Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
Ma Atival készült interjú ES Bringa podcastbe, holnap reggel kíváncsian fogom hallgatni

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 931 — Kinek mit intézett a kormánya
Nagyon kemény ez a keret a Tirreno-Adriaticora

tenorx
Ati tegnap mondta hogy itt iszonyat örül hogy hordhatja a vizet, lehet még mozgolódott benne, hogy ez a co-captain rendszer tegnap nem igazán ment.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Nagyon kemény ez a keret a Tirreno-Adriaticora

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ati Facebook posztját olvassátok el, iszonyatosan érett, profi feldolgozás
zacknorb
Maximálisan egyetértek, így kell egy ilyen napot lekommunikálni.
 www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02Z54tKqY6Hh9qfDVpaYLhUEF83ZyahrAaLu897A4B4Ec2R439MbwQ26F1ejAQ2Nd2l&id=100063776644112
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Elég szarul nézett ki a dolog, de Benootnak büdös volt a munka egész nap, már akkor is, amikor a tizeniksz fős csapatban voltak, aztán amikor hárman voltak elől, akkor se nagyon pörögtek... és akkor is, amikor öten/hatan voltak. Szóval ha Ati(ék) nem jönnek vissza, akkor hármasban szerintem tuti nem érik utol Pidcockot, mert csak Mohoric és Ati dolgozott az üldőzők közül, senki más nem.

Ettől függetlenül elég amatőr hiba volt... de ez leginkább azért történt így, mert a Jumbo nem volt hajlandó 1 kapitányt kinevezni verseny előtt.

Az, hogy 8 secről nem hozták vissza Pidcockot, az meg mind a hat embert minősíti.

Tanulópénznek jó volt..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Igazából ez sztem tanulópenznek jó volt, második versenye, ráadásul Benootval először mentek együtt, shit sometimes happens.

Viszont brutál erőben van, majd jövő héten visszahozza ezt a Tirrenon amikor megy Roglicnak. Nem hinném hogy Atival gondok lennének, ezt most egyszerűen elbaszták.
gabokocka
Hát ezt fejben kell majd most feldolgoznia, hogy rajta röhög a fél kerékpár világ.
tenorx
Nem röhög rajta a fél világ, ebben ma mindenki sáros volt. Valtert azért hibáztatják mert neki kellett volna felhozni Benoot-t Pidckokcra, mert ő volt a kisebb név. Azok alapján amit olvastam, ez inkább a Jumbo sara, hogy nem hozták meg ezt a döntést.
Másik pont ami fontos, az előző hét alapján, a Jumbónak nem akart segíteni senki, nehogy úgy járjanak mint az előző héten. Ezt több helyen is írták.

több mint 3 éve
Ati Facebook posztját olvassátok el, iszonyatosan érett, profi feldolgozás

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Igazából ez sztem tanulópenznek jó volt, második versenye, ráadásul Benootval először mentek együtt, shit sometimes happens.

Viszont brutál erőben van, majd jövő héten visszahozza ezt a Tirrenon amikor megy Roglicnak. Nem hinném hogy Atival gondok lennének, ezt most egyszerűen elbaszták.
gabokocka
Hát ezt fejben kell majd most feldolgoznia, hogy rajta röhög a fél kerékpár világ.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
 www.cyclingnews.com/news/jumbo-visma-disappointed-at-strade-bianche-as-mohoric-blames-valter-for-losing-the-race/

Ja, a nemzetközi sajtóban (meg önmagától is) Atti a ludas, szóval ez így nem alakult most szerencsésen, hiába az 5. hely
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Szerintem Atti kicsit vérszemet kapott, mert volt lehetősége nyerni.
Pedig szerintem a Jumbón belüli renoméjának (és úgy general, mint versenyző) az segített volna a legtöbbet, ha Benoot-ot segíti itt erőből, és akkor lett volna kettő nagyon jó versenye.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 851 — Colts Fan
Fura, mert itt mindenki követett el hibát Tiesj ,Ati, és a csapat is. Kíváncsi leszek a sajtó visszhangra, mert most elég sokan Atit hibáztatják.
Nomac
Szerintem ebben a csapat a legsárosabb: miért nem döntötték el és mondták a fülükre, hogy mit csináljanak?
jr79

zacknorb
több mint 3 éve
jr79 New England Patriots 134
Fura, mert itt mindenki követett el hibát Tiesj ,Ati, és a csapat is. Kíváncsi leszek a sajtó visszhangra, mert most elég sokan Atit hibáztatják.
Nomac
Szerintem ebben a csapat a legsárosabb: miért nem döntötték el és mondták a fülükre, hogy mit csináljanak?
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Viszont Fetter is 12. az se rossz!
dande2
Azt te hol láttad? Én procyclingstatsen 74. helyet látok
zacknorb
nso.hu. 😀
 www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-valter-attila-otodik-a-strade-bianchen-2944019
iktriad
lol, bohócok. Bár ezt tudtuk eddig is
zacknorb
Meg is lepődtem akkor sorry 😀
több mint 3 éve
dande2
zacknorb
nso.hu. 😀
 www.nemzetisport.hu/kerekpar/kerekpar-valter-attila-otodik-a-strade-bianchen-2944019
iktriad
lol, bohócok. Bár ezt tudtuk eddig is

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
dande2
zacknorb
nso.hu. 😀
több mint 3 éve
dande2

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Valter a Strade Bianchi után:

Őszintén elmondta a véleményét(jó eredmény a 3. & 5., de nem a Vismának, magát is okolta, hogy nem volt meg az összhang közte meg Benoot mögött)

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Amúgy itt a rádió meg a stratégák merre voltak?
Itt mikor látszódott hogy ketten vannak kurva gyorsan ki kellett volna adni hogy ki az 1 és ki a 2
Úgy 40 kilivel a vége előtt.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ezt el bambáskodták ès kèsz 😡, utol kellett volna èrni. Mèg ha hasonló is lesz a vège, de akkor legalább mindent megtettek.
több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Ezért szerintem nem lesz megdicserve Ati és Benoit, 8 masodpercrol fel kellett volna zarkozniuk összedolgozva Pidcockra, aztán utána lehetett volna ezt a felváltva tamadgatast nyomni.
somoskovig
Nagyon nem, és az egész reddit community Attiékon röhög.
"Maybe Benoot doesn't know Attila is on his team because of the NC jersey idk"
és amit downplayeltek a magyar kommentátorok, amikor Benootra felment Attila (meg még pár ember), annak se fognak örülni.

Hozzáteszem Benoot is egy címeres fasz lett utána, nem ment semmit elől, és arra ment, hogy Attit szakítsa le.
több mint 3 éve
Ezért szerintem nem lesz megdicserve Ati és Benoit, 8 masodpercrol fel kellett volna zarkozniuk összedolgozva Pidcockra, aztán utána lehetett volna ezt a felváltva tamadgatast nyomni.
somoskovig
Nyilatkozatokra kíváncsi leszek, főleg a Benoot intés miatt.

Attilától nagyon szép az 5. hely, de több volt ebben,
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 195 — Chiefs GM