Kerékpár
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Kisebb meglepetésre Valter Ati nyerte a TT OB-t, Fetter Erik pedig csak 3. lett."Egészen pontosan a felnőtt mezőnybe nevezett hölgyek közül ő bizonyult a leggyorsabbnak. Az U23-as között értékelt Zsankó Petre ugyanis a magyar női kerékpársport első World Tour-győzelmét néhány napja megszerző Vasnál több mint 20 másodperccel jobb időt ment, ám a korábbii évekkel ellentétben idén egy szabálymódosítás miatt külön értékelték az U23-as és a felnőtt mezőny tagjait. Így Zsankó hiába volt a leggyorsabb, a felnőtt magyar bajnoki trikót a következő egy évben is Vas Blanka viselheti."
Nőknél Vas dominancia
zacknorb
Több, mint fura. 😀
több mint 2 éve
Kisebb meglepetésre Valter Ati nyerte a TT OB-t, Fetter Erik pedig csak 3. lett.Nőknél Vas dominancia
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jó látni egy magyar kerekest sárgában. De amúgy rajta van a pont és a legjobb fiatalnak járó trikó is jelenleg. több mint 2 éve
Itt a győzelme, ha valaki lemaradt volna róla!A dominant sprint from Blanka Vas 💪🏼
— Velon CC (@VelonCC) June 17, 2023
The Hungarian national champion wins Stage 1 of Tour de Suisse Women after an excellent lead-out from her teammates.
🎥 Watch highlights on @roadcode
zacknorb

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Szegény Mader, nekünk különösen szép emlék a Giro-s győzelme, bárcsak ez maradt volna meg bennünk örökre... 😕Blanka meg, nincsenek szavak, hatalmas cukk az egész csajszi, nagyon nagyon megérdemelte, remélem még sok ilyen követi majd.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Egy kis pozitivitást hozva, Vas Kata Blanka nyerte a Svájci körverseny 1. szakaszát
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Nyugodjék békében
több mint 2 éve
Nyugodjon békében 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
😰😰😰
több mint 2 éve
RIP GinoLegnagyobb győzelmed a Giron sose feledjük
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
nem élte túl szegény.kurva életbe 😕
bahraincyclingteam.com/statement-regarding-gino-mader/?fbclid=IwAR2BU4nVFSXrxWDu9VxAtbZFuesEIRfyOPEJmOYUzG4dBYRhL5Plnd1xQAM
elvesztettünk egy nagyon szimpatikus kerékpárost
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Már nem voltunk adásban, de az Albula Passról lefelé Magnus Sheffield és Gino Mader nagy sebességnél buktak. Madert újra kellett éleszteni, most pedig nagyon kell érte szorítani🙏🏻 #svájcikör https://t.co/0mkxkiBLbo
— Fülöp Marcell (@mfulop7) June 15, 2023
basszus basszus basszus
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Előbbi meglep, utóbbiról már olvastamNem lesz ott a Tour de France-on Arnaud Démare, aki az év végén elhagyja az FDJ-t. #esbringahttps://t.co/I2eaIi9RvK
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) June 15, 2023
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem lesz ott a Tour de France-on Arnaud Démare, aki az év végén elhagyja az FDJ-t. #esbringahttps://t.co/I2eaIi9RvK
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) June 15, 2023

Madden hates me.
több mint 2 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/fetter-erik-unalmas-elmult-harom-hete_sto9658886/story.shtml

Madden hates me.
több mint 2 éve
Érdekes, mert azért sok mindent meg nem magyaráznak el (pl.: zöld-fehér-pöttyös trikók), meg persze néha megy a túltolt drámázás (persze ezt már a drive to survive-nál is láttuk). Szerintem viszont arra, hogy sokkal több ember elkezdje követni ezt a sportot, egy nagyon jó kis promó sorozat lett.Netflixen már fent van a tavalyi TDFs sorozat.Hát..Nekem nehezemre esett végig nézni. Tudom nem nekem készült, de túl szájbarágós, a csapatbusz autós belső kamerás felvételek jók.
Nomac
Nomac
több mint 2 éve
ez így nekem fura egy picit 😊origo is nagyot megy😊láttad Ati kiírását?
"Ez volt életem legjobb versenye!" - Valter Attila szenzációs hetet zárt
Már a magyar klasszis is érzi, hogy ő a világ egyik legjobb kerékpárosa.
NB2
most kivételesen full abból idéztek
zacknorb
azt hittem már a szokásos magyar túlzások megint
több mint 2 éve
"Életemben először érzem azt, hogy a világ egyik legjobb bringása vagyok. Vannak még előttem sokan és higgyétek el, nem egyszerű nekem ezt leírni.
De ideértem.
8 hibátlan nap után azt érzem ez volt életem legjobb versenye!"
Ezt ma került ki a Facebookjára
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
origo is nagyot megy😊láttad Ati kiírását?
"Ez volt életem legjobb versenye!" - Valter Attila szenzációs hetet zárt
NB2
most kivételesen full abból idéztek
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
origo is nagyot megy😊"Ez volt életem legjobb versenye!" - Valter Attila szenzációs hetet zárt
több mint 2 éve
Szerintem jó lett, mindenki találhat benn magának való részleteket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.