NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Honnan lehet playbookot letölteni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szepen koszonom Tomeee es JayB-nek a privat uzenetet!Orulok, mint majom a farkanak! 😀
:cool:
több mint 14 éve
Továbbra is várok a hidemyass-hez hasonló oldalt, ahonnan meg lehet olyan oldalakat nyitni, amit a rendszergazda letiltott a hálózatról.
több mint 14 éve
Tomeee
753
Sziasztok!Megy PM.
Nem akartam beoffolni sehova a kerdesemmel, itt latom lehet barmit kerdezni.
Nos! Szepen lemaradtam par meccsrol a week1-et illetoen (PHI-GB-t lattam sport2on, a tobbirol lemaradtam) 😕 Van ra mod, hogy valahonnan letolni a meccseket lehetoleg HD-ban? Torrent vagy fajlmegoszto szinten kerdezem... Tudtok valami tippet? 😊
Koszonettel, Ocsi.ocsisajt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Nem akartam beoffolni sehova a kerdesemmel, itt latom lehet barmit kerdezni.
Nos! Szepen lemaradtam par meccsrol a week1-et illetoen (PHI-GB-t lattam sport2on, a tobbirol lemaradtam) 😕 Van ra mod, hogy valahonnan letolni a meccseket lehetoleg HD-ban? Torrent vagy fajlmegoszto szinten kerdezem... Tudtok valami tippet? 😊
Koszonettel, Ocsi.
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Webkamerával kapcsolatos gondom lenne...Annyi a történet,hogy szedtem le hozzá netről telepítőt,fel is raktam normálisan,de ahogy az msn-ben próbáltam mindenki azt mondja,hogy nem látják a képet,mert rögtön visszadobja nekik.Viszont én a sajátomat tökéletesen látom.???
Valami ötlet valakinek?JoeyPorter
több mint 14 éve
Tehát igen, kell egy Gmail-es fiók hozzá? 😊A Google-féle online táblázatokat csak gmail-fiókkal rendelkező ember tudja kezelni? Mármint gondolom beleírni akárkinek lehet, akinek alapból engedélyezve van, de megcsinálni csak gmail-es csinálhatja?nyitsz egy gmaileset aztán egy fiókba importálod az összes többet, ennyiJJ Tiller
Kéne egyet csinálni, mondjuk kicsit zavar, hogy van már hotmail-es, citromail-es, freemail-es meg yahoo-s fiókom is, de ha kell ehhez egy másik, nincs sok lehetőségem... :/csabi19
Az lesz a többivel, bár a Gmail nem a kedvencem, de ez a legkisebb gondom most. 😊
több mint 14 éve
A Google-féle online táblázatokat csak gmail-fiókkal rendelkező ember tudja kezelni? Mármint gondolom beleírni akárkinek lehet, akinek alapból engedélyezve van, de megcsinálni csak gmail-es csinálhatja?nyitsz egy gmaileset aztán egy fiókba importálod az összes többet, ennyi
Kéne egyet csinálni, mondjuk kicsit zavar, hogy van már hotmail-es, citromail-es, freemail-es meg yahoo-s fiókom is, de ha kell ehhez egy másik, nincs sok lehetőségem... :/csabi19
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A Google-féle online táblázatokat csak gmail-fiókkal rendelkező ember tudja kezelni? Mármint gondolom beleírni akárkinek lehet, akinek alapból engedélyezve van, de megcsinálni csak gmail-es csinálhatja?Kéne egyet csinálni, mondjuk kicsit zavar, hogy van már hotmail-es, citromail-es, freemail-es meg yahoo-s fiókom is, de ha kell ehhez egy másik, nincs sok lehetőségem... :/
több mint 14 éve
Tud valaki a Hydemyass-en kívül olyan oldalt, ami "elrejti" az embert. Az valamiért nem nagyon akar most nekem menni.
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Webkamerával kapcsolatos gondom lenne...Annyi a történet,hogy szedtem le hozzá netről telepítőt,fel is raktam normálisan,de ahogy az msn-ben próbáltam mindenki azt mondja,hogy nem látják a képet,mert rögtön visszadobja nekik.Viszont én a sajátomat tökéletesen látom.Valami ötlet valakinek?
több mint 14 éve
Azt adott játékon belül tudom állítani vagy "központilag" is?Látott már valaki olyat, hogy lövöldözős játékoknál (CoD, Sas) nem működik a billentyűzet. Az egér jó de se mozogni se kilépni nem lehet. A menüben még minden okés csak mikor játszani kéne akkor vége. Okozhat ilyet a SP3? Vagy valakinek valami mentő ötlete?Matthew99Nincs a játékirányítás konzolra állítva?JayB
Azon gondolkoztam, hogy lehet hogy a Winfos cseszett el valamit telepítés közben és kéne rátolni egy frissítő telepítést hátha egyenesbe húzza magát.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Látott már valaki olyat, hogy lövöldözős játékoknál (CoD, Sas) nem működik a billentyűzet. Az egér jó de se mozogni se kilépni nem lehet. A menüben még minden okés csak mikor játszani kéne akkor vége. Okozhat ilyet a SP3? Vagy valakinek valami mentő ötlete?Matthew99Nincs a játékirányítás konzolra állítva?
több mint 14 éve
Látott már valaki olyat, hogy lövöldözős játékoknál (CoD, Sas) nem működik a billentyűzet. Az egér jó de se mozogni se kilépni nem lehet. A menüben még minden okés csak mikor játszani kéne akkor vége. Okozhat ilyet a SP3? Vagy valakinek valami mentő ötlete?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ha Uránból jössz és leszállsz a Petőfi utcánál (Magasház)l ott van csatlakozás a 37-esre az közvetlenül a suli előtt áll meg (Rodostó utcai megálló)Hát Urántól fogom közelíteni a sulit.PTE Pollack-ra (Boszorkány u.) hányas buszok mennek?Bébéattól függ honnan
ha arra gondolsz, hogy mi áll meg ott, akkor 30ast és 32est ajánlom, bár nemtom 30as útvonalán (Ifjúság út) mennyire kavar be a földtúrás. SPAR környékén kell leszállnod, felsétálsz ott egy dombra és készpassz
32es az fönt megy, leszállsz asszem a Szőlőskert megállónál és lesétálszkonqueror
Úgy nézem, hogy marad a 27-es, Ifjúság úton leszállok és kezdem az erőltetett hegymenetet.
Majd még a csatlakozásnak járok utána, bár nagy eséllyel nem ér annyit az egész.Bébé
Ha pedig továbbmész a busszal akkor a Kórház térnél van csatlakozás a 36-osra amivel a Szőlőskertnél le tudsz szállni és megközelíteni hátulról a sulit vagy a végállomás MTA Székház megállótól kell lesétálni
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
hálókábellelWifivel vagy hálókábellel kötöttétek rá a másodikgépre? Véletlenül nem állítottatok be olyat az első gépen, hogy a hálózatot kizárólag ezen gép számára engedélyezi, vagy valami hasonlót?F.Schleckna most én kérdezeksenki? 😛konqueror
van egy vezetékes internet (T-Home), egy laptop rányomva, megy a net, minden fasza. a gond az, hogy másik gépnek is kéne internetet varázsolni, de nem megy a másik gépnek (észleli a hálózatot, csak a netet nem). T-Home arcok aszonták, hogy egy gépre kötik ők be vezetékkel, ha másik gépet akarok rá, akkor azt magamnak kell megoldani routerrel. van az is, de mégse megy, és a másodlagos laptopon úgyse megy a net ha direktbe rá van kötve, szóval gyanú szerint a másodlagos laptopon kell valamit beállítani, tűzfal, hálózat, fasztudja
na ez a kérdés 😀 hogy tudnék mindkét gépre netet bűvölni? előre is thxkonqueror
első gépen nemtom, most hirtelen nem találtam ilyen featuret. hol kéne keresnem?
több mint 14 éve
Wifivel vagy hálókábellel kötöttétek rá a másodikgépre? Véletlenül nem állítottatok be olyat az első gépen, hogy a hálózatot kizárólag ezen gép számára engedélyezi, vagy valami hasonlót?na most én kérdezeksenki? 😛konqueror
van egy vezetékes internet (T-Home), egy laptop rányomva, megy a net, minden fasza. a gond az, hogy másik gépnek is kéne internetet varázsolni, de nem megy a másik gépnek (észleli a hálózatot, csak a netet nem). T-Home arcok aszonták, hogy egy gépre kötik ők be vezetékkel, ha másik gépet akarok rá, akkor azt magamnak kell megoldani routerrel. van az is, de mégse megy, és a másodlagos laptopon úgyse megy a net ha direktbe rá van kötve, szóval gyanú szerint a másodlagos laptopon kell valamit beállítani, tűzfal, hálózat, fasztudja
több mint 14 éve
na most én kérdezeksenki? 😛
több mint 14 éve
3 napja eldöntöttem, h kipróbálom, lehet hogy veszek egy teljes évest 😊 Ajánlom mindenkinek. Nagyobb baromságokra tudok elkölteni több pénzt...Próbálta már valaki az ESPN insider szolgáltatást?Ha a draftról érdekelnek McShay és Kiper okoskodásai, illetve a college foci recruiting vagy Feldman blogja, akkor igen. Egyéb sportokban is van pár jó írás, főleg baseball és college kosár, és draft minden mennyiségben (NBA, NHL, MLB). Illetve még kapsz hozzá ESPN magazint is digitális formában vagy papír alapon.gsn
Nem tűnik olyan horrornak az ára.
Megéri?kzol
több mint 14 éve
Hát Urántól fogom közelíteni a sulit.PTE Pollack-ra (Boszorkány u.) hányas buszok mennek?Bébéattól függ honnan
ha arra gondolsz, hogy mi áll meg ott, akkor 30ast és 32est ajánlom, bár nemtom 30as útvonalán (Ifjúság út) mennyire kavar be a földtúrás. SPAR környékén kell leszállnod, felsétálsz ott egy dombra és készpassz
32es az fönt megy, leszállsz asszem a Szőlőskert megállónál és lesétálszkonqueror
Úgy nézem, hogy marad a 27-es, Ifjúság úton leszállok és kezdem az erőltetett hegymenetet.
Majd még a csatlakozásnak járok utána, bár nagy eséllyel nem ér annyit az egész.
több mint 14 éve
na most én kérdezekvan egy vezetékes internet (T-Home), egy laptop rányomva, megy a net, minden fasza. a gond az, hogy másik gépnek is kéne internetet varázsolni, de nem megy a másik gépnek (észleli a hálózatot, csak a netet nem). T-Home arcok aszonták, hogy egy gépre kötik ők be vezetékkel, ha másik gépet akarok rá, akkor azt magamnak kell megoldani routerrel. van az is, de mégse megy, és a másodlagos laptopon úgyse megy a net ha direktbe rá van kötve, szóval gyanú szerint a másodlagos laptopon kell valamit beállítani, tűzfal, hálózat, fasztudja
na ez a kérdés 😀 hogy tudnék mindkét gépre netet bűvölni? előre is thx
több mint 14 éve
PTE Pollack-ra (Boszorkány u.) hányas buszok mennek?Bébéattól függ honnan
32es az fönt megy, leszállsz asszem a Szőlőskert megállónál és lesétálsz
több mint 14 éve
PTE Pollack-ra (Boszorkány u.) hányas buszok mennek?
több mint 14 éve
Megcsináltam azzal amit konq belinkelt és tökéletes lett. Köszi tenorx neked is.Vagy Youtubedownloader program, nekem nagyon bevált, leszedi neked jóminőségben a videót, vagy mp3ban is le tudja szedni.tenorxha YouTube akkor www.listentoyoutube.comkonquerorKösz megpróbálom.Matthew99
több mint 14 éve
Vagy Youtubedownloader program, nekem nagyon bevált, leszedi neked jóminőségben a videót, vagy mp3ban is le tudja szedni.Kösz megpróbálom.Matthew99Egy neten lévő videóból, hogy tudom felvenni a hangot? Tudtok valami jó progit ajánlani. Mp3-ba szeretném lementeni.Matthew99ha YouTube akkor www.listentoyoutube.comkonqueror