Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Na, jókor esik le nekik a tantusz....

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nem értem Jonast...
Nomac
Lehet megpróbálja valami hibába belekényszeríteni..

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Akartam menni bringázni, de jól döntöttem hogy maradtam nézni inkább...

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Nem értem Jonast...
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
De hülyék a szakkommok, sokkal jobb Vingegaardnak ha Rodriguez viszi el az első helyet, mint Pogi... teljesen logikus/alap.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Én nem értek ehhez a sporthoz, de a Pantani-korszak óta ez a legjobb TDF, amit láttam.
több mint 2 éve
Pont amit most mond Rév Dani, hogy Pogi támad mindenhol, Jonas meg a jóváírásnál,
Egyszerűen okosabbnak tűnik, mégha a csapata talán meglepően gyengébbnek is
zacknorb
Pogi ellőtte az energiát 500 méterrel korábban (ami szerintem elég lett volna megint 2-3 sec-es előnyre), kb ez a világtörténelemben az első sprint, amikor Jonas lenyomta őt...

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
Pont amit most mond Rév Dani, hogy Pogi támad mindenhol, Jonas meg a jóváírásnál,
Egyszerűen okosabbnak tűnik, mégha a csapata talán meglepően gyengébbnek is

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a két motoros mit csinált ott mondjuk, amikor nyilvánvaló volt, h uccsó km-en belül lesz támadás... amatőrök.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 851 — Colts Fan
De kurvaerős mindkettő atyaég.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
HATALMAS!!!

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jön a drámaaaaaa!!!
Tony Adams
Nem érzem hogy ebből lesz valami...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Utazojuk kb ugyanaz, de Pogi sporol, tol szerintem még 1-2 hasonló megindulast...

Mondjuk lefelé sztem ha 20 secnél kevesebb, azt visszahozza Jonas.

több mint 2 éve
Jön a drámaaaaaa!!!
Tony Adams
Nem érzem hogy ebből lesz valami...

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 851 — Colts Fan
Jön a drámaaaaaa!!!
több mint 2 éve
Kuss megint egy állat, leszakít mindenkit..

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Ez nagyon jó hír. 90%-t mondott Ati hogy ott lesz a Vueltán.
több mint 2 éve

Ezek alapján okosnak tartom a Jumbo taktikát.
Ma full hagyták az UAE-t melózni, holnap se lesznek szerintem nagyon aktívak, vasárnap és szerdán akarják megverni Pogit, a 20. szakaszon meg lezárni. A többin pedig energia és veszteségminimalizálás.
Nálam a zizi még mindig Jonason van.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 222
Amúgy ha Párizsba úgy érkeznek, hogy pár másodperc a különbség valakinek, akkor elképzelhető ott valami támadás?
Vagy akkora Gentleman-ség van, hogy teljesen lehetetlen?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Párizsban nem támad senki.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Amúgy ha Párizsba úgy érkeznek, hogy pár másodperc a különbség valakinek, akkor elképzelhető ott valami támadás?
Vagy akkora Gentleman-ség van, hogy teljesen lehetetlen?

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Újabb 4 mp, csak így tovább Pogi
Heisman nádor
Plusz 4 jóváírás, de nem ma dőlt el.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 695 — "Montoya por favor!"
Újabb 4 mp, csak így tovább Pogi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez a hegy még mindig marhaszép, főleg ezek a hajtűk

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Egész héten deliriumban voltam egy vuzi vírustól. A mai napig azt se tudtam milyen nap van, de a holnapi péntek 13 beharangozása csütörtök 13-kor menő XD
clbass
1) a delírium a piától van😀
2) a vuzi az vmi új afrikai vírustörzs
3) mi köze van 13-nak a kerékpározáshoz?
Willie Parker
1) mint látod, nem csak a piától lehet
2) lásd 1) pont
3) lásd 2) pont 😊

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 185
Egész héten deliriumban voltam egy vuzi vírustól. A mai napig azt se tudtam milyen nap van, de a holnapi péntek 13 beharangozása csütörtök 13-kor menő XD
clbass
1) a delírium a piától van😀
2) a vuzi az vmi új afrikai vírustörzs
3) mi köze van 13-nak a kerékpározáshoz?
több mint 2 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan