbáltam, hogy nyitottam telóban egy alkalmazások mappát,de azt ugyanúgy nem találom meg a telefonban. Valaki tudna valami kis infót adni? :/ Előre is köszi!

Vamos Gringos!
több mint 14 éve
Inez 9
Szerbusztok Gyerekek, itt Inez..
Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..Inez
http://www-01.footballfanatics.com/NFL_Tampa_Bay_Buccaneers_Shoes_And_Socks/Tampa_Bay_Buccaneers_Ladies_Black_Enthusiast_Boots
ilyenre gondoltál? szállítanak Mo.-ra iskristof
Ő az, bizony, köszönöm.. 😊
Ha szállítanak ide is, akkor ezt kérem itthon a családomtól Karácsonyra. 😀

"...Harcolok foggal, körömmel. Az Élettel, a Halállal..."
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 174 — Browns GM
Tud-e valaki olyan boltot Magyarországon, Németországban, vagy Ausztriában, ahol a Tampa Bay gumicsizma megvehető? Besírtam ettől, basszus, nekem okvetlen kell egy ilyen.. 😊
Szép napot Mindenkinek..Inez
http://www-01.footballfanatics.com/NFL_Tampa_Bay_Buccaneers_Shoes_And_Socks/Tampa_Bay_Buccaneers_Ladies_Black_Enthusiast_Boots
ilyenre gondoltál? szállítanak Mo.-ra is

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Inez 9
Szép napot Mindenkinek..

több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
neeem. Egy komplett, mindenes gépet szeretnék. Csak nálam most már nem gép a gép, ha nem viszi a Madden-t. 😀Amadeus91
manapság azért nehezen találsz olyan notebookot, ami nem viszi a madden 08-at 😀

több mint 14 éve
Inez 9
Torokfájás megszüntetésére miket javasoltok?
eddig próbált: forró tea, forró húsleves, méz, fokhagyma, strepsils, neocitran, pálinkakristof
13-14 gombóc fagyi ésvagy 2 liter épphogy cseppfolyós innivalófetomy
Nekem is a fagyi jött be..
Jobbulást. 😊

több mint 14 éve
Persze, legyen MAC 😛 Hehehe.
Amúgy ha külön játékgépet veszel akkor annak az aksija nem fogja bírni a nyüstölést, enyém most sorozatnézés mellett bír olyan 2 óra 10-20 percet, játékkal max 1 óra 10-20 percet, és akkor lehet sokat mondtam.tenorx
neeem. Egy komplett, mindenes gépet szeretnék. Csak nálam most már nem gép a gép, ha nem viszi a Madden-t. 😀
több mint 14 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Persze, legyen MAC 😛 Hehehe.
Amúgy ha külön játékgépet veszel akkor annak az aksija nem fogja bírni a nyüstölést, enyém most sorozatnézés mellett bír olyan 2 óra 10-20 percet, játékkal max 1 óra 10-20 percet, és akkor lehet sokat mondtam.
több mint 14 éve
Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Duff
hát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Amadeus91
Akkor egy új gépet 😛Duff
de akkor meg már Notebook, de olyan amin fut a LotrO meg a Madden...de akkor már bírja aksival a nyüstölést. Persze legyen Mac, de arra megint külön cucc kell h fusson rajta a game..áá megőrülök ebbe...
több mint 14 éve
mármint a játékot tettem újra, nem az op rendszert. (De az utóbbi is érik)Amadeus91
Hát ha a játékok nem mennek, akkor egy új VGA beszerzés érjen szerintem.Duff
hát én ebbe a 8-9 éves gépbe már nem veszek VGA-t...Amadeus91
Akkor egy új gépet 😛